Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in kinderboeken in verschillende talen viel het aantal (bekende) boeken me tegen. Boeken die in het Nederlands niet bekend zijn, bestel ik niet omdat ik de kwa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vanuit onze bibliotheek is het een uitdaging om meertalige boeken te lenen. Na maanden lang vragen, uitzoeken , bellen etc. was het allemaal lastig. Toen heb ik toch maar eigen boeken via Bukiboek ge... Zobacz więcej
Super fijn dat jullie zo'n groot aanbod hebben! We hebben bijna in elke thuistaal van onze leerlingen een boek kunnen aanschaffen. De communicatie met de eigenaar is ook top! Ik raad alle basisscholen... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
BukiBoek staat voor leesplezier in iedere taal. Naast het lezen van kinderboeken in het Nederlands vinden wij het ook belangrijk dat kinderen nieuwe talen leren en/of in contact blijven met hun cultuur. Vind meertalige en tweetalige kinderboeken bij BukiBoek! Bij BukiBoek vindt u anderstalige kinderboeken. Met een ruim aanbod kinderboeken en talen als; Arabisch Oekraïens, Turks, Papiamentu, Surinaams, Spaans, Pools en meer, willen we voor ieder kind boeken beschikbaar maken.
Dane kontaktowe
Holandia
- bukiboek.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Plussen en minnen
Goed: had het boek dat ik zocht en elders niet verkrijgbaar was.
Goed: betaalbare verzending naar Frankrijk.
Slecht: verzending kwam pas na ruim een week op gang.

Odpowiedź od Bukiboek
Snelle en goede service
De levering was beschadigd maar binnen 1 dag werden nieuwe boeken bezorgd, precies op tijd om als cadeau te geven!
Altijd vrij duidelijk en fijn dat er…
Altijd vrij duidelijk en fijn dat er een plek is om meertalige boeken te bestellen voor al onze scholen en vestigingen! Bukiboek is altijd direct bereikbaar of je wordt binnen de kortste keren teruggebeld. Fijn overleg en er is ook altijd wat mogelijk rondom het factureren en notities hierop.
So thankful
Finding this website was like finding water in a desert. I send books to children in refugee camps and it is very difficult to find children's books in some languages in the Netherlands. I am so grateful that I was able to find so many books in various languages.
Het was snel besteld en snel in huis
Alles ging goed...
Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvangen. Alles heeft heel "smooth" gelopen en ik vind het heel goed dat we boeken van verschillende talen en dus ook Papiaments hier kunnen bestelen
Leuke boeken
Mooie en duidelijke website. Heel veel keuze en verschillende talen, om uit te kiezen. De bestelling werd snel geleverd.
Chinees voorleesboekje besteld en…
Chinees voorleesboekje besteld en binnen een paar dagen werd het geleverd. Prettig om dit soort dingen niet zelf ver weg te hoeven bestellen. Top!!
Goede ervaring, kom er zeker terug.
Goede ervaring met de levering van het bestelde boek. Bleek eerst toch niet op voorraad te zijn, na met eigenaar Clayton te hebben gebeld, is het toch goed gekomen. En snel.
Op tijd bezorgd en in goede staat.
Alle boeken kwamen in 1 pakket
Heel goed verpakt, bestelling klopte alleen het duurde enkele weken voordat de bestelling kwam. Ik had daar graag informatie over ontvangen.

Odpowiedź od Bukiboek
Een goede kwaliteit en leuke…
Een goede kwaliteit en leuke kinderboeken, 2-talig en nergens anders te vinden. Snelle levering. Ik zal zeker weer bestellen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.