Hej Åker med Buhls o för gång nr 5nu o har bockat gång nr 6 redan för 2020, har haft o göra med Hennig o Sören som är fantastiska o proffsiga jaktarangörer med resor från Afrika Polen o nu till... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Selve rejsen var ok, og billig ift. andre rejseselskaber. De er flinke og snakke med, men der var fejl i næsten alt skifteligt materiale jeg fik fremsendt. For høj pris i ordre bekræftelse, forkerte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har været på en fantastisk veltilrettelagt tur til Polen på bukkejagt i brunsttiden med Buhls jagtrejser og Carl-Gustav som super jagtleder. Det var min første tur til Polen og jeg havde flere... Zobacz więcej
Duejagt i England, Wales i uge 35. Tre mand på fire dages jagt. En Fantastisk tur, forventningerne blev til fulde indfriet. Indkvarteringen i bjælkehytte var helt perfekt. Vores gamekeeper Alex Goss... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Jagtrejser er en tillidssag og service og kvalitet har siden 1972 været vores fokus.
Dane kontaktowe
Olaf Ryes Gade 7R, 6000, Kolding, Dania
- +4597267418
- info@buhlsjagtrejser.dk
- buhlsjagtrejser.dk
fik drømme bukken i scotland
helt fantastisk jagt, meget venlige og kompetente værter.
kan stærkt anbefale at tage til scotland med buhls
Overholder ikke klare skriftlige aftaler!!
Havde bestilt en bukkejagt i august 2015, med to helt klare skriftligt accepterede krav fra Buhls Jagtrejsers side; absolut ingen autopürsch og ingen hochstand - men klassisk pürsch.
Det var et ubetinget krav, og en forudsætning for hele bestillingen af jagtrejsen.
Det lykkedes trods ihærdige forsøg ikke at få vores polske værter væk fra autopürschen. Anslået 85% af tiden på "jagt" var vi i bilen, 4 ud af 6 outings i øvrigt med hele 3 polakker med om bord!
Tilbage i DK sendte jeg en konstruktiv, begrundet kritisk tilbagemelding til Henning hos Buhls Jagtrejser. Henning beklagede meget, erkendte den manglende aftaleoverholdelse - men dog ikke mere, end at vi stadig skulle betale for ophold, jagt etc. Det blev til et usselt afslag på et par tusinde, trods klart brud på en klar skriftlig aftale.
Buhls havde jo så stadig deres egne udgifter dækket ind, og givetvis også en fin lille fortjeneste på min makkers trofæer.
Vi endte selv med at betale trofæer, drikkepenge, brændstof samt kørsel i Polen.
Værst var, at vi spildte 4 feriedage på turen - og selvfølgelig også at opleve, at Buhls Jagtrejser ikke ville være deres ansvar voksent!
Det var første, sidste og eneste jagtrejse med Buhls Jagtrejser!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.