Vi havde en virkelig god oplevelse med den service vi har fået hos Bryde og Sønner A/S. Fra besøget i vores lejlighed, tilbudsgivning og levering af flyttekasser til selve dagen hvor flytningen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har fornyeligt brugt Bryde og Sønner til flytning på Frederiksberg - det er ikke billigt!! Deres flyttefolk er meget høflige, hurtige og venlige og passer godt på tingene. MEN- vi måtte ringe e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi yder professionel flytteservice og logistikløsninger til firmaer, privatkunder og organisationer.
Meterbuen 20-22, 2740, Skovlunde, Dania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Fra besøget i vores lejlighed, tilbudsgivning og levering af flyttekasser til selve dagen hvor flytningen fandt sted.
Aftaler blev overholdt, vi fik i første omgang færre flyttekasser end planlagt, men uden bøvl blev der leveret flere da det var nødvendigt.
Flyttefolkene på dagen var effektive, forsigtige med både ting og ejendommen (både fra- og tilflytning) og virkelig service minded. Selvom det gør det hver dag, så viste de stor forståelse at det er en "begivenhed" for os private kunder.
Vi fik dem til at pakke vores køkken ned - det kan anbefales, det giver mere overskud i planlægningen.
STOR anbefaling herfra.

Odpowiedź od Bryde og Sønner A/S
MEN- vi måtte ringe efter mere indpakningspapir, de havde glemt at levere bobleplast og vi måtte køre frem og tilbage og tømme kasser fordi vi havde fået for få. Man kan kun få leveret onsdag og vi fandt ud af det fredag, da det sidste skulle pakkes til flytningen mandag.
De havde også glemt at spærre af, så flyttebilen og lift kunne holde foran huset.

Odpowiedź od Bryde og Sønner A/S
Jeg har været særdeles tilfreds med deres arbejde hver gang og jeg har brugt dem 2 gange.

Odpowiedź od Bryde og Sønner A/S
Fuldstændig forfærdelig oplevelse. Min mor der er rasende syg har nogle særlige behov der slet ikke blev taget hensyn til. Aftale om flyttedag der blev glemt, aftaler om håndtering af flytning og en respektløs behandling af Nick i telefonen.
På flyttedagen ser eller hører vi intet fra dem indtil, vi selv kontakter dem og får fat i Nick. Han tager meget let på hele situationen selvom hele familien har taget fri for at hjælpe.
Flyttemændene på den nye aftalte dato havde intet hørt om min mors særlig behov.
Fuldstændig respektløs og hjerteløs behandling af mennesker. Håber ikke nogen af jeres kære får samme oplevelse. Skam jer.
Opdatering på svar
I afviste selv at flytte samme dag fordi det ville i så fald have været kl. 21 om aftenen og det gavner vist ikke nogen. Dernæst var det ikke dagen efter, men to dage efter aftalt flyttedag. Det ændrer ikke på de spildte fridage, der er blevet brugt og som i har forsømt.
Jeg har forsøgt at få en dialog i gang med jer - som I selv har foreslået - men aftalen om, at jeg ville blive ringet op tirsdag 20 jan mellem 13:30 - 14:00 blev vist glemt - ligesom flyttedagen.
Sjusk, lusk og fusk.

Odpowiedź od Bryde og Sønner A/S
En lidt blandet oplevelse. Flyttefolkene kom for tidligt og gik i gang med det samme, hvilket skabte en presset situation fra morgenstunden. I særdeleshed en af flyttemændene var yderst ubehagelig, og gav særligt mig en enormt dårlig oplevelse. Vi havde lagt pap op i huset hvor man måtte gå, og informeret om dette, han blev ved med at ignorere det, gå direkte på gulvet så det blev virkelig beskidt, og generelt være virkelig negativ og yderst ubehagelig. Vi fik også ødelagt både en seng og en skuffe til et stort, udgået, reolsæt - men ærligt talt så var energien og stemningen fra den ene flyttemand værre end at få ødelagt tingene. De andre var generelt flinke, og de var så hurtige, at det slet ikke kunne betale sig for os, at have valgt fast pris.

Odpowiedź od Bryde og Sønner A/S
Vi havde en aldeles fantastisk oplevelse med de gode flyttefolk fra Bryde. Der kommer 5 friske gutter kl. 8.00 og tømmer vores lille hus på 5 kvarter - så var det hele pakket ind in flyttebilen. Så kørte de hele mollevitten ud af byen til destinationen (og fik lige en hotdog på vejen) Derefter tømte de flyttebilen, og stillede møbler og flyttekasser de rette steder på 3 kvarter. Alt kørte efter planen, og de var i højt humør (de skulle også til en velfortjent julefrokost)
Jeg har sjælden set nogen knokle så hårdt, med SÅ meget godt humør. Mange tak til de fem gutter - det kan bare ikke gøres bedre. Hvis vi flytter igen en anden gang, så bliver det Bryde igen.

Odpowiedź od Bryde og Sønner A/S
Vi havde en rigtig god oplevelse med Bryde & Sønner A/S. Hele processen gik glat fra start til slut, og alt blev håndteret professionelt. Flyttemændene var punktlige, venlige og yderst effektive – man kan virkelig mærke, at de har styr på, hvad de laver. Vores ting blev behandlet med stor omhu, og der var ingen skader eller problemer under flytningen. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Hanus, Mickey og hele teamet, og vi vil uden tvivl anbefale Bryde & Sønner A/S til alle, der har brug for en pålidelig og kompetent flyttehjælp!

