Super mooie glazen ontvangen welke snel werden verzonden. Helaas was 1 glas onderweg beschadigt, vanwege goede service ben ik snel en goed geholpen!
Reakcja na opinię
Super snelle levering van onze bubbel box en cremant de Loire, bij uitpakken bleek dat er geen 6 flessen maar 5 flessen in de bubbelbox zaten, na wat app verkeer prima opgelost. Er maar gelijk een set... Zobacz więcej
Wij hebben een heerlijke champagneproeverij gekregen van Siebe. Hij praat met passie over champagnes en beschikt over veel kennis. Alles was tot in de puntjes geregeld! Siebe had 5 top champagnes me... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Wij importeren heerlijke champagnes van kleine wijnboeren. Want wij vinden dat er voor elk moment een lekkere bubbel gedronken kan worden. Je kan bij ons champagnes bestellen maar we kunnen ook lekkere proeverijen organiseren of schenken tijdens evenementen en partijen.
Wij kiezen bewust niet voor de grote en bekende merken, maar werken samen met de kleine boeren die hun eigen druiven verbouwen, de oogst zelf verwerken en bottelen. Want daar zit echte ambacht in, en dat proef je. Karakter noemen wij dat ook wel. Verwacht dus geen “standaard” champagnes maar pareltjes uit de champagne streek. We selecteren op prijs, kwaliteit en exclusiviteit. Want waarom betalen voor de naam als het gaat om de smaak? Zo laten we iedereen kennis maken met écht lekkere bubbels.
Dit zijn de huizen die we importeren:
Zeker! We organiseren regelmatig proeverijen met een open inschrijving. Check onze website voor de data.
Boek je liever een champagne proeverij op je eigen locatie? Dan kan dat ook we komen al bij je langs vanaf 5 personen. Een proeverij is al te boeken vanaf €30 euro p.p. Vul het formulier in via deze link en we nemen snel contact met je op.
Molenveltlaan 16, 2071BS, Santpoort-Noord, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Hoe fijn is dat, als je met spoed een geweldig cadeau moet versturen en dat dit supersnel en professioneel wordt aangepakt, kaartje erbij met onze persoonlijke noot opgeschreven, netjes ingepakt en dan komt het ook nog een dag later aan. Blije ontvanger, met een hele mooie feestelijke fles. Ja en blije gever, met een superfijne ervaring! Dank
Can highly recommend Bubbel Broeders champagne - it's perfect for gifting: so much more interesting than the standard bottle of Moet or Veuve Clicquot - all of their stock comes from independent vineyards, which they have meticulously chosen. From everything we've tried, it's far better quality, and crazily: a far better price!
Love the personal touch of a small business - the owners are great and will go out of their way to help with ordering (and in my case, last minute deliveries!).
If you get the opportunity to book them for a private tasting (which is actually super affordable), don't hesitate! We learned so much, and Siebe is super talented at pairing the perfect bottle of bubbles with food: we did not expect to enjoy champagne alongside a fatty brisket dish!
Highly recommended.
Ik heb nu al 2 keer een champagne proeverij van Siebe mogen ervaren en dat zal zeker nog wel een keer gaan gebeuren. Echt super, ik ben fan! De champagne proeverijen zijn leuk, interessant en zo lekker. Ik heb de champagne proeverijen met 2 verschillende groepen gedaan (een verjaardag met vriendinnen en de verjaardag van mijn schoonmoeder), Siebe past zich perfect aan: aan de sfeer en het gezelschap! Wil je een speciale middag of avond verzorgen: Siebe is your man!
Leuk gezellig en leerzaam. Lekkere champagnes en hapjes. Leuk gedaan door Siebe. Echte aanrader!!!

Odpowiedź od Bubbel Broeders
Als verrassing voor mijn moeder hadden wij een champagneproeverij geboekt bij de Bubbelbroeders en dat bleek een schot in de roos! Deze ervaring overtrof onze verwachtingen en zorgde voor een onvergetelijke middag.
Elk glas werd door Siebe geïntroduceerd met boeiende verhalen over de herkomst, het productieproces en de unieke kenmerken van de verschillende champagnes. Hij had er zichtbaar plezier in om zijn kennis met ons te delen.
Ik kan de Bubbelbroeders dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die meer wil weten over de wereld van champagne!

Odpowiedź od Bubbel Broeders
Wij hebben een fantastische middag/avond gehad! De sfeer was gezellig en de informatie werd op een leuke en duidelijke manier gebracht. We hebben heerlijk genoten van de verschillende champagnes en uiteindelijk ook een heerlijke fles aangeschaft. Het was de perfecte duur en een geweldige ervaring die we zeker aanraden!

Odpowiedź od Bubbel Broeders
Snelle service, bestelling wordt dag na bestellen geleverd. Waarbij mijn bestelling fout was gegaan door een eigengemaakte fout in het adres, het pakket werd teruggestuurd naar Bubbelbroeders. Even met Bubbelbroeders geschakeld en er werd een nieuw pakket opgestuurd. Wat een service

Champagne Proeverij door Siebe van de Bubbelbroeders
Voor de 50e verjaardag van onze vriend hebben we besloten om een speciale champagne proeverij te organiseren, en wat een fantastische keuze bleek dat te zijn! Samen met twee stellen genoten we van een onvergetelijke middag onder leiding van Siebe van de Bubbelbroeders.
Siebe's enthousiasme en diepgaande kennis van champagne maakten de ervaring echt bijzonder. We proefden vier zorgvuldig geselecteerde champagnes, elk met zijn eigen unieke karakter en verhaal. Siebe leidde ons met passie en expertise door de verschillende smaken en aroma's, en we leerden veel over de herkomst en de productieprocessen van deze prachtige dranken.
De opzet van de proeverij was perfect. Siebe zorgde voor een ontspannen en gezellige sfeer, waar we niet alleen veel hebben geleerd, maar ook ontzettend hebben genoten. Het was duidelijk dat Siebe niet alleen een expert is, maar ook iemand die zijn liefde voor champagne graag deelt met anderen.
De vier champagnes die we hebben geproefd, waren uitstekend gekozen. Siebe wist precies hoe hij de kenmerken van elke champagne moest benadrukken en welke gerechten erbij pasten.
Al met al was het een topmiddag. We hebben genoten van heerlijke champagnes, veel gelachen en veel geleerd. Siebe van de Bubbelbroeders heeft onze verwachtingen overtroffen en we kunnen hem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een bijzondere en leerzame champagne ervaring.

Odpowiedź od Bubbel Broeders
Erg leuke champagne proeverij gehad met lekkere bijpassende hapjes. Mooie balans tussen uitleg en gewoon gezellig genieten van de champagnes, absoluut een aanrader!

Odpowiedź od Bubbel Broeders
Fantastische proeverij, lekkere champagnes en vakkundige uitleg. Een aanrader voor iedereen!
Geweldig! Siebe is een hele goede gastheer en we hebben geweldige champagnes gedronken. 100% aan te bevelen
Leuke champagneproeverij gehad met vrienden. Goede uitleg met lekkere champagnes. Echt een aanrader
Tweede bestelling bij deze sprankelende broeders: uitstekende bubbels die snel netjes geleverd werden.