BUKI | БУКІ - Репетитори України Recenzje 226

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Вже декілька років співпрацюю з сайтом Букі. Сайт зручний. Учні за своїми бажаннями та критеріями з легкістю знаходять собі перевіреного репетитора. Є менеджери, які допоможуть з будь-яким питанням. Я... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Користуюся buki більше року. Це хороша платформа для репетиторів. Рекомендую! Що хотілося б покращити: Часто заявки приходять пізно ввечері, і я можу їх підтвердити, але в такий пізній час вже... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Я вражений їхньою високою професійністю та якістю послуг. BUKI виявилося дуже компетентною у своїй сфері діяльності. Наша співпраця з ними призвела до виняткових результатів, і я хочу висловити сво... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Каждый раз когда я обращаюсь на сайте с заявкой к конкретному преподавателю, мне отвечают представители @bukiчто этот преподаватель не может принять мою заявку, и предлагают своих репетиторов ( которы... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Prywatny nauczyciel

Napisane przez firmę

BUKI - міжнародний сервіс пошуку репетиторів з більше ніж 35.000 індивідуальних викладачів з усієї України. У нас ви знайдете професійних репетиторів, які допоможуть зі шкільними предметами, підготовкою до ЗНО, університетськими курсами, вивченням мов чи освоєнням нового хобі. Оберіть свого репетитора та почніть навчання вже сьогодні!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Відгук про компанію Buki

Доброго часу доби. Хочу залишити відгук про компанію Buki.
Співпрацюю з ними майже пів року. Все прекрасно! Якщо ознайомитися з правилами договору, все дуже відповідає! Все вчасно, чітко, ввічливо.
Буду працювати з ними і надалі!
І, звичайно, всім раджу!
Тому що вони легко знайдуть Вам клієнта згідно Вашому бажанню.
І якщо клієнт передумає займатися, то це не проблема.
Тобто все вирішується з менеджером, вчасно, позитивно.
Тому дуже гарна компанія!
Вона допоможе Вам реалізувати мрію!
І Ви можете заробити! Без передплат.

Odpowiedź od BUKI | БУКІ - Репетитори України

Висловлюємо вдячність за відгук! Наталіє, саме такі активні та відповідальні репетитори, як ви, допомагають створювати нам якісний сервіс ✅

Oceniono na 5 z 5

Зручна платформа для викладачів та учнів

Я зарейструвалася на платформі BUKI в 2019 році. За цей час я отримала безцінний досвід у викладанні предметів онлайн, здобула багато схвальних відгуків від своїх учнів та вмотивована працювати у цій сфері. Дякую менеджерам за компетентний зворотний зв'язок та підтримку.

Раді, що виправдали ваші очікування! Бажаємо успіхів у роботі! 💚

Oceniono na 5 z 5

Я знаю сайт букі,ще з часів свого…

Я знаю сайт букі,ще з часів свого студенства. Дуже гарний сервіс, зручно користуватися, учні швидко можуть знайти потрібного викладача, менеджерська підтримка на високому рівні! Я як викладач задоволена!рекомендую і учням, і викладачам.

Дякуємо за відгук! Раді співпраці! 😊

Oceniono na 5 z 5

Год работаю преподавателем на флатформе…

Год работаю преподавателем на флатформе Buki. Сервис очень хороший, удобное пользование, поддержка менеджера.

Дякуємо! Нам важливо, що ви поділись своєю думкою! 💚😍

Oceniono na 5 z 5

Позитивні враження від співпраці з компанією Букі (Buki)

Надзвичайно задоволений співпрацею з компанією Букі (Buki) та однозначно рекомендую, як найкращу компанію України у сфері освіти.

Спочатку репетиторство було моїм підробітком, а зараз, завдяки компанії Букі (Buki), стало моєю основною роботою.

