Reakcja na opinię
Ce e foarte bine și nimerit pentru copilul meu este profesorul ales. Dl Ovidiu este exact tipologia de care avea nevoie pentru a capătă incredere și a scăpa de frica matematicii. E a doua luna cu câte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Într-o lume În continuă schimbare și evoluție, educația rămâne un factor crucial În dezvoltarea fiecărei persoane. Este esențial să avem acces la resurse educaționale de Înaltă calitate pentru a ne dezvolta abilitățile și a ne atinge potențialul maxim. Acesta este exact obiectivul Școlii BUKI Meditații, o platformă educațională online care pune accentul pe abordarea personalizată și oferă cursuri de matematică și limba engleză, pentru toate vârstele și toate nivelele.
Strada V. V. Stanciu 6, București, 040434, București, Rumunia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Recomand cu mare încredere acest profesor de matematică! Mario este foarte încântat de fiecare ședință de pregătire și participă cu plăcere și interes. Explicațiile sunt clare, bine structurate și adaptate nivelului lui, iar atmosfera este una prietenoasă și motivantă. Am observat progrese vizibile într-un timp relativ scurt, atât în înțelegerea materiei, cât și în încrederea lui în propriile forțe. Mulțumim pentru profesionalism și dedicare!

Odpowiedź od Buki Meditatii
I’ve been working with Buki Meditatii for 2 years now, and I can honestly say the experience has been excellent. The teachers are truly exceptional—professional, patient, and very dedicated. They explain everything clearly and adapt to the student’s needs, which makes learning much easier and more enjoyable. I highly recommend their services to anyone looking for quality tutoring.

Odpowiedź od Buki Meditatii
Platforma este super! Profesoara este blanda, rabdatoare si explica foarte bine. este o placere pentru copil sa faca matematica.

Odpowiedź od Buki Meditatii
Recomandat cu încredere meditațiile cu Buki!! Comoditate și profesor Foarte bun Domnul Angel Nastasie , îl recomand 100% .

Odpowiedź od Buki Meditatii
Suntem foarte mulțumiți de orele de pregătire online. Domnul profesor Morar Adrian este foarte calm și răbdător iar explicațiile și indicațiile date sunt de mare ajutor. Fica mea a spus că înțelege foarte ușor ce i se explică. Mulțumim domnului profesor și BUKI

Odpowiedź od Buki Meditatii
Suntem multumiti de lectiile la romana si matematica!

Odpowiedź od Buki Meditatii
Suntem f mulțumiți de orele de pregătire la matematică.Daca la început am fost puțin reținuți ptr ca era vb despre un profesor (bărbat)este f implicat și stie sa o facă pe cea mică sa ii placă matematica și a început să înțeleagă și sa ii placă matematica

Odpowiedź od Buki Meditatii
O echipă de oameni profesioniști! Recomand 100%! Sunt foarte buni în ceea ce fac, raport preț/calitate super bun! Fetița mea ia lecții de matematică și este foarte fericită cu doamna Laura Secareanu, facem deja de câteva luni, și ea a progresat enorm! Mulțumim frumos pt tot!

Odpowiedź od Buki Meditatii
Domnisoara pe care am ales-o pentru meditatiile de matematica este rabdatoare si calma,foarte apreciata pentru claritatea explicatiilor adaptate nivelului copilului.Fetita invata de drag matematica acum!

Odpowiedź od Buki Meditatii
Sorin Pauna ,este peofesoul meu meditator , care explică clar și pe înțeles, chiar și materia mai dificilă devine mai ușoară. E în același timp prietenos , dar e serios și se implică, iar asta chiar se vede în rezultate.
M-a ajutat mult la pregătire, am luat o notă bună la simulare datorită lui și am mai multă încredere că o să mă descurc bine și la bac.💕💕

Odpowiedź od Buki Meditatii
Fata mea e foarte mulțumită de orele de meditație la matematică pe care le face cu doamna Sarai. Mulțumim Buki!

Odpowiedź od Buki Meditatii
Orele se desfășoară ok,fata este foarte încântată de meditatoare.Cu ajutorul ei,fata a avansat foarte bine.Liliana este o foarte bună meditatoare,metode bune și eficiente iar fata mea abia așteaptă orele de meditații.Este super.
Merită toate aprecierile!Am făcut și recomandare pentru Mantoaga Delia.

Odpowiedź od Buki Meditatii
Doamna Tutu Luciana profa de fizica e super !!!Interacțiunea dintre profesor si elev asi
comparao ca fiind o discutie între prietenii .Acest aspect a contribuit la înțelegerea materiei fără mari eforturi.

Odpowiedź od Buki Meditatii
Super!Baiatului meu ii place foarte mult!

Odpowiedź od Buki Meditatii
Pentru noi, experienta BUKI a fost uimitoare! Copilului i s-au calrificat, foarte repede, notiuni importante, iar rezultatele la scoala s-au imbunatatit imediat. Multumim!

Odpowiedź od Buki Meditatii
Simple, useful, and great for online tutoring sessions

Odpowiedź od Buki Meditatii
Excelent profesorul, explicatiile, conectarea cu elevii, suuper totul si de mare ajutor.
Multumim!

Odpowiedź od Buki Meditatii
Abia am început colaborarea pentru 2 materii, și sunt extrem de mulțumită. Felul in care se simte copilul în timpul orelor de meditatii, dar și entuziasmul de după, sunt lucrurile rar întâlnite pana acum. Sa avem o colaborare cât mai lunga!

Odpowiedź od Buki Meditatii
We’ve had a very positive experience with BUKI. My son is taking online math lessons, and we are extremely satisfied with the quality of teaching. The tutors are professional, patient, and explain concepts in a way that is easy to understand.

Odpowiedź od Buki Meditatii
Apreciez implicarea,modul de explicare. Este super

Odpowiedź od Buki Meditatii
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.