Känns som att jag kunde ha gått bakom baren och tagit med mig en hel flaska dyrt vin- utan att någon skulle märkt mig .Så osynlig var jag. Drack ett gott glas dyrt vin 119 kr. Maten urusel. Och svindy... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Från början fick jag upplevelse att vi är inte välkomna här. Maten var smaklöst, och kaffet jag beställde var det svagaste jag någonsin fått - bokstavligen, vatten med kaffesnak, ljusbrun till färg.... Zobacz więcej
Burgarna såg INTE ut och upplevdes inte alls som de på bilden, de var pyttesmå - knappt 45grams - och våra Fries var torra, hårda och brända! Allt för nästan 500kr! Jag och tjejen beställde genom Wolt... Zobacz więcej
Brödernas - Vallentuna - Vår upplevelse, min och mammas, var HELT UNDERBAR! Snabb service. Bra service från Patrik. Trevlig som attan, snabb och han lät min mat vara varm då vi drack vin och satt lite... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Välkommen in på Brödernas, ryktet säger vi är bäst i stan. Men rykten är rykten, kom in och avgör själv! – vi finns där du är Brödernas utmanar standarden på marknaden. En snabb lunch, en avgörande hockeymatch eller ett födelsedagsfirande i stort sällskap – oavsett tillfälle. Du hittar Brödernas i hela Sverige. Brödernas är det självklara valet när du blir sugen på en riktigt god hamburgare eller pizza. Hela familjen är välkommen på Brödernas, så glöm inte din fyrbenta vän när du besöker oss. Även hundar är välkomna på samtliga av våra restauranger. Det enda vi ber om är att de håller sig på golvet och beter sig. Kom in i värmen oavsett om du firar ett ögonblick eller lägger lite extra glädje på din dag.
Dane kontaktowe
Östermalmstorg 5, 11442, Stockholm, Szwecja
- feedback@brodernas.nu
- brodernas.nu
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Sämsta hamburgaren jag ätit
Sämsta hamburgaren jag ätit. Tog 45 Min innan vi fick dom efter vi hade beställt, skulle tro att det var Ca: 40 - 50 Grams burgare som var sönderstekta torra och äckliga passade bra i en soptunna. Tur att det finns MC DONALDS & Sibylla i Lidköping
Vallentuna brödernas,Otroligt gott tog…
Vallentuna brödernas,Otroligt gott tog meny greven både frun och jag, servisen, Både enkelt att beställa och otroligt trevligt personal.
En fick aldrig maten
Vi var 5 personer som beställde hamburgare på Brödernas på Rörstrandsgatan den 3 maj i år. Tyvärr fick vi bara in 4 st. Efter att ha påpekat misstaget två gånger och alla hade ätit upp kom de och frågade om vi ville ha efterrätt. Samma förvirring igen om den saknade hamburgaren. Sjukt dålig service.
Tyvärr var resturangen i Ursvik inte…
Tyvärr var resturangen i Ursvik inte bra alls. Beställde Uber eats förstår så klart att det inte kan påverka att det maten var 1.30 försenad. .😑 Men på det när väl maten kommer som var väldigt kall så bad jag om hamburgare utan bacon. Bacon var med .. ingen sås ingen Silverlök. Extremt torr och inte bra. Brukar inte skriva men detta var under all kritik.
Centralstationen Göteborg (men gäller…
Centralstationen Göteborg (men gäller även restaurangerna i Stockholm)
Mycket bra, saftiga burgare. Dyra ja, men en uppoffring jag gladeligen tar för att bojkotta de självgoda McDonalds. Med sin processade mat och sin plötsliga prishöjning med 100%.
Dock anar jag besparings åtgärder på brödernas iom den ”nya” 90-tals krisen, då personalen är mindre glada och pigga än förr och det saknas våtservetter för fettiga fingrar sedan minst 1 år tillbaka.
Därför blir det bara 3 stjärnor istället för 4.
Just nu ligger Phils och York högre.
Köpte än hawaii pizza
Köpte än hawaii pizza, bara shinka och inge annans. Köp äldrig pizza på ett hamburgare ställe
Tog en trippelburgare för att bli mätt
Tog en trippelburgare för att bli mätt, det var den minsta burgare jag ätit. De sade att pommes ingick men tog 40kr för pommes. 200 kr fattigare och fortfarande hungrig. ej värt.
Mkt folk(Ursvik)
Mkt folk(Ursvik). Lite dåligt organiserat. Maten var god men hamburgarna 4 stycken var på gränsen för kalla. De måste göra något med personalomsättningen. En servitör och på tok för mycket gäster. Det var lite förvirrande om man skulle gå till bardisken o beställa eller om det var vid bordet man satt vid. Vi hade suttit en stund utan att ha en aning. Till slut frågade jag en av gästerna som sa , jo du ska beställa vid bardisken. Hade vi inte fått reda på det hade vi nog suttit o väntat helt i onödan.
Kön till bardisken växte och den stackars servitören fick göra allting själv.
Efter en stund lade sig trycket på folk och efter 45 minuter kom maten( servitören får ett plus för han upplyste om att det kan ta en halvtimma innan ni får maten)
En lila halogen tar bort mysfaktorn om man sitter nära den.
Vi fick heller ingen meny när vi satte oss vid bordet utan jag frågade snällt om vi fick ta grannens meny
Brödernas på Östermalmstorg
Brödernas på Östermalmstorg
Under all kritik.
Tid för att få beställa: 30 min
Väntan på mat: 30 min
Personalens engagemang 1 av 10.
Brödernas Växjö
Kom in kl. 12.15 o beställer. Kl. 12.59 får vi levererat vår mat som take away då vi kan sitta kvar längre. Flera andra gäster som väljer att göra likadant då det tagit för lång tid.
Sämre hamburgare än donken…
Sämre hamburgare än donken…
Deras grillost burgare hade sallad, gul lök och sås (vilket inte kändes).
Fettet från burgaren va så mycket att de fastnade ett lager i gommen🤢
Dess utom tar de 139 kr för den… aldrig igen
Usel hamburgare
Kall hamburgare med dressingen utrunnen i påsen. Pommes är överfriterade och på tok för salta. Dyrt och dåligt.
Har ätit bra mycket bättre på Mc Donalds
Servitrisen skrattade åt mig när jag…
Servitrisen skrattade åt mig när jag jag skulle beställa bara en kula glass, jag kände att hon hånade mig för mitt billiga val av efterrätt. Konsekvenserna av det där uppförandet var att jag blev påfrästad att införskaffa ännu en kula glass med smak av jordgubb
Kållered
Kållered. Det är mer mat i en happy meal. Fruktansvärt överprisat.
Metallbägaren för pommes lurar ögat. Köttet inte ens 90g, ett salladsblad några lökbitar och en ostskiva.
Över en timmes väntetid på 3 menyer…
Över en timmes väntetid på 3 menyer brödernas västerås Erikslund. På förbeställd order Fyfan va amatörmässigt. 19/1 2024
Undvik att äta här….priset är för dyrt…
Undvik att äta här….priset är för dyrt för en liten hamburgare med smak av majonnäs, mjuka pommes frites och en chilimajonnäs med smak av en vanlig majonnäs….UNDVIK DENNA RESTAURANG annars kommer du bara att ångra dig i slutet…. Vi kommer inte att gå tillbaka till denna restaurang igen….En av de tråkigaste och dyraste hamburgerrestaurangerna som jag haft här i SKÅNE….DET HÄR ÄR INTE VÄRT PENGARNA DU BETALADE…
Bra affärsidé
Bra affärsidé! 30 procent dyrare och hälften så mycket mat jämfört med andra ställen. Absolut inga grönsaker utöver chilin som stod på menyn, kallt bröd och pytteburgare som mest var hårt friterat med någon kyckling under. Chilimayo var alltså vanlig gul mayo med lite hackad röd chili på. Stripsen var ljusgula och smakade enbart flott.
Brödernas på Åhléns i Stockholm 👎
2:gången vi besöker Brödernas på Åhléns Drottninggatan Stockholm.
Dyrt,lång tid och mindre gott. Igen!😱
Att i juletid bara ha 1 personal fram till 12:00 kan man ju undra varför man ens öppnar före 12:00 🤷♀️
Heder åt personalen som ändå försöker ♥️ ägaren/na till detta företag har dålig koll på verkligheter ute på golvet.
Usel arbetsplats
Vill man bli behandlad som boskap så är det här perfekta arbetsplatsen att jobba på.
På utsidan ser allt så fint och bra ut, en fantastiskt arbetsplats. Men det är bara en fasad.
Vill VDn J komma i kontakt med mig så är han välkommen.
Kalla vanliga pommes och svartbrända…
Kalla vanliga pommes och svartbrända sötpotatis pommes som inte gick att äta. Bacon som kallnat med kallt stelnat fett runt sig.
Kycklingburgare m avocado = 2 små gröna saker 0,5x0,2 mm stora var avokadon på burgaren.
Skrivit till brödernas tre ggr utan svar.
Ätit på andra Brödernas och varit nöjd men kommer inte äta i Arboga igen och tycker det är konstigt agerat av företaget att inte återkoppla alls.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.