Dokumenty (dowód plus wyciąg z Revoluta) poszły we wtorek wieczorem, status „zweryfikowano” pojawił się w środę koło południa, czyli mniej niż doba. Od tamtej pory żadnych ponownych wezwań do przesłan... Zobacz więcej
Zdjęcie dowodu, selfie i skan rachunku wrzuciłem przez formularz w koncie w środę, zaraz po spacerze z psem. Co dokładnie jest potrzebne, było wypisane z góry, więc nie zgadywałem. Powiadomienie o p... Zobacz więcej
Przyjemna wizyta. Wybranie 265 PLN do wypłaty zadziałało u mnie dobrze, kwota dotarła na konto z tego kasyna. Takie zakończenie było satysfakcjonujące po grze i cieszyło mnie że sprawdzony przeze mnie... Zobacz więcej
- Kasyno i bukmacher online
- również w kategorii:
- Bukmacher
- Bukmacher online
- Casino
- Kasyno
- Zakłady bukmacherskie
Brionis Casino to nowoczesne kasyno online z szerokim wyborem slotów, gier stołowych i gier na żywo. Sprawdź atrakcyjne promocje, wygodne metody płatności i przejrzyste warunki.
In my case
In my case, sprawdziłem konto później i wszystko dalej się zgadzało from my side, ale nie idealnie.
Wysłałem rachunek za prąd z czerwca
Wysłałem rachunek za prąd z czerwca, choć spodziewałem się, że zażądają czegoś z banku — przeszedł bez uwag.
Herbata pled
Herbata pled, 15 zł na wieczór, czasem coś kapnie. W październiku 340 zł, wypłata w dwa dni, jesteście super!
Promocyjne rundy na znanym automacie…
Promocyjne rundy na znanym automacie były dla mnie sympatycznym dodatkiem do niedługiej wizyty w tym kasynie. Sprawdziłem warunki przed wyborem, oglądałem ciekawą funkcję i ucieszyłem się z małego trafienia zanim zamknąłem grę o ustalonej porze!
Zadzwoniła Karolina z callbackiem w…
Zadzwoniła Karolina z callbackiem w poniedziałek o 19, dokładnie w godzinie, którą wybrałem w formularzu.
Support dał proste kroki sztos szczerze…
Support dał proste kroki sztos szczerze wypadło dobrze and I stayed on for a while, ale troche wolno.
Wygrałem w urodziny 180 zł
Wygrałem w urodziny 180 zł, kasa w dniu urodzin
Sekcja nowych gier aktualizuje się…
Sekcja nowych gier aktualizuje się mniej więcej co tydzień, a nowe tytuły nie są kopiami.
Spokojne miejsce
Spokojne miejsce, wypłata w dzień, czat w minutę. Polecam na wieczory!!! 🥰
Świetna gra!
Świetna gra!
Wygrałem i wypłaciłem środki, choć pieniądze dotarły na konto po kilku dniach. Wyniki bywają różne, więc grajcie odpowiedzialnie — ja korzystam głównie z promocji.
Panel aktywacji wymaga dodatkowego…
Panel aktywacji wymaga dodatkowego przewijania. Po sprawdzeniu zasad obroty były fajnym dodatkiem do wizyty. Takie trafienie troszkę cieszy 🙂!
Przyjemna wizyta
Przyjemna wizyta. Ucieszyłem się z otrzymanej kwoty nawet jeśli końcowy opis statusu brzmiał troche zbyt formalnie
Spiny pojawiły się na koncie po jego…
Spiny pojawiły się na koncie po jego wiadomości.
Gra się wysypała w środku bonusu
Gra się wysypała w środku bonusu, stawka przepadła.
Doceniam
Doceniam, że opcja wpłaty bez bonusu była widoczna od razu, nie schowana pod jakimś rozwijanym menu
Uwielbiam to kasyno
Uwielbiam to kasyno, bo bonusy są opłacalne, a wybór gier świetny
Są tu wyjątkowe tytuły i znane gry, a wypłaty zawsze przebiegały szybko i bez problemów. Ogólnie to znakomite kasyno
Filtr dat mówił brak transakcji
Filtr dat mówił brak transakcji, a cashier pokazywał tę samą wypłatę. Dwa miejsca w kasynie, dwa wyniki, zero wyjaśnienia:(Nie wyglądało to jak wina jednego telefonu.
Support przez czat sprawdził
Support przez czat sprawdził, że kod był przypisany do innej waluty konta, i ręcznie dopisał reload w złotych po kilkunastu minutach.