Rar kommunikation med busbooking hele vejen igennem. Flink chauffør, der havde tålmodighed med og et godt tag på vores unge mennesker
Zobacz, co mówią recenzenci
Udover lidt problemer med opsamlingen, gik akt godt, god mad/drikke dejligt afslappende, god hjælp hos busbooking.
Vi havde booket en tur fra Århus til Silkeborg og blev ved afhentning forsinket. Vi havde en super sød chauffør som kom ind og fik en kop kaffe mens han ventede de 45 ekstra minutter. Der var ingen... Zobacz więcej
Rigtig god oplevelse. Bookede bussen ifm. en firmatur, hvor vi skulle køres hen til et sted, hvor vi havde arrangement og middag, derfor skulle vi også hentes igen efterfølgende og køres tilbage. D... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Biuro organizujące wycieczki autobusowe
- Organizator turystyki
- Platforma kolaboracji online
Napisane przez firmę
Busbooking blev stiftet i 2018 med visionen om at gøre busbranchen lettere tilgængelig for den almindelige bruger. Og gennem digitalisering blev resultatet en beregningsplatform, hvor alle, der kender sine rejsedetaljer, kan få en strakspris på ganske få minutter, og hvor de er total transparens iht. faciliteter, prisstruktur osv. Og hvor mindre lokale busselskaber får muligheden for at eksponere sig og sin forretning i et marked, der ellers ofte er domineret af de større markedsaktører. Vores platform bliver i dag benyttet af flere tusinde brugere. Og gennem tiden har vi booket mere end 30.000 busrejser for vores kunder, der alle har haft særlige og forskelligartede behov i forhold til netop deres behov.
Dane kontaktowe
Torskekaj 1A , 6700, Esbjerg, Dania
- +45 71990860
- info@busbooking.dk
- busbooking.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Busbooking.dk
Alting var i fineste orden fra start…
Alting var i fineste orden fra start til slut.

Odpowiedź od Busbooking.dk
Vi kommer helt sikkert ikke til at…
Vi kommer helt sikkert ikke til at bruge andet fremover. En rigtig god app, som er både enkel og hurtig at bruge, og som gør det nemt og overskueligt at booke transport – uanset om det gælder små eller store selskaber. Efter booking får man tydelig og præcis information med bekræftelse af aftalen. Meget professionel buschauffør og en samlet set super god oplevelse.

Odpowiedź od Busbooking.dk
Selve bussen var en fin tur
Selve bussen var en fin tur. Men vi blev temmelig stresset da vi skulle med færgen fra århus til odden, da de ikke ville lade os komme ind før vi havde udfyldt alle 50 børn med navn og cpr nummer. Det havde vi så 4minutter til, ellers kunne vi ikke komme med færdgen. Denne information ville være rar at have inden, så man kan forberede den slags ting på vejen, eller mens man venter.

Nem booking
Nem booking, hjælpsom kundeservice og rigtig flinke chauffører. Bruger helt sikkert busbooking igen, hvis der skulle blive behov :)

Odpowiedź od Busbooking.dk
Vi lejede bus fra vores hotel i…
Vi lejede bus fra vores hotel i København ud til Kgs Lyngby for 55 gæster , det gik så fint- intet at klage over

God stil
Der blev fulgt op og afstemme et par dage forinden turen, at vi havde en aftale.
Bussen afhentede os i god tid.
God information fra chaufføren under busturen.
Venlig, hjælpsom og morsom chauffør.

Odpowiedź od Busbooking.dk
Nemt at booke og god kontakt
Det var nemt at booke i gennem busbooking.dk og selv da jeg lavede en fejl ved at booke den forkerte dag, var det nemt og hurtigt at komme i kontakte med dem og ændre det.
Den eneste ting som kunne have blevet gjort bedre var at vi skulle køre kl. 09 og kl. 08.56, var bussen ikke tilstede. Jeg blev nervøse at de ikke havde ændret datoen alligevel og ringede for at høre hvor de var. De var 10 minutter forsinkede. Det vil har været SÅ rart at vide! Mit forslag til dem er at de skulle være i god kontakt med kunder om forsinkelse!

Super dejlig chauffør
Super dejlig chauffør
Kom til tiden både da vi skulle afsted og da vi skulle hjem

Til tiden
Til tiden - og det var vigtigt for os, da anden transport ventede på os på slutdestination. Ligeledes klappede det på hjemturen. At vi så kørte med nogle behagelige chauffører, som også gerne ville dele lidt lokal-historie med os.

Odpowiedź od Busbooking.dk
Ros til verdens bedste buschauffør! 🚌🌟
Vi havde fornøjelsen af at blive kørt til Roskilde Festival i forbindelse med vores sommerfest – og vi kunne simpelthen ikke have ønsket os en bedre chauffør! Allerede fra første minut satte han den helt rigtige stemning og skabte rammerne for, at vi kunne få en fest ud over det sædvanlige – allerede i bussen!
Med godt humør, overskud og forståelse for, at vi var i feststemning, sørgede han for, at turen ikke bare blev en transport – men en del af oplevelsen. Han var både professionel, venlig og totalt i sync med energien i gruppen.
Tusind tak – du gjorde en fantastisk dag endnu bedre! 🙌🥳

Hurtig svar ved forespørgsel
Hurtig svar ved forespørgsel. Alle busturer er forløbet helt efter planen

Odpowiedź od Busbooking.dk
Rigtig god tur og sød chauffør
Vi havde en rigtig dejlig tur frem og tilbage.
Rigtig rar chauffør

Stor fornøjelse
Nem kommunikation og booking. Service-minded chauffør og punktlig pick-up/drop-off.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.