Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Koop al jaren dezelfde schoenen in verschillende kleuren, en nu hadden ze zelfs de kleur taupe, voor mij een nieuwe kleur. Super enthousiast en zoals gewoonlijk zitten ze voor mij heerlijk. Steunzolen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Met mijn moeilijke voeten ( een paar operaties ivm cyste in m’n voet) had ik de hoop een beetje opgegeven dat ik ooit nog fijne, maar ook betaalbare goede schoenen zou vinden. Ik werk in de kraamzo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het bedrijf reageerde snel en de schoenen waren snel binnen. Alleen jammer dat er geen track and tracé was of bekent via welk postorderbedr u nf het bezorgd zou worden. Verder zitten ze goed fijne ant... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Helaas heb ik de schoenen teruggestuurd omdat zij knelden op mijn enkels. De maat was goed, maar de zijkant kwam precies op mijn enkels terecht. Kortom, geen schoenen om lang op te lopen helaas.

Informacje dotyczące firmy

1. Artykuły ortopedyczne

Napisane przez firmę

Online verkoop van gecertificeerde werksneakers met aandacht voor diegene die de schoen draagt. Extra zorg door de goede voetondersteuning en hieldemping. Met als direct resultaat minder vermoeidheid en op termijn minder fysieke klachten. Want 20.000 stappen per dag is al snel 15km. En doe dat maal 5. We werken hierin samen met de landelijke organisatie van Podologen. Stijlvol je dag beginnen en deze ook uitgerust weer afsluiten.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Goede schoenen harde zool perfecte…

Goede schoenen harde zool perfecte pasvorm. Juiste maat. Snelle levering

2 grudnia 2025

Odpowiedź od BSS Shoes

Dag Karin, dank voor je positieve review. Dat geeft onze klanten een goed beeld van onze service. We doen altijd ons best maar zijn daarbij natuurlijk ook afhankelijk van de 24-uurs service van PostNL. Dat gaat meestal goed.
Wat fijn dat het verzenden nog steeds zo voorspoedig verloopt, want de decembermaand zal zeker voor veel meer drukte zorgen.

We wensen je bijzonder veel loop en/of werkplezier toe. Groet Team BSS Shoes

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. En na enkele dagen op de schoenen lopen, gaan ze steeds beter aanvoelen. Eerst even wat stug, maar ze worden soepeler naar mate de dag vordert. Blij met deze schoenen.

2 grudnia 2025

Odpowiedź od BSS Shoes

Fijn dit bericht te mogen ontvangen. Dank voor de positieve review. We wensen u bijzonder veel loop en/of werkplezier toe op onze DB.01. sneakers. Groet Team BSS Shoes

Oceniono na 4 z 5

Ik ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden. Sneakers zitten prima, normale maatgeving .

27 listopada 2025

Odpowiedź od BSS Shoes

Dank voor het delen van uw ervaring. We doen ons uiterste best om voor iedereen de best passende sneaker te leveren. We wensen u veel loop en/of werkplezier toe. Team BSS Shoes

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Schoenen waren dat wat ik verwacht had.

23 listopada 2025

Odpowiedź od BSS Shoes

Dank voor je aardige reactie Anita, we wensen je veel loop-plezier toe. Team BSS Shoes

snelle bezorging

de schoenen zijn een dag eerder bezorgd dan aangegeven

10 listopada 2025

Odpowiedź od BSS Shoes

Dag mevrouw Maduro, hoe knap is dat. Fijn dat de levering zo voorspoedig is verlopen. We wensen u veel loop-plezier toe. Team BSS Shoes

hele fijne stevige schoenen

dit is de tweede keer dat ik hier schoenen bestel.
de eerste keer is jaren geleden, dat zegt genoeg!
Ik zit in het kleine onderhoudswerk en heb daarom geen stalen neuzen oid nodig. wel heb ik hier een stevige schoen die ondanks dat ik soms wat zwaarder werk heb niet snel slijt en soepel zit. super bedankt weer!

17 listopada 2025

Odpowiedź od BSS Shoes

Dag Igor, wat fijn om je positieve ervaring te lezen. Hier doen we het voor. Dank voor de moeite om te delen. Dat brengt hopelijk veel andere mensen weer op een goed idee ;). We wensen je veel loop- en werkplezier toe op de DB.01. werksneakers. Team BSS Shoes

Tijdloze sneakers

Al jaren veel plezier van deze sneakers. Alleen jammer dat ik de persoonlijke touch van Dyanne mis d.m.v. het kaartje.

18 września 2025

Odpowiedź od BSS Shoes

Hi Angelique, we zijn nog altijd ontzettend dankbaar voor je enthousiasme over onze sneaker. We doen ons uiterste best om je altijd zo persoonlijk mogelijk te ondersteunen. Inderdaad is dat niet altijd meer mogelijk met een kaartje. Maar persoonlijke aandacht voor een ieder met een vraag via onze salessuppport en zeker een bedankje voor dankbare gebruikers. We wensen je veel loop- en werkplezier op de DB. sneakers.
We brengen eind van dit jaar een nieuwe kleur op de markt, met een kleine twist. Houd je onze sociale in de gaten? Lieve groet, Simone en natuurlijk ook van Dyanne. Zij tegenwoordig alle focus op design.

Goede schoen

Snelle levering. Fijne schoenen. Inmiddels 2e paar. Bevalt goed

5 września 2025

Odpowiedź od BSS Shoes

Beste Stefan, altijd weer leuk om dit soort berichten te ontvangen. Daar doen we het voor. Heel veel loop- en/of werkplezier op je DB.sneakers. Groet, team BSS Shoes

Fijne schoenen

Schoenen zitten goed, anti slip werkt goed en pijn in de voeten is ook veel minder

4 września 2025

Odpowiedź od BSS Shoes

Dag Marc, we kunnen het verminderen van pijnklachten nooit garanderen, maar we weten uit ervaring dat veel mensen er veel baat bij hebben. Dus daarom zijn we altijd bijzonder dankbaar als die mensen dat met ons delen. En uit ervaring kunnen we zeggen dat de schoen op termijn nog meer zal bijdragen in het verminderen van mogelijke fysieke klachten in voet, knie, heup en rug, puur door haar focus op een goede voetondersteuning.

We wensen je bijzonder veel loopplezier met de DB.sneakers.
Team BSS Shoes

Fijne schoenen

Ik werk in de horeca van een ziekenhuis, en de schoenen zijn echt fijner om mee te werken dan 'gewone' sneakers. Ze zijn steviger(ook de punt vd schoen/bescherming) en anti slip!
In het begin even inlopen voor de soepelheid maar voor mij geen andere
werkschoenen meer!

4 sierpnia 2025

Odpowiedź od BSS Shoes

Dag Yvonne, dank voor het delen van je ervaring. Dat geeft andere mensen vaak ook houvast.

We doen ons uiterste best om onze werksneakers zo te maken dat inlopen overbodig is. Maar die extra voetondersteuning ervaren sommige mensen soms als 'minder soepel'. Goed te lezen dat dat al snel verdwijnt en dat je niet meer zonder wilt.

We komen eind van dit jaar met een nieuwe kleur. Misschien leuk om ook eens af te wisselen. Ik mag je daarover nog niet teveel vertellen, maar houd onze socials in de gaten.

Heel veel werkplezier met de DB.sneakers.
Team BSS Shoes

Wil nooit meer anders!

Voor mijn werk in de zorg was ik al langere tijd op zoek naar comfortabele schoenen vanwege het vele lopen. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij BSS Shoes en ik wil nooit meer anders! De schoenen zitten fantastisch en lopen ontzettend fijn, zelfs tijdens lange diensten.

Ook de service is top, de dames van het bedrijf hebben al mijn vragen snel, uitgebreid en op een heel vriendelijke manier beantwoord. Echt een aanrader!

9 lipca 2025

Odpowiedź od BSS Shoes

Hi Floor, wat een leuk bericht. Fijn dat we je van dienst hebben kunnen zijn met onze sneakers. Veel loop- en werkplezier met jouw DB.01. Team BSS Shoes

Oceniono na 1 z 5

Veelbelovende reviews maar.....

Veelbelovende reacties maar helaas.
Ik vond de schoenen niet licht en ze waren ook erg stug.
Bij het passen kreeg ik al zere voeten dus ze zijn direct weer retour gegaan.
En inmiddels al 7 dagen aan het wachten op mijn geld.
En geen telefonisch contact te krijgen.
Na deze review werd ik gebeld.
Mijn retour zou vanmorgen verwerkt zijn, fijn.

17 juli: beste Simone,
Zoals ik reeds aan de telefoon ook probeerde uit te leggen (waarbij ik geen kans kreeg of onderbroken werd) heb ik van de week ook al geprobeerd te bellen vanaf mijn werk.
Verder kunnen dingen langer duren ivm vakanties maar dit staat verder ook niet aangegeven op de website.
Ook is de betaling maandag niet gedaan maar vanmorgen, tenminste dar staat in de afbeelding die jullie stuurde.
Mijn pakket was de 9de al bij jullie binnen.
Jullie agressieve toon zowel in het telefoongesprek waarbij ik meerdere malen werd onderbroken en niet eens aan het woord kwam en andere dingen en nu hier.
Het antwoord op de mail was echt voldoende geweest.
Blijkbaar zijn jullie ook toe aan vakantie of een cursus communicatie.
Bedankt voor de afwikkeling in iedergeval.

Aahh Miriam, dat publiek delen zit je dwars, alsof ik het niet aangepast zou hebben want dat heb ik eerder gedaan.
Verder veranderd er weinig aan de aantijgingen. Welke aantijgingen trouwens? Volgens mij staan er alleen maar feiten in mijn review en voel jij dit als aantijgingen.
En vakantie is wellicht goed om dit ook zo te gebruiken. Zo te zien heb je dit hard nodig.
En ja een eigen bedrijf is hard werken en stopt zelden maar nogmaals de mail was voldoende geweest.
Jij besloot te bellen en aanvallend te zijn omdat jij blijkbaar vond dat dit nodig was.
Fijne vakantie.

Simone,
Nogmaals, Mirjam was aan de telefoon niet heel vriendelijk en aanvallend. Dit terwijl ik nog geen woord gezegd had.
Ook hierboven stonden alleen mijn feiten.
Jullie reactie in de mail was echt voldoende en heel duidelijk. Dit was prima geweest.

En toch blijven jullie door gaan.
Goede intenties is niet iemand agressief bellen en iemand onderbreken.
Terwijl ik 1 simpele vraag stelde en jullie hier agressief op reageren, terwijl jullie op vakantie zijn.
Fijne vakantie hoor.

5 lipca 2025

Odpowiedź od BSS Shoes

Hi Janine, we stellen je eerlijke reactie zeer op prijs. Alle reacties op onze website en in trustpilot zijn authentiek en dus echt. Maar dat sluit andere paswensen nooit uit. Er is niets zo lastig als het vinden van een juiste schoen die voor iedereen fantastisch zit. Het blijft zeker ons doel. Dus ook jouw feedback nemen we ter harte bij nieuwe ontwikkelingen en technieken voor onze werkschoenen. Fijne avond en wellicht hebben we in de toekomst een schoen die beter bij je past. Team BSS Shoes

17 juli 2025
Beste Janine, soms lopen dingen net even wat langzamer dan we zouden willen. Dank voor je track & trace-confirmatie dd 9 juli 13.20 uur jl. bij ons logistieke centrum in Emmen (7 dagen geleden).

Je retour is vorige week beoordeeld door ons Quality Controle team en maandag jl. vrijgegeven voor betaling. We voeren 1x per week de retourbetalingen uit, dus ook jouw retourbetaling is inmiddels uitgevoerd ( telefonisch bevestigd ).

Onze excuses dat we je vanmiddag in jouw drie pogingen - binnen een tijdsbestek van tien minuten - niet telefonisch te woord hebben kunnen staan. Het kan voorkomen dat wij – zoals in dit geval – door andere werkzaamheden tijdelijk minder goed bereikbaar zijn. In zulke gevallen nemen wij dan altijd zo spoedig mogelijk zelf contact op. Zoals ook vanmiddag. Je negatieve review was ons helaas voor.

De betaling is uitgevoerd. Ik hoop je hiermee duidelijkheid te hebben verschaft over de processen. We doen ons uiterste best al onze klanten optimale service te verschaffen. Ook als het een retour betreft.
We wensen je een fijne avond toe. Team BSS Shoes

----

Korte aanvullende notitie nav je laatste toevoeging. Je bent niet gebeld naar aanleiding van je negatieve review. Je bent gebeld binnen 2 uur nadat je ons via app en telefoon je situatie hebt voorgelegd. Ik vind het spijtig dat we je daarin niet tevreden hebben kunnen stellen. We wensen je evengoed een fijne avond toe.

Simone

Ik bèn op vakantie Janine. En ik neem zonder enige moeite tijd voor mijn zakelijke verantwoordlijkheden. Teveel persoonlijke betrokkenheid, ik weet het. Maar ik heb in ieder opzicht niet meer gedaan dan antwoord geven op je aantijgingen. Je hebt zelf de keuze gemaakt om dit publiekelijk te delen. Ik ben van mening dat ik je dan mag uitleggen hoe we proberen iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je hebt helemaal gelijk dat het netjes was geweest om de terugbetaling 3 dagen eerder uit te voeren. Maar vrijgeven van een retour afgelopen maandag is nog niet hetzelfde als de retouren als batch wekelijks te verwerken. Excuus voor het oponthoud. Voor verdere vragen en/of opmerkingen kun je ons 24/7 bereiken op salessupport@bss.shoes

Janine, We hebben echt ons best gedaan je inzicht te geven van onze beste intenties. Mirjam heeft haar best gedaan je nog telefonisch haar service aan te bieden. En de gehele review feedback is vanuit mij persoonlijk. Met vriendelijke groet, Simone

18 juli
Beste Janine, laten we de review- lezers zelf hun conclusie trekken. Daarbij aanhalend dat je je eigen originele tekst heb herzien, waar je in eerste instantie ontevreden was over 10 dagen wachten op je geld, wat je nu hebt veranderd naar 7 dagen. En spijtig genoeg heb ik inderdaad je eerdere telefoontje hieromtrent gemist.
Ik verwijs ten overvloede naar onze website waar onder 'HOE KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN' waar staat aangegeven; 'binnen 10 werkdagen nadat BSS Shoes je retour heeft ontvangen wordt het aankoopbedrag teruggestort...'
Het enige dat we hebben willen doen is je uitleggen dat je geld onderweg was. Geen enkele aanleiding om daar agressief over te zijn. Helaas zijn onze goede intenties niet overkomen.
Met vriendelijke groet, Simone Toxopeus

Oceniono na 3 z 5

Net niet

De schoenen helaas te groot (besteld) en komen erg plastic over. Volgens mij wel stevig en fijn als de maat goed was. Jammer dat terugsturen duur is

19 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Schoenen zitten erg fijn!

Schoenen zitten erg fijn. Moet ze nog wel even beter inlopen denk ik want ik voel nog wat onrustige plekken maar dat is logisch na 3 dagen. Antislip is echt prima! (Horecabaan) Snelle verzending dus ben er blij mee!

20 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Had een klacht over sneakers

Had een klacht over sneakers.
Binnen week volledig opgelost.
Snelle duidelijke communicatie.
Echt top bedrijf.
De sneakers lopen super, nooit geen pijnlijke voeten meer .

8 maja 2025

Odpowiedź od BSS Shoes

Wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad! En inderdaad, ook wanneer er iets opgelost moet worden, kun je op ons rekenen – service staat bij ons altijd voorop. We wensen je heel veel plezier én kilometers toe met je werksneakers! Team BSS Shoes

Oceniono na 5 z 5

Wandelen is gezond totdat je last van…

Wandelen is gezond totdat je last van hielspoor krijgt, na allerlei fysio bezoeken kwam ik geen stap verder. Totdat ik een tip kreeg over BSS Shoes en tot bestellen overging. Ik persoonlijk wil niet meer anders ik ben eindelijk van mijn hielspoor af! En het is ook nog betaalbaar kwaliteit vergeleken met anderen schoenen. Zeer tevreden klant S. Berger

5 maja 2025

Odpowiedź od BSS Shoes

Hi S, wat een prettig bericht. haha het leest bijna als een echte advertentietekst. Fijn dat je dit deelt met ons. We weten uit de praktijk dat onze sneaker inderdaad verlichting tot genezing brengt, en toch zal ik heel eerlijk zijn naar iedereen die dit bericht leest; het is geen garantie. Hielspoor kan verschillende oorzaken hebben – van overbelasting tot voetstand, verouderd bindweefsel of een strakke kuitspier. Omdat dit per persoon verschilt, is niet elke oplossing voor iedereen dé oplossing. Onze sneaker kan bij veel vormen verlichting bieden, maar welk effect precies te verwachten is, hangt af van de onderliggende oorzaak. We wensen je bijzonder veel loopplezier toe. Team BSS Shoes

Dit is al het 5de paar 👍

Dit is al het 5de paar, het zijn heerlijke schoenen vooral als je veel loopt en staat.
Natuurlijk heb ik ook andere schoenen, maar voor mijn werk zijn dit de perfecte schoenen.
Vindt het alleen jammer dat de limited edition niet meer verkrijgbaar zijn.

29 kwietnia 2025

Odpowiedź od BSS Shoes

Goedemorgen Karin, wat een fijn bericht om te lezen bij het openen van de computer. Hier doen we het voor.
Leuke vooraankondiging; volgende week zitten we bij de producent om een selectie te maken in een volgende DB.01. 'Special' in een nieuwe kleur. Deze verwachten we rond de herfst op de markt te kunnen brengen. Goede reden voor je 6e paar : ). Wederom veel plezier van je werksneakers. Team BSS Shoes

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej