Zeer slecht! In februari besteld nooit wat binnen gekregen. Klantenservice scheept je af met verhaal dat het kan gebeuren dat het wat langer duurt... uhuh 6 maanden en nog niks binnen. Waardeloze serv... Zobacz więcej
Buskin
Ik heb onlangs een kledingstuk gekocht op Buskin en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het kledingstuk die ik heb ontvangen is van uitstekende kwaliteit en past perfect. De verzendtijd was prima e... Zobacz więcej
Super fijne communicatie met de klantenservice, heb mijn bestelling binnen de levertijd gekregen en ben er super tevreden over! Mooie prijs, kwaliteit is fijn en sluit mooi aan. Zou 't zeker aanraden!... Zobacz więcej
Niks ontvangen .. OPLICHTERS Update: Na 5 weken 1 of ander fot ontvangen, totaal niet wat het lijkt op de tiktok filmpjes. Pakketje kwam duidelijk direct vanuit China. Nogmaals de waarschuwing: B... Zobacz więcej
Wat kleding besteld
Wat kleding besteld, de service en producten zijn helemaal top!
Mega blij
Ik heb laatst een bestelling geplaatst…
Ik heb laatst een bestelling geplaatst en ben erg tevreden.
Oplichterij!! Niet bestellen hier
Ik heb een bestelling geplaatst die zogezegd de volgende dag zou verstuurd worden. Tot op heden geen mails meer ontvangen en wanneer ik contact opneem ook niets. OPLICHTERIJ!! Niet bestellen hier!!!

Niets ontvangen
9 feb besteld, tot op heden niks van bevestiging en dus ook nog steeds niets ontvangen. Geen reactie op mail.
Lijkt dus oplichting te zijn..
Update:
Ondertussen pakketje ontvangen na 1,5 maand. Iets met Chinees nieuwjaar etc.
Nog nooit zo’n flut kwaliteit bh gezien, die kan echt direct de container in.
Vind het niet gek dat de reacties bij de TikTok advertenties uit staan..

Geen slechte review
Geen slechte review. zag alleen advertenties voor mooie BH's, maar kan nergens reviews/beoordelingen van deze site vinden. Hoor graag of anderen wel ervaring hebben met bestellen hier!