Vores datter startede hos en anden kørerskole og mistede helt modet. Så kom hun heldigvis til Bryggens trafik og nu har hun fået kørekort. Tak til Tommy som bare har været helt fantastisk.
Bedste køreskole! Jeg skiftede selv til Bryggens Trafik fra en anden køreskole efter et mærkeligt forløb hos min gamle køreskole. Hos Bryggens Trafik havde jeg nogle fantastiske teoritimer med Al... Zobacz więcej
Bryggens Trafik var med en hele vejen. Køreskolen var super god. Man havde altid en at skrive/ringe til hvis man havde bekymringer eller spørgsmål. De gjorde alt super nemt for en, og alt det svære og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Da vi ikke ønsker at benytte Trustpilot til anmeldelser, kan du gå på Google Maps og se langt flere anmeldelser som også giver et bedre billede af køreskolen. Eller benyt vores hjemmeside/Instagram profil som også indeholder flere informationer og ikke mindst positive indtryk af vores kunders tilfredshed 😊
Gunløgsgade 43,kld. th., 2300, København, Dania
- info@bryggenstrafik.dk
- bryggenstrafik.dk
5 stjerner fra mig 💪🏻
En rigtig god køreskole.. Og venlige kørelærer. Min Kørelære Ahmed har altid været så rolig når jeg blev nervøs. Før jeg mistede mit kørekort, har jeg altid været lille smule bange for at køre på motorveje men Ahmed har lært mig at komme ud af min komfortzone, nu er jeg slet ikke bange for at køre på motorveje 😅💪🏻
Jeg kan kun give et stort anbefaling herfra.

Et stk. bestået køreprøve
Jeg var en køreprøve fra at have kortet i hånden men havde mistet modet til at skulle få kørekort, efter et par dårlige oplevelser hos andre køreskoler men så fik jeg anbefalet Allan.
Allan har med sin rare tilstedeværelse og positive indstilling sørget for på rekord tid at få mig til en bestået køreprøve.
Kan kun give de STØRSTE anbefalinger herfra!

Odpowiedź od Bryggens Trafik
Det rigtige valg og den bedste køreskole !!
Efter et virkelig elendigt forløb ved en anden køreskole havde min kone der ikke er for god til dansk mistet selvtilliden og troede ikke hun skulle få et kørekort, men efter anbefaling kontaktede jeg Allan der har Bryggens Trafik og jeg sender min varmeste anbefaling den vej.
Meget engageret og professionel kørelærer der tager undervisningen seriøst og ikke bare hopper over hvor gærdet er lavest, han følger og hjælper en hele vejen til man har kørekortet i hånden og yder en indsats der er ud over det sædvanlige.
Det er min klare fornemmelse, at Allan virkelig brænder for sit fag og for sine elever.
Bryggens Trafik er en fantastisk køreskole med super dygtige undervisere og man mødes med forståelse og meget støtte gennem hele forløbet.
Kæmpe stor anbefaling herfra!!

Thumbs up til bryggenstrafik
God teoriundervisning, fed stemning. Kan stærkt anbefales
Har haft den absolut bedste oplevelse…
Har haft den absolut bedste oplevelse hos Bryggens trafik med både Allan og Natalija🚘🙏
Altid til rådighed hvis man har spørgsmål, styr på alle ting under hele forløbet, hurtig køreprøve og teoriprøve, alt er tilrettelagt rigtig godt🙏
Sjove og gode teori timer, ville anbefale alle Bryggens trafik🥳

Odpowiedź od Bryggens Trafik
Fantastisk køreskole med fremragende undervisere og kørelærere, der tager hånd om alle sine elever
Jeg kan kun sige positive ting om mit forløb hos Allan og Bryggens Trafik. Både undervisningen og køretimerne gik lige som man kunne have håbet på, og Allan og de andre kørelærere var rigtig gode til at lære fra sig. Både teori- og køreprøve gik i første forsøg takket være Bryggens trafik. Jeg vil bestemt anbefale enhver at tage sit kørekort her.

Danmarks bedste køreskole!
Jeg kan kun sige gode ting om Allan og hans køreskole. Det kunne ikke have gået bedre - der er altid styr på tingene hos Allan. Tog mit kørekort på lidt under 4 måneder, og så endda over sommerferien. Kan meget varmt anbefale Bryggens trafik!
Jeg kan klart anbefale Bryggens trafik
Jeg kan klart anbefale Bryggens trafik. Det er nogle super dejlige mennesker som underviser en og de gør det nemt for en at forstå materialet. Hvis man følger med finder man klart ikke et hurtigere sted at få sig kørekort.
Super glad for at jeg valgt at tag mit…
Super glad for at jeg valgt at tag mit kørekort hos Allan.
Allan er dygtig både på teorien, og når man er ude og køre med ham. Kan kun varmt anbefale at vælge Bryggenstrafik
Tak for kørekort
Fantastisk oplevelse
Efter at have haft en dårlig oplevelse ved hele 2 forskellige køreskoler, så kom jeg i kontakt med Allan. Han har været en kæmpe hjælp i at kunne færdiggøre mit kørekort. Gennem Bryggens Trafik har jeg modtaget så fin service. Der bliver lagt vægt på en behagelig undervisning og positiv stemning i de praktiske lektioner. Jeg vil helt klart anbefale denne skole til enhver, der står og skal tage sit kørekort!😊

Excellent experience
I started with the driving license process at another school. After not having a good experience at all, I contacted Allan and I could see a big difference.
Allan is a very professional and patient instructor. You can notice that he really enjoys doing this job and he will never be on the phone during classes (like the instructor in my previous school was most of the time).
I highly recommend him. It was a great experience.

Odpowiedź od Bryggens Trafik
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.