Kiedy napisałem do pomocy o dokument KYC, odpowiedź trafiała w mój problem; nie brzmiało jak automat!!, po odświeżeniu reakcja była szybka przy słabym Wi-Fi.
Chciałam sprawdzić: sprawdziłam historię rundy na Wi-Fi w kawiarni; ustawienie zostało po wylogowaniu, rano zamknąłem kartę spokojnie z telefonem w ręku
Kolejna wypłata przez szybki przelew doszła jeszcze tego wieczoru, jedyny minus to brak powiadomienia o zmianie statusu, trzeba było samemu sprawdzać
Wreszcie! mam jasne podsumowanie wydatków tygodniowych na koncie, dokładnie widzę ile grałam w kasynie w środę i sobotę, bez liczenia na kartce
Poznaj kasyna krypto dla graczy z Polski, oferujące cyfrowe metody płatności, nowoczesne platformy i przejrzyste warunki. Porównaj aktualne opcje na 2026 rok.
Kolejna wypłata przez szybki przelew…
Pierwszy test kasyna
Pierwszy test kasyna: Mobilna kasa nie chowała przycisku wypłaty pod klawiaturą i tyle
z telefonu w przerwie na kawę napisałam…
z telefonu w przerwie na kawę napisałam o saldzie, na czacie szybko wyjaśnili co się stało i sprawa się zamknęła.
otworzyłam kasę po wpłacie 240 zł przez…
otworzyłam kasę po wpłacie 240 zł przez Visa między zakupami; saldo i potwierdzenie pasowały, po kawie nie było nerwów w jednej zakładce.
Bez wielkich oczekiwań otworzyłem…
Bez wielkich oczekiwań otworzyłem konto, lobby i kasę; historię dało się szybko znaleźć, mała rzecz, po kawie konto nie zgubiło kroku na 4G.
Otworzyłam appkę sprawdzić limit wpłat
Otworzyłam appkę sprawdzić limit wpłat, przypomniałam sobie wieczorem o powiadomieniach, w końcu wszystko działa bez zarzutu.
Nie wszystko błyszczy
Nie wszystko błyszczy, ale Mobilna kasa pokazała potwierdzenie zanim lobby w pełni się wczytało
najpierw dokument
najpierw dokument
potem limit wypłat. oba tematy sprawdzili dokładnie, bez żadnych sprzeczności
Legacy of dead
Legacy of dead, stary znajomy z telefonu, zniknął na jakiś czas z katalogu, w końcu szybko wrócił na swoje miejsce…
Zostawiam plus za to
Zostawiam plus za to, że na LTE odpaliłem Gates of Olympus; przyciski spin były wygodne bez gonienia supportu
Po powrocie zmieniłem filtr w lobby
Po powrocie zmieniłem filtr w lobby; ustawienie zostało po wylogowaniu, dla mnie nie było zgadywania między wiadomościami.
Krótkie pytanie o bonus
Krótkie pytanie o bonus, konsultant od razu podał dokładny procent obrotu i wysłał link do regulaminu.
Przed zamknięciem karty Book of Dead…
Przed zamknięciem karty Book of Dead zawiesił się na telefonie na danych, ale runda i saldo wróciły poprawnie
Chciałam sprawdzić
Jadac tramwajem napisalam w sprawie…
Jadac tramwajem napisalam w sprawie depozytu, na czacie odpisali w minute, spoko
Obiad prawie kipiał
Obiad prawie kipiał. mobilny lobby wrócił do ostatniego slota po krótkim braku zasięgu działało normalnie 👍
w sumie ok
w sumie ok: sprawdziłem wypłatę 95 zł; nie zniknęła linia transakcji, na małym ekranie został jasny ślad między wiadomościami
Wpłata drobna z rana
Wpłata drobna z rana, wypłata spora wieczorem, żadnych opóźnień, wszystko bez problemu.
Tuż przed snem
Tuż przed snem, lista weryfikacyjna nazwała dokładnie brakujący dokument