Intressanta produkter, tyvärr omöjligt att få tag på kundservice. Väntat på vettig återkoppling angående en order i snart en månad nu. Edit: Återkoppling nästan direkt efter att recensionen publice... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Problemfritt. Även om jag inte haft anledningen att uppsöka dem om garanti eller dylikt, känns det mycket tryggare med en lokal webbbutik som utgår några norrländska stenkast längre bort. Sajt är o... Zobacz więcej
Bug Out Gear är en svensk webbutik som specialiserar sig inom utrustning för överlevnad och äventyr. Vi väljer noggrant ut varumärken samt produkter som vi själv använder och anser är riktigt bra. Du kan alltid nå oss på vår telefon, e-post och alla kända sociala medier. Vi byter gärna erfarenheter och pratar med dig om alla kommande äventyr.
Kvarngatan 171, 841 91, Ånge, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Till att börja kan ni ju skicka mina grejor jag har beställt
Enkelt att beställa på faktura till vårt företag
Jag saknade möjligheten till olika leveransalternativ eller att få leverans till ombud. Jag väntar fortfarande på att PostNord ska lyckas få paketet några kilometer från sin central och det har gått 1 vecka sen närmsta paketcentral tog emot det. Förutom det tror jag att jag ska vara nöjd. Paketet skickades snabbt och är det rätt grejer så är jag nöjd i övrigt.
Sajt är också begriplig, så stjärna i kanten för det!
Väldigt fina produkter till bra priser. Ett bra företag med produkter som är väll valda för alla som spenderar mycket tid ute i skogen.
Varorna kom aldrig fram, den utlovade tiden spräcktes för leverans.
Ingen information om var leveransen hadde tagitvägen eller att den var restad.
Svåra att få tag i, och när det behagade att svara så hadde det gått upp emot en vecka efter första försöket att nå dem.
Enda onlinebutiken i Sverige som sålde de Nitecore produkter jag sökte. Bra priser dessutom. Produkterna levererades hem till brevlådan. Bug Out Gear har ett bra sortiment som är svårt att hitta någon annan stans. Kommer definitivt beställa från dem igen.
Har artiklar på lager, enkelt att beställa och snabb handläggning av ordern.
Hade bäst pris på just den vara jag var ute efter.
Snabb bekräftelse och leverans. Inga konstigheter, inget att anmärka på.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.