burgerfactory.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig burger til overpris. Bøffen er bare en frossen stef bøf der ødelagde det for mig ved første bid. Smagsløs og personale stod bare med mobilen i hånden og ignorerede mig de førs... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Burger Factory i Fredensborg lavede tre enormt lækre burgere med fritter, som var klar præcis til tiden! Maden var varm, frisklavet og i rigelige mængder. Super positivt første besøg hos Burger... Zobacz więcej

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

26 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Burgerfremstilling uden handsker

Ekspedienten stod og lavede burgerene med de bare næver uden brug af handsker, og hvor mon de går på toilettet i en container som det hele foregår i. I øvrigt er det papburgere som ikke smager af noget de sælger og man er tvunget til at købe et ekspeditionsgebyr på kr 1,95 samt en pose til 4 kr

23 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig burger til overpris

Virkelig dårlig burger til overpris.
Bøffen er bare en frossen stef bøf der ødelagde det for mig ved første bid. Smagsløs og personale stod bare med mobilen i hånden og ignorerede mig de første par minutter.
Dum som jeg var, gav jeg det alligevel chancen. Og det fortrød jeg Big time.

20 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Maden smager af bogstavelig talt…

Maden smager af bogstavelig talt ingenting det smager af papburger smager som om det lige har Taget dem ud af fryseren og kastede den på grillen køber en menu til 120 kr. og så får man at vide efterfølgende at der ikke følger dip med det skal man betale ti kroner mere for common

29 marca 2026

Jeg bestilte en burger på Just Eat

Jeg bestilte en burger på Just Eat. Der kom ingen opdateringer og efter 1.5 time ringede jeg til dem. INGEN KUNDESERVICE, personen forstod ingenting og LAGDE PÅ. Og jeg har stadig ikke fået min bestilling over 2 timer senere.

19 marca 2026

Burger Factory i Fredensborg

Maden var varm, frisklavet og i rigelige mængder.

Super positivt første besøg hos Burger Factory i Fredensborg.

9 lutego 2026

Suverænt!

Nu har jeg spist på Burger factory over 10 gange og må simpelthen sige at jeres mad smager suverænt som altid. Jeg plejer at købe en factory burger og hver gang er det friske råvarer og en lækker bøf samt med en fantastisk dressing. Som altid smager friskt og velbetjent.

5 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Fuldstændig brændt mad der blev serveret

Jeg bor tæt på, så vi har tit bestilt fra Burger Factory hvor det har været fint (selvom der har været massere af gange hvor de har givet os den forkerte burger eller glemt noget andet). Vi bestilte 1 burger og 1 burger menu i går, begge burgere var fuldstændig brændt! Både bollen og bøffen var brændt, bøffen var næsten helt kulsort og hård. Maden kunne ikke spises da det eneste man kunne smage var hvor brændt det var. Det er ikke i orden, man ville tro at når små mad forretninger brænder maden, så laver de en ny omgang da det er uacceptabelt at servere til kunder. Virkelig skuffende, og spild af penge. Ikk køb derfra.

30 września 2025

Død bi/hveps i pomfritterne🐝

Jeg bestilte mad fra BF i Kokkedal, og der lå en død bi/hveps i bunden af pomfritbakken. Jeg ringede straks til stedet for at gøre dem opmærksomme på det, men de lod som om de ikke forstod, hvad jeg sagde, og lagde derefter røret på.
Det er både ulækkert og uacceptabelt – både maden og måden personalet håndterede situationen på.

Jeg kommer bestemt ikke igen og kan ikke anbefale stedet til andre.

12 września 2025

Ikke ryddet op

Ikke ryddet op, beskidt overalt gulve borde osv ,ser ud som for lidt personale til at passe forretningen . Der står sprit overalt når man kommer men mere nødvendigt når man går

28 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Første og sidste gang jeg var…

Første og sidste gang jeg var der..bestilt en dobbelt burger,til 89kr i følge skilte og hjemme siden ..den bliver lavet ,men da jeg så skal betale bliver det pludselig 95kr hvilket jeg jo ik lige forstod..svaret er at det stå den til i hans kasseapparat..vi diskuterer lidt frem og tilbage..og det ender med at jeg betaler 65kr som han pludselig forlanger..
Åbner boksen hjemme ..så er der For F….. kun en bøf i burgeren…
Kan så se på hjemmesiden at det er hvad en alm bruger koster ,så ja har fået hvad jeg har betalt for men ik hvad jeg har bestilt ..

23 czerwca 2025

Aldrig mere…

Gjorde det jeg ikke skulle gøre. Bestilte igen hos BF i Kokkedal. Og som (næsten) altid gik det galt. 7 ud af 10 x kommet hjem med det forkerte, trods jeg har spurgt ind til, om det nu også er det rigtige i posen. Det blev virkelig sidste gang. Egentlig ok burgere og fritter (deraf endnu en bestllling). Men trods information om vigtigheden af ting der ikke skulle i burgeren fik vi det hele i alligevel. Så lige til at smide ud. Ringede derop - fik at vide jeg bare kunne komme op igen men det gider man jo ik’, når alle sidder omkring bordet. Så kunne jeg ringe til chefen - men man havde så ikke hans nummer. Har før skrevet til BF om lignende oplevelser for at give dem en fair chance for at rette op. Men aldrig fået svar. Så endnu en kunde down (jvf de andre anmeldelser). Det er virkelig useriøst og mega ærgerligt. Napper en kebab hos naboen næste gang. De kan finde ud af det

5 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Dårlig mad. Hold jer væk!!

Har netop købt to gange kyllingeburger med tilhørende pomfritter.. Det er absolut sidste gang, at jeg får mad fra Burgerfactory i Kokkedal.. Bollerne var ikke varmet, salaten har vidst været flere dage for gammel.. og der var ingen salt på pomfritterne. Smagen var generelt fuldstændig forfærdelig.. Jeg kan absolut ikke anbefale nogen at få mad herfra. Den værste burger, jeg NOGENSINDE har fået.. KØB ALDRIG HERFRA!!!

29 maja 2025

Væreste burger

Købte Fra kokkedal af Har aldrig fået så dårlige en burger ! Virkelig en klam burger smed den ud plus der står 105 kr. For en menu på skiltet men han ville have 125 kr.

23 kwietnia 2025

Mærkeligt firma

Mærkeligt firma. Reklamere med levering- det kan de desværre ikke?
Du komme her, blot der sagt. I øvrigt på ubehjælpeligt dansk🙈

31 marca 2025

Besøgte stedet ved Kokkedal

Besøgte stedet ved Kokkedal, første 1 stjerne er man fravælger noget så vigtig som bacon på hele menu kortet af religiøse oversagen, her burde i holde jer til en kebab bix, det næste er det utrolig lave kvalitet af brusk kød

Jeg vil på det kraftigst fraråde alle besøge dette sted, der ligger dog en udemærket kebab mand som nabo 😃

30 września 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej