Vakkundig. Snel vriendelijk en voordelig
Snel vriendelijk en voordeliger dan andere garages. 2e keer al dat Bumo zo goed hielp. Aanrader.
Snelle en goede service!! Vriendelijke eigenaar met veel (levens) ervaring! Betrouwbaar en betaalbaar!
Snel en vriendelijk geholpen!
Zeker aan te raden om naar toe te gaan.
Zeer behulpzaam voor mij als oudere vrouw.
Nadat mijn linker achterband lek was gestoken in de nacht van 19 op 20 januari in Haarlem, de ANWB kwam en constateerde dat ik geen reserveband had en voorstelde om naar Bumo op de Oudeweg in Haarlem te gaan, leek me dat een goed plan. Een ontzettend vriendelijke ANWB man. Bij aankomst bij Bumo wilde de eigenaar net af gaan sluiten. Alles was al afgesloten maar toch heeft hij een nieuwe band voor mij gezocht, hem gemonteerd en ik kreeg nog een kop koffie mee voor onderweg. Ontzettend vriendelijk allemaal. Wat was ik blij met deze meneer. Ik moest nog helemaal naar Goeree-Overflakkee.
Een heel dankbare klant
Na een afspraak mijn auto laten uitlijnen. Het stuur stond (ook) een beetje teveel naar rechts.
Bij het uitlijnen wordt (momenteel) gebruik gemaakt van de nieuwste (Bosch) technologie.
De eigenaar is duidelijk een goede vakman, die weet waar hij op moet letten.
De prijs van het uitlijnen is redelijk.
De werkzaamheden worden snel uitgevoerd.
Duidelijk een adres om in de toekomst weer naar terug te gaan.
Ik kwam zomaar binnenlopen en kreeg goede adviezen van de vriendelijke meneer. Hij verkocht me niet de banden waarvoor ik langskwam maar gaf me een passend advies dat hem niks opleverde maar voor mij heel goedkoop was.
Vandaag mijn banden laten monteren ben zeer tevreden er over zeer aardige eigenaar kom daar zeker nog een keer terug
Vandaag 4 nieuwe Goodyear banden laten monteren.
Zeer tevreden over de werkzaamheden. Heel nauwkeurig uitgevoerd, velgranden werden keurig schoongemaakt zodat de nieuwe band strak en luchtdicht gemonteerd kan worden.
Zeer vriendelijke eigenaar. Scherpe tarieven.
Kortom zeer tevreden en van harte aanbevolen!!
Had losse banden en losse velgen in een ongebruikelijke maat (325/660-13) en was langsgereden om deze te monteren. Ik werd geholpen door Bulent, de eigenaar, die alle tijd voor mij nam. Even een praatje staan maken, waarna de banden werden gemonteerd. Alles ziet er keurig netjes uit, kan dit bedrijf zeker aanraden.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.