Brush Buddy Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Jeg har tidligere givet jer fem stjerner, nu bliver det fire, for den sidste børstetype er jeg ikke fan af. Vi har lige fået leveret to nye børster, de er heldigvis af den gamle type (med zigzag) hele... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering (dog har DAO´s tracking service problemer, idet den efter at pakken kom til sorteringsanlægget i Erritsø ikke længere blev opdateret). Tandbørsten virker til at være i god kvalitet.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Jeg har tidligere givet Brushbuddy.dk en dårlig anmeldelse på grund af deres kundeservice, som ikke svarede på mine mails, trods de lover svar inden for 4 timer. Jeg skrev en mail den 6. december, m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Godt koncept indenfor tandbørstning, flot design og virkelig rart at tandbørste hovederne ankommer uden at jeg behøver at gøre noget som helst

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

406 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Tandbørsten er meget skånsom

Tandbørsten er meget skånsom, og holder længe på en opladning. Kommer godt ind bag kindtænderne da børstehovedet er lille. Det tager dog derfor også længere tid at børste tænderne, så der skal sættes lidt mere tid af. Det ville være dejligt hvis der også kom børstehoveder til mindre børn (4-8 år).

Oceniono na 4 z 5

Tandbørsten er rigtig fin

Tandbørsten er rigtig fin, den gør hvad den skal og holder strøm fint. Dog er deres børstehoveder ikke de bedste, efter blot 1-2 måneder går de lidt i opløsning, så de holder ikke mere end 2 måneder

Oceniono na 5 z 5

Elsker min tandbørste og det gør…

Elsker min tandbørste og det gør tandlægen også da jeg ingen huller har fået efter jeg har brugt denne gode tandbørste i 2 års tid. Elsker at jeg får sendt nye børstehoveder regelmæssigt så jeg ikke selv skal tænke over det.

Køb I vil ikke fortryde :0)

Oceniono na 1 z 5

Lang og dårlig aflevering af hovedtandrster

Først trak de to gange af min konto for hovedtandbørste men efter et par måneder mangle jeg stadigvæk at modtage dem selvom jeg kontaktede dem flere omgang.

Logo Brush Buddy

Odpowiedź od Brush Buddy

Hej Behnam.

Vi er kede af hvis du har haft en dårlig oplevelse med leveringen. Hvis vi har trukket to gange fra din konto, så er det muligvis fordi du har to aktive abonnementer.

Vi har dog sendt en ny pakke afsted til dig, så vi har sendt to pakker.

Hvis du forsat ikke har modtaget noget så kontakt os gerne igen.

Mads // Brush Buddy

Min brush byddy

Modtager regelmæssigt mine børste hoveder, til nok den bedste elektriske tandbørste jeg har haft.
Har slidt en del andre mærker op, men må ind nu rømme at den her er en af de bedste.
Hurtige vibrationer og følelsen af rene tænder, efter endt arbejde.

Super nemt

Super nemt, og leveret lige til døren, det fungere bare. Vil anbefale alle der tager mundhygiejne seriøst, har brugt deres produkter i snart 12 måneder og det spiller bare.

Brush buddy

Alt spiller bare. Perfekte børstehoveder, kommer altid til tiden, man bliver mindet om, hvornår man skal skifte børstehovede, super kundeservice👍👍
10/10 herfra🎖

Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej