Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Særdeles lækkert smørrebrød og rigtig…
Særdeles lækkert smørrebrød og rigtig fin service.
Altid flot smørrebrød
Altid flot smørrebrød, man kan altid ringe hvis man har glemt noget under bestilling.
Lækre tapas og super service
Det var mit første, men absolut ikke sidste besøg. Jeg fik de flotteste tapas med til venindehygge, og der var rigeligt - også af tilbehør og brød. Kan varmt anbefales. Havde endda bestilt det lidt for sent, men det fiksede de. Og meget hjælpsomt personale, da jeg fik problemer med at arrangere det hele på cyklen. Super service!
I eat animals ♥
Var så heldig at vinde 2 x tapas i…
Var så heldig at vinde 2 x tapas i december 24 på grund af sygdom fik jeg først afhente i marts 25 men hold nu op mega lækkert og mere end rigeligt, lækkert frisk hjemmebagt brød og skønne pølser og ost, flot pyntet.
Super lækkert mad og super service
Var så heldig at vinde i en konkurrence på deres Instagram, vandt 2 x tapas i december, men der var ikke overskud til at afhente, så skrev til dem og fik at vide jeg bare skulle tage det rolig, så fik først afhentet i marts 25
super lækkert og velsmagende. Og der var masser af tapas. Kan varmt anbefale dem.