Jeg har tidligere givet jer fem stjerner, nu bliver det fire, for den sidste børstetype er jeg ikke fan af. Vi har lige fået leveret to nye børster, de er heldigvis af den gamle type (med zigzag) hele... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig levering (dog har DAO´s tracking service problemer, idet den efter at pakken kom til sorteringsanlægget i Erritsø ikke længere blev opdateret). Tandbørsten virker til at være i god kvalitet.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har tidligere givet Brushbuddy.dk en dårlig anmeldelse på grund af deres kundeservice, som ikke svarede på mine mails, trods de lover svar inden for 4 timer. Jeg skrev en mail den 6. december, m... Zobacz więcej
Godt koncept indenfor tandbørstning, flot design og virkelig rart at tandbørste hovederne ankommer uden at jeg behøver at gøre noget som helst
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Meget happy med mit produkt så langt, efter et par måneders brug.
Havde et problem med opladning på en ud af de 2, vi købte. Efter å ha snakket med kundeservice, viser det sig at det er laderen, der er noget galt med.
Brush Buddy sender ny, med det samme — super!

Odpowiedź od Brush Buddy
Den bedste service og tandbørste ever!
Jeg er overrasket over hvor vild den tandbørste er! 😃

Odpowiedź od Brush Buddy
God oplevelse af medlemskabet, får besked når det er tid til at skifte børste, og får til tiden mine nye børstehoveder, kan ikke være nemmere. " I love it " 😍

Odpowiedź od Brush Buddy
Fantastisk tandbørste, hurtig levering og med abm. på nye børstehoveder går det helt automatisk.

Odpowiedź od Brush Buddy
Varer modtaget som aftalt, altid rigtig gode varer.
5 stjerner 🤟

Odpowiedź od Brush Buddy
Jeg er super tilfreds 😁 god tandbørste, god service, rigtig fin aftale mht at sende nye børste hoveder! 😁 Det spiller bare ☘️👍🏼

Odpowiedź od Brush Buddy
Altid nye tandbørster. Ikke tænke på at købe. Dejligt med at der er tyggegummi med🤗🤗

Odpowiedź od Brush Buddy
Hurtig levering, nemme at komme i kontakt med og ikke mindst et fantastisk produkt. Jeg har haft flere el-tandbørste før, men dette er uden sammenligning den bedste. De varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Brush Buddy
Fantastisk kundeservice, hurtig levering og ikke mindst super god tandbørste. Jeg er selv Tandplejer og mener at denne lever op til de dyre el-børster på markedet, så man får virkelig god kvalitet for meget færre penge med denne løsning!

Odpowiedź od Brush Buddy
Dejlig behagelig at bruge og rengørings venlig🤩

Odpowiedź od Brush Buddy
Bedste tandbørste jeg nogensinde har haft. Den krævede lidt tilvænning da de hurtige børste hovede kildede lidt på tandkødet.
Den efterlader dejlig glatte og rene tænder. Og så elsker jeg den lange batteri tid den har. Har haft den i 3 mrd nu og kun opladet den 2 gange. Og det var ikke fordi den var gået død for strøm men fordi jeg skulle på ferie og ville sikre mig den holdet. Har lige modtaget nye børstehoveder med posten. Dejligt med det uforpligtende tilbud hvor de kommer når man vil Fuld hus på stjerne herfra.

Odpowiedź od Brush Buddy
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.