Odpowiedź od Bryde og Sønner A/S
Igen dårlig karakter for ikke at tage kunden alvorligt !
For det første har elevatorfirmaet sagt at det højst sandsynligt er en flytteskade. Det har I fået på skrift!
For det andet er den eneste grund til at nævnenes hus ikke kan tage den er fordi jeg ikke er part i sagen så en ren administrativ ting
For det 3. Er der intet udlejningsfirma det er jer der forsøger at tørre en regning, på en beskadiget elevator fra jeres flytning, af på vores ejerforening
Det ef ufint usmageligt og dårlig stil
Bare fordi jeres forsikringsselskab laver deres egne regler !
Det er simpelhen ikke i orden!
Fantastisk fint flytteforløb. Vores store fyldte muremestervilla i 3 plan skulle flyttes fra Hellerup til Frederikssund. Der kom vurderingsmand Dennis, vurderede flytningen, sørgede for der kom mange flyttekasser og specialflyttekasser til bøjleophængt tøj......og så ventede vi spændt og travlt på at dagen oprandt. Det var en fornøjelse, Bryde havde sendt sine første sønner...og de var gode. På 3 1/2 time havde de flytted møbler pakked 2 stuer ned og i super kontakt med os hele tiden. Så flyttede vi... Så ankom 2 store fyldte flyttebiler med alt fra potteplanter til musel mega...og på 2 timer stod der 130 kasser de rigtige steder og vores seng var samlet.....om vi var glade og lettede...JA vi var Tak til Bryde og sønner det er et super flyttefirma.

Odpowiedź od Bryde og Sønner A/S
Venlige, effektive, kompetente, stærke, udholdende, løsningsorienterede, hensynsfulde høflige og humoristiske - alt i alt en virkelig virkelig god flytteoplevelse. Tak. 🤗

Odpowiedź od Bryde og Sønner A/S
I morges kom Andreas, Ibrahim og Oliver R. hjem til mig og tømte mit hjem på ingen tid. De var søde, effektive og knoklede hårdt med at få alle mine ting ned fra 2. sal. Det tog de med et smil og de skal være velkommen når mit indbo skal leveres i mit nye hjem om en måned.

Odpowiedź od Bryde og Sønner A/S
Er meget tilfreds med Bryde, fik flytning til den dag jeg ønskede. Bryde pakkede hele lejligheden ned torsdag, fredag flyttede de hele flyttelæsset og satte alle kasser i de værelser de skulle stå i. Medarbejderne hos Bryde er super søde og serviceminded. De passede godt på vores ting og kun et enkelt glas gik i stykker.

Odpowiedź od Bryde og Sønner A/S
Først og fremmest må jeg rose Bryde og Sønner og det team der flyttede for os (Simon og Nick)
Vi har været så tilfredse igennem hele processen. De får den største anbefaling fra os. De er punktlige (kommer før tid til alle aftaler) De er rare og behagelige og vi har været så trygge og glad for deres service. Vi brugte dem til privat flyt hvor vi har lånt flyttekasser, papir til nedpakning mm. En fuld service vi har været så glade for. Intet af vores inventar har taget skadet eller gået i stykker under flytningen.
Simon og Nick skal have det største skulder klap fra os. De er nogle fantastiske gutter.

Odpowiedź od Bryde og Sønner A/S
Mange tusind tak til flytte holdet Rasmus, Andreas og Osman, der flyttede for os i dag. 130m2 blev flyttet på rekordtid, med professionel og godt humør.
Simpelthen en fantastisk god oplevelse.

Odpowiedź od Bryde og Sønner A/S
Fantastisk serviceminded folk der er i den her virksomhed, både ved udarbejdelse af tilbud, hvor lejligheden blev vurderet til str. af boks og indlevering af inventar - Alle folk har været imødekommende, hjælpsomme og glade.

Odpowiedź od Bryde og Sønner A/S
Vi havde bestilt Bryde & Sønner A/S til at pakke, flytte og pakke ud ved flytning fra hus til lejlighed. Den første dag kom Christian, Kaj og Philip med godt humør, stor flid og masser af entusiasme. Dagen efter til selve flytningen mødte vi så også Rasmus og Michael. De var af samme støbning, så det blev igen en god dag i en dejlig stemning. Udpakningen gik også perfekt. De 5 herlige flyttefolk spredte masser af godt humør, samtidig med at de var utroligt effektive og professionelle. De havde også stor empati i forhold til, at det på mange måder var en svær flytning. Hvis vi kunne give dem 10 stjerner med pil opad, så fik de det. Tusind tak til nogle gæve gutter for nogle dejlige dage – fra både den flyttende Kirsten og den hjælpende Kirsten.

Odpowiedź od Bryde og Sønner A/S
Stor tak for flytningen 8/11-24. Stor tak til André, Tobias og David for deres effektive håndtering af alt vores habengut. I var fantastiske.
Fantastisk oplevelse med effektive og søde flyttefolk. De skabte ro og overblik for mine forældre som skulle flytte fra hus til lejlighed efter 40 år. Kan klart anbefales
Har brugt firmaet 4 gange nu og denne gang slår de alle rekorder for effektivitet, grundighed og varsomhed. Jeg skulle flytte fra Sjælland til Nordjylland og de klarede det til top karakter med både at pakke hele lejligheden ned og flytte alt. Ingen slinger i valsen. Det er et firma du trygt kan overlade dine ting til.
Stor ros til de fantastiske flyttemænd.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.