Хотілось би виділити основні переваги співпраці з Букі (Buki):
1) бонуси. За кожен успішний крок у вашій репетиторській роботі нараховуються вам додаткові бали, є можливість писати статті, за які можете отримати бонуси, а за найкращі статті грошову винагороду, за сертифікати й дипломи також нараховуються бали до рейтингу, а також є партнерська програма, де ви маєте можливість запросити вашого знайомого співпрацювати з компанією. За реєстрацію також йде нарахування балів до рейтингу;

2) чудовий дизайн сайту, де ви можете розмістити інформацію про себе, зняти відеоролик, окреслити усі свої педагогічні та наукові здобутки;

3) доброзичливі адміністратори та техпідтримка, яка швидко відповідає та роз'яснює усі дискусійні моменти;

4) можливість регулювати ціну за свої заняття, що дає репетитору непогано заробляти та проводити заняття з більшим ентузіазмом та ефективністю;

5) Перевірений репетитор та попадання в ТОП. Якщо ви бажаєте підняти свій рейтинг, це можна зробити ще додатковими способами: заплатити за 1-3 місяці та попасти в ТОП рейтинг та/або пройти співбесіду чи тест та отримати статус перевіреного репетитора;

6) Номінації. Кожного року компанія не забуває про найкращих репетиторів та надсилає їм щедрі подарунки. Особисто вкотре цього року отримав нагороду та подарунки в номінації "Найкращий репетитор-блогер року". Було надзвичайно приємно. Планую працювати й надалі в цьому напрямку.

Насправді важко описати всі переваги компанії Buki. Впевнений, що їх є набагато більше.

З кожним роком компанія росте та розвивається, а також прислухається до колег та усуває недоліки.

Вважаю компанію Buki однією з найефективніших освітніх платформ у світі та гордістю України.

Odpowiedź od BUKI | БУКІ - Репетитори України

Доброго дня, Маркіяне! Дякуємо за відзначені переваги нашого сервісу та що стільки років залишаєтесь з Букі! Раді співпраці 💚😍

Oceniono na 5 z 5

Я работаю репетитором по математике

Я работаю репетиторшей по высшей математике с 2016-го года, в том числе ищу клиентов через сайт Буки. Как мне кажется, в Украине это самый крупный сайт, т. е. больше всего клиентов. Отношение к репетиторам хорошее (по сравнению с крупным сайтом, с которым я раньше сотрудничала). Некоторые технические моменты (сообщение сайту информации) неудобны.

For two years now

For two years now, I have been working as a programming tutor on the Buki platform, and I am thoroughly pleased with the experience. The platform provides an excellent opportunity to connect with students, and its services simplify the organization of lessons and interaction with learners. I highly recommend Buki for those seeking quality tutoring opportunities

Odpowiedź od BUKI | БУКІ - Репетитори України

Thank you for the productive work with the site and feedback.💚😍

Співпраця з buki…

З компанією buki співпрацюю більше року. Сервіс та зворотній зв'язок на високому рівні. При виникненні будь-яких питань менеджери оперативно допомагають у їх вирішенні.

21 grudnia 2022

Odpowiedź od BUKI | БУКІ - Репетитори України

Дякуємо! Нам важливо, що ви поділись своєю думкою!

My own experience

I’m satisfied with the service.
Advantages for both: teachers, students. You can learn any languages you want: English, German, Dutch etc., you can find easily students.

Odpowiedź od BUKI | БУКІ - Репетитори України

Thank you for your feedback! 😊

Oceniono na 5 z 5

Багато років працюю з компанією "Букі"

Багато років працюю з компанією "Букі", можу з впевненістю сказати менеджери справжні професіонали, робота чітка та злагоджена, завдяки чому учні та вчителі можуть блискавично швидко зустрітити один одного та розпочати продуктивні заняття!!!

Odpowiedź od BUKI | БУКІ - Репетитори України

Доброго дня, Ярославо! Дякуємо за відзначені переваги нашого сервісую. Обов'язково передамо менеджерам слова подяки:) 😊

BUKI результат +

Я вражений їхньою високою професійністю та якістю послуг.
BUKI виявилося дуже компетентною у своїй сфері діяльності. Наша співпраця з ними призвела до виняткових результатів, і я хочу висловити свою вдячність за їхній великий досвід та високий стандарт професіоналізму.

Однією з ключових переваг компанії є їхнє завдання надавати продукти/послуги найвищої якості.

Odpowiedź od BUKI | БУКІ - Репетитори України

Андрію, дякую вам за продуктивну роботу з сайтом та відгук.💚😍

Oceniono na 5 z 5

I am very satisfied with this service

I am very satisfied with this service. Convenient interface, a broad student audience, and responsive support make the experience enjoyable.

20 grudnia 2023

Дякуємо! Нам важливо, що ви поділись своєю думкою! 😊

Відгук про компанію Букі

В компанії Букі працює колектив дуже хороших співробітників. Всі менеджери доброзичливі, знаючі, ввічливі; допомагають як учням так і батькам підібрати потрібних їм репетиторів.
Послуги які надає сервіс зараз дуже важливі і потрібні, особливо в теперішній надзвичайно складний час. Багато дітей навчаються дистанційно, тому можуть мати прогалини і труднощі у засвоєнні матеріалу. І тут на допомогу їм можуть прийти професійні репетитори з різних предметів.
В компанії є велика база репетиторів з різних дисциплін.
Шановні батьки і учні. Рекомендую звертатися вам до послуг компанії і запевняю вас, що ви будете задоволені співпрацею.
І я, як репетитор з великим стажем і досвідом хочу висловити подяку компанії Букі за можливість знайти учнів, які хочуть покращити свої знання з фізики.
З повагою до вас Олексин Василь Миколайович!

20 grudnia 2023

Odpowiedź od BUKI | БУКІ - Репетитори України

Дякуємо за зворотній зв'язок! Обов'язково передамо менеджерам слова подяки:) Успіхів у роботі! 💚😍

Oceniono na 5 z 5

Знайшли на сайті чудових фахівців для…

Знайшли на сайті чудових фахівців для дитини. Сайт дуже зручний для використання, а сервіс, орієнтований на клієнтів, взагалі на вищому рівні. Приємно, коли якість послуг відстежуватися, є швидка реакція на коментарі.

3 lipca 2023

Odpowiedź od BUKI | БУКІ - Репетитори України

Ганно, дякуємо за відгук! Раді, що викладач вам сподобався! Звертайтесь до нас за іншими репетиторами :-)

Oceniono na 1 z 5

Likely financial fraudster

In general, as for my many years of experience with them, the systems in place are unreliable, as well as support. Lately, I used my dormant bank card to pay them, and soon an attempt to use that card to pay in a supermarket in London occurred. I have never been to London.

6 kwietnia 2023

Odpowiedź od BUKI | БУКІ - Репетитори України

Hello, Constantine. We have not worked together for 3 years. We do not have your bank card data, nor do we have the bank card data of other users. You have never provided bank card details to the site. Teachers pay for applications on the pages of payment systems. Therefore, in cases where you observe payment attempts from your bank cards, we recommend contacting your bank

навчання- це круто!

The availability of training makes this site indispensable.

31 sierpnia 2022

Odpowiedź od BUKI | БУКІ - Репетитори України

Ми дуже раді бути вам корисними!

I really appreciate Buki

I really appreciate Buki. I found a dedicated teacher and finally I started to learn English constantly and effectively. I see my progress and don't plan to stop. The managers of Buki are really helpful. Buki gives high quality service for an affordable price.
*Sometimes there are technical problems in the educational platform, but it is not a problem if you have a good teacher.

1 czerwca 2022

Odpowiedź od BUKI | БУКІ - Репетитори України

Thank you for your feedback, Olena. We wish you great success in learning English.

Акцент на усному мовленні

Дуже задоволена викладанням пані Вірою! Матеріал подається структуровано та цікаво, акцент на усному мовленні. Рекомендую!

13 listopada 2022

Odpowiedź od BUKI | БУКІ - Репетитори України

Тетяно, дякуємо за ваш відгук про репетитора! Ми раді, що ви задоволені методикою викладання!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej