Banner for Butchery.be

Butchery.be Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Top levering. Vlees klaargemaakt echt superieure kwaliteit vrouwtje eet heel weinig vlees maar heeft de tbone met smaak volledig verorbert. U heeft zeker een klant bij. Mvg Martin de meersman.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Mooi product en zeer stipte levering. Het droogijs was bij ons wel helemaal verdwenen of niet aanwezig geweest maar vlees was nog bevroren

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

er werd bij de bestelling geen tijdige levering gedaan, ik mailde de firma en kreeg onmiddellijk antwoord, men zocht naar waarom de levering niet gedaan werd en gaf me een atwoord. de leverancier lev... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep mięsny

O Butchery.be

Napisane przez firmę

The Butchery is een uitgekomen jongensdroom van mij (Bert-Jan Lantinga). Een slagerij waar the sky the limit is. Met de mooiste rassen en een 100% Dierenwelzijn garantie. Maar ook kant-en-klaar maaltijden, met liefde door onze slagers bereid.

Trustpilot Review

The Butchery gaat verder waar je slager stopt. Runderrassen als Black Angus USA, Black Angus Premium Argentinie, Rubia Gallega, Aberdeen Angus Uruguay, Simmentaler en zelfs Kagoshima Wagyu. Varkensrassen als LIVAR, Iberico, Mangalitza en Duroc d'Olives. Superieure kip als Label Rouge en natuurlijk gehouden Polderhoen. Online weten de liefhebbers het allemaal te vinden. En daar geniet ik zo ontzettend van!

The Butchery is het platform voor BBQ liefhebbers, maar ook voor bewuste vleeseters. Want wie liever 'goedkoop' vlees eet uit de bio-industrie moet hier zeker niet zijn.

checkmarkBestel voor 11u, 's avonds thuis

Bekijk deze video

Dane kontaktowe

Promotion box for Butchery.be

De online Wagyu specialist van België

In eigen slagerij tot perfectie getrimd en gesneden.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

651 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 30% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 406

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Venkelworst

Ik had venkelworst besteld en Toscaanse in de plaats gekregen. Ik heb dit pas ontdekt toen ik deze na een aantal dagen uit de diepvries haalde.
De kwaliteit was wel goed!

4 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Fout adres ingegeven en toch goed geholpen!

Mijn vriend en ik bestellen jaarlijks tegen nieuwjaar enkele stukken vlees. Voor vaderdag wou ik dit jaar een cadeaubon geven aan mijn papa. Door mijn eigen fout werd het pakketje naar een verkeerd adres gestuurd. Ik werd direct via de klantendienst online geholpen door Tessa. Ze was zeer vriendelijk en dacht echt mee naar oplossingen. Binnen de 24 uur was mijn probleem opgelost. Dus een dikke dank u aan de goede klantenservice maar ook voor het heerlijke vlees. Wij zijn al enkele jaren zeer tevreden klanten!

10 czerwca 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 2 z 5

Service top, maar ook wel een beetje duur.

Kwa bestelling, levering en service niks te klagen. Alle begrip dat het duurder is door de levering. Maar ik kan nu niet zeggen dat de kwaliteit zo veel beter is dan de boston butt of shortrib die ik bij Carremans haal. En dan vind ik het prijsverschil wel groot.
Misschien niet enkel specialere rassoorten aanbieden, maar ook de doorsnee rassen. Of het nu een Iberico boston butt is of een Duroc of Nederlands Landsvarken is ook goed en zou het zo maar prijsaantrekkelijker kunnen zijn.

2 czerwca 2026

Top kwaliteit

Alles vlot verlopen echt heel goed vlees. Top kwaliteit en goeie bezorging netjes verpakt en op tijd. Niks op aan te merken

21 maja 2026
Oceniono na 4 z 5

Prima, zelfs zonder droogijs

Bestelling ging vlot en ook de levering. De levering werd vermoedelijk door de drukte en de vele wegenwerken wel behoorlijk laat op de avond geleverd.
1 sterretje laat ik echter liggen omdat er geen droogijs in de verpakking zat. Het product was echter wel nog bevroren bij levering.

27 maja 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej