Buffalo Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Door een vergissing kreeg ik het verkeerde product toegestuurd. Gebeld met een uiterst vriendelijke dame die e.e.a. heeft uitgezocht en teruggebeld. Heeft direct het juiste product opgestuurd wat i... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Buffalo.nl heeft mij een item verkocht dat niet voorradig was en vervolgens een ander item toegezonden zonder enige vorm van communicatie. Vervolgens bieden ze als 'oplossing' aan dat ik het item kan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z grami
  2. Sklep z artykułami bilardowymi
  3. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń
  4. Sklep z akcesoriami do tenisa stołowego

Napisane przez firmę

Kiezen voor Buffalo is kiezen voor topkwaliteit en service. Buffalo.nl; de beste ’one-stop-shop’ voor de biljart, sport- en spel liefhebber. Je raakt nooit uitgespeeld! Buffalo heeft een breed assortiment, onderverdeeld in acht categorieën: 1. Biljart (tafels, keuen, ballen en accessoires) 2. Speeltafels (tafeltennis, tafelvoetbal, airhockey, pooltafels en snookertafels) 3. Darts (o.a. dartborden en dartpijlen) 4. Spellen (o.a. gezelschapsspellen, poker, denkspellen, sjoelen en schaken) 5. Sport (boksen, basketbal, voetbal, badminton en meer) 6. Fitness (o.a. cardio, yoga, step aerobics, crossfit en fitnessmateriaal) 7. Speeltoestellen (schommels, trampolines, zandbakken en meer) 8. Outdoor (o.a. zwembaden, jeu de boules, outdoor games en waterspeelgoed) In onze showroom kun je diverse pooltafels, airhockeytafels, voetbaltafels en tafeltennistafels zien en uitproberen. Bezoek aan onze showroom is alleen mogelijk op afspraak.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Très déçue publicité mensongère

Très déçue publicité mensongère

14 listopada 2025

Odpowiedź od Buffalo

Nous ne parvenons pas à retrouver un achat avec les informations fournies.
Merci de nous indiquer le numéro de commande, la date d’achat et le site ou la plateforme où l’achat a été effectué afin que nous puissions vous aider davantage.

I don’t recommend it

I don’t recommend it. I got a Buffalo Challenger II 6ft, and after a while, I noticed it wasn’t quite consistent, and the results weren’t always what I wanted. Plus, the pockets are a bit too big, and the cloth quality isn’t the best. I’m not sure it’ll last long. The cues aren’t straight, and they’re pretty light. I ended up having to buy another cue. And leveling the table is such a pain, and I couldn’t even get the level I needed!
I reached out to them for a return, but even though it was within the 30-day return policy timeframe, they denied it because the box was missing and they claimed the trial period had expired.
I strongly advise against purchasing this product and caution against relying on their return policy. They claim that you should have tried it before making a purchase. So, be aware!

8 października 2025

Odpowiedź od Buffalo

Thank you for sharing your feedback. We’re sorry to hear that your Buffalo Challenger II 6ft didn’t meet your expectations. As a hobby pool table with a wooden playing surface, the playing experience will naturally differ from that of a slate table.

Regarding returns, our policy allows you to test the product as you would in a showroom. The table must be returned in its original packaging and should not be used beyond what’s necessary to assess it. If these conditions aren’t met, we unfortunately cannot accept the return.

We understand this can be frustrating and are happy to offer guidance to help you achieve the best setup and play experience with your table.

Kind regards,
Buffalo.nl Customer Service

Horrible quality

Horrible quality, even worse service

28 sierpnia 2025

Odpowiedź od Buffalo

We believe you may have mistaken us for another company called Buffalo, possibly a transport service? We are Buffalo.nl, based in the Netherlands, and we sell leisure articles such as table tennis and billiard equipment. We do not deliver directly to customers in Australia.
Would you be so kind as to remove this review and post it with the correct company instead? Thank you in advance.

Top service!

Mijn dartbord (Winmau) was na circa een half jaar niet meer goed. Na het toesturen van 2 foto’s kreeg ik de keuze voor geld retour of een nieuw bord. De volgende dag heb ik een nieuw dartbord ontvangen. Wat een geweldige service. Zo hoort het!

5 sierpnia 2025

Service gericht

Door een vergissing kreeg ik het verkeerde product toegestuurd.
Heeft direct het juiste product opgestuurd wat ik snel thuis had. Omdat de producten naast elkaar kunnen worden gebruik mocht ik het eerste product ook houden.
Zeer klantvriendelijk!

12 czerwca 2025

Great Service indeed

the Company does not take time on deliveries I have used them twice with no problems at all. Once you place an order with in seconds you receive the confirmation email and once you pay the vat and custom your order will arrive in no time. If they give you the date rest assured that you will receive your good on that exact date.

12 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Voetbalgoal besteld bij Buffalo,onveilig!

Voetbalgoal besteld bij Buffalo. De goal is zeer onstabiel en valt bij het minste zuchtje wind omver. Zeer gevaarlijk! Toen ik dit aangaf kreeg ik (na 2x foto’s en filmpjes doorsturen!) als antwoord dat ik maar de goal moet ingraven (leg me dat maar eens uit!) of verzwaring op de goal moet leggen. Het zou ook aan de ondergrond kunnen liggen volgens hen,nochtans hebben we vroeger een ander soort doel gekocht bij hen,die stond stevig en viel nooit om. We hebben de “oudere” goal nog eens op de plek gezet van ons nieuw doel…..staat stevig en valt niet om.
Laatste keer iets gekocht hier!
Hopelijk krijgt er niemand die goal in zijn nek of op het achterhoofd tijdens het spelen …..

16 maja 2024

Top service

Top service, pakketje was kwijtgeraakt door DHL. Gisteren gebeld om 14.15u waar mn pakketje bleef voor de verjaardag van mijn zoon (vandaag). Hebben ze een nieuw pakket opgestuurd om 14.15, die dezelfde avond nog werd bezorgd! Dus mijn zoontje van 6 helemaal blij vandaag, en wij dus ook. Dank je wel voor de goede service!!

16 kwietnia 2024

Top mensen bij buffalo!

Top mensen bij buffalo!

Een maandje terug had ik via Decathlon.nl een set bokshandschoenen besteld.

Nu bleek achteraf dat de handschoenen te licht waren (de maat bij bokshandschoenen word over het algemeen in "ounce/Oz" weergeven).

Binnen Decathlon was het voor zover ik kon zien niet mogelijk om het product retour te sturen voor een andere maat.

Ik heb direct contact met Buffalo.nl opgenomen om te kijken of het mogelijk was om dit regelen zonder het product opnieuw te moeten bestellen.

Dit was mogelijk en ik kreeg direct via de email de instructies voor het retourneren.

Helaas weigerde het GLS-punt mijn pakketje retour te sturen omdat ik zoals geïnstrueerd - in mijn situatie - het pakketje schriftelijk had voorzien van de benodigde info voor het retourneren.
(Ik heb geen printer.)

De reden van weigering was dat het op die manier te vaak fout gaat en het GLS-punt dan zelf kan op draaien voor de kosten.

Hierdoor had ik een nieuwe retourlabel nodig gezien schijnbaar de retourlabels bij GLS eenmalig gebruikt kunnen worden.

Na telefonisch contact gehad te hebben met Buffalo had ik een nieuwe label ontvangen en met extra moeite had ik hem uitgeprint.

Vervolgens het retourneer bewijs via de email doorgezet naar Buffalo en vervolgens had ik het pakketje de volgende ochtend al binnen!

Het gehele proces ben ik enorm snel, erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam te woord gestaan!

Klasse mensen, keep it up!

9 kwietnia 2024

Good, reliable company

I ordered two Lifetime Convertible bench/table sets (to make a picnic table) on Wednesday. I received a confirmation e-mail that my order had been dispatched on Thursday, to expect a delivery on Friday. I could call as of 8:30 AM for the exact delivery time. The order arrived by 10:45 AM. Products are exactly as advertised.

8 marca 2024

Spullen nooit ontvangen

Ik had in eerste instantie de bestelde spullen niet ontvangen. Het bleek geretourneerd en is vervolgens weer netjes naar mij toegestuurd. De klantenservice heeft het netjes opgelost. De bestelde spullen zijn conform afspraak geleverd en ik ben er blij mee!

17 lutego 2024

Odpowiedź od Buffalo

Naar aanleiding van ons schrijven van 16 februari jl. met betrekking tot de zending, hebben we helaas nog geen reactie van je ontvangen. Zojuist hebben we opnieuw per e-mail gereageerd. Graag ontvangen we een reactie op deze e-mails, zodat we dit kunnen afhandelen. Alvast bedankt voor je reactie.
Met vriendelijke groet, Buffalo.nl

Slechtste service ooit!!!

Slechtste service ooit!!!

We hadden een mooie sjoelbak besteld in december 2022. Helaas kwam die kapot aan. Nu januari 2024 wacht ik nog steeds op mijn nieuwe sjoelbak. Je geld terug krijgen is ook geen optie bij ze. Zou dit bedrijf bij niemand aanbevelen.

10 stycznia 2024

Goedemiddag,
Wat vervelend dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Graag ontvangen we het ordernummer van de bestelling, zodat we een en ander na kunnen gaan. Het ordernummer en de klacht kunt u sturen naar info@buffalo.nl. We zien uw mail met belangstelling tegemoet.

Oceniono na 1 z 5

Let op voor dit bedrijf! Ze lokken je met niet bestaande aanbiedingen en zijn onbeschoft als je contact zoekt.

Via marktplaats bieden ze een tafeltennistafel aan. Echter als ik op de link klik dan kom ik op de site bij een veel duurdere tafel uit. Vervolgens zoek ik contact en wordt ik met een kluitje in het riet gestuurd. Het voelt als oplichting en dat geef ik ook bij ze aan. Dan wordt ik gebeld door hen, niets van zelfreflectie maar juist verwijten richting mij dat ik niet mag aangeven dat het als oplichting voelt.
Als ik nu Google dan zie ik dat ze ditzelfde trucje ook via andere aanbieders proberen.

2 marca 2023

Beste mijnheer/mevrouw,

Bedankt voor het melden van de verkeerde advertenties die u online van ons bent tegengekomen.
We zijn aan het onderzoeken hoe het kan dat er indoor tafeltennistafels getoond worden bij een outdoor tafeltennistafel zoekopdracht en hopen dit met spoed op te kunnen lossen.
Uiteraard zijn wij, net als u, hier niet blij mee. We willen klanten absoluut niet verkeerd informeren en zeker niet een verkeerde tafeltennistafel verkopen.
Een indoor tafeltennistafel is uiteraard niet geschikt voor buitengebruik en een minder oplettende klant zou daardoor wellicht een verkeerde tafeltennistafel kopen.

Buffalo.nl BV

Oceniono na 1 z 5

Leuke set speedminton gekocht maar....

Leuke set speedminton gekocht via de Blokker bij Buffalo.
Op de foto van de advertentie staan maar liefst 8 rackets en 10 shuttles. En een tas! In de omschrijving staan wel 2 shuttles vermeld en verder niks over wat er in de set zit.

Voor een prijs van 44.50 vond ik het een redelijke prijs voor zoveel items op de foto.

Wat vond ik het jammer dat er 2 rackets kwamen en 2 shuttles.

Blokker aangeschreven, die wijst naar Buffalo. Buffalo aangeschreven, die wijst naar Blokker.

Mag het product terugsturen (maar al gebruikt...) of 10% korting. Het gaat me niet om die korting maar om de afhandeling. Voor 4.50 eur korting ga ik me echt niet beter voelen als klant.

Die 10% korting mag naar het goede doel Stichting Jarige Job.

Heb niet de indruk dat beide bedrijven het gevoel van de klant belangrijk vinden.

Echt een gemiste kans.

9 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

Schommel besteld bij deze winkel via…

Schommel besteld bij deze winkel via bol. Product werd snel geleverd. Helaas ontbrak er een onderdeel. Dit werd direct opgepakt door de klantenservice en nageleverd. Ervaring leert dat webshops in deze drukke zomerperiode nogal eens een steekje laten vallen en het een tijdrovend frustrerend proces kan worden om je spullen te krijgen. Daarom een dikke vijf sterren voor de snelle service en vriendelijke houding!

10 czerwca 2021

Vandaag een dartsbord ontvangen

Vandaag een dartsbord ontvangen. Verpakking beschadigd en wat aan elkaar geplakt + Dartsbord duidelijk al gebruikt door een vorige eigenaar....

18 maja 2021

Odpowiedź od Buffalo

We vinden het vervelend dat er iets niet goed lijkt te zijn gegaan met de verzending van je bestelling. Wil je zo vriendelijk zijn contact met ons op te nemen zodat we dit op kunnen lossen. Graag een e-mail sturen naar info@buffalo.nl onder vermelding van je naam en ordernummer.
Alvast bedankt.
Buffalo.nl BV

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej