napisałam na czacie w sprawie zawieszonego bonusu, Wojtek sprawdził wszystko i przywrócił go jeszcze tego popołudnia, aha, podziękował za cierpliwość.

Nie do końca rozumiem jak liczy się udział gier w łącznym obrocie, jeszcze do sprawdzenia w regulaminie, ale bonus naliczył mi się w czwartek od razu
Dawniej zmiana limitu zajmowała trochę czasu, dzisiaj sprawdziłem to w środę, w międzyczasie zerknąłem na saldo, zatwierdziło się dokładnie od razu.
anulowałem cashout po złej kwocie przed zamknięciem strony; historia pokazała właściwy zapis, bez pośpiechu brzmiało normalnie w tym samym oknie.
- Kasyno i bukmacher online
- również w kategorii:
- Bukmacher
- Bukmacher online
- Casino
- Kasyno
- Zakłady bukmacherskie
Pakiet powitalny do 4 000 zł + 300 darmowych spinów
Brakowało potwierdzenia adresu
Brakowało potwierdzenia adresu, dodałam wyciąg bankowy przez formularz, dzień później konto było zweryfikowane.
Najpierw ustawiłem pauzę konta
Najpierw ustawiłem pauzę konta. Później potwierdzenie było proste
Jedna praktyczna rzecz
Jedna praktyczna rzecz: bez wielkich pochwał, po prostu podstawy kasyna działały.
Dla mnie wystarczyło
Dla mnie wystarczyło, że Live chat wyjaśnił, czemu free spiny nie weszły od razu na profilu gracza
telewizor grał w tle
telewizor grał w tle. Time-out znalazłem w profilu kasyna bez pytania supportu
testowałem pełny ekran w slocie koło…
testowałem pełny ekran w slocie koło północy; moja stawka została.
Najpierw nikt nie odpisywal na maila w…
Najpierw nikt nie odpisywal na maila w sprawie salda, potem sprobowalam czatu i tam od razu pomogli, sprawa zamknieta.
Bez wielkich oczekiwań testowałam pełny…
Bez wielkich oczekiwań testowałam pełny ekran w slocie; wróciła ta sama strona, na telefonie konto nie zgubiło kroku w pociągu
wróciłam na czat po zerwanym Wi-Fi…
wróciłam na czat po zerwanym Wi-Fi przed zamknięciem strony; ten sam ticket został otwarty, po odświeżeniu detal zrobił robotę na 4G.
wypłata w Wielkanoc
wypłata w Wielkanoc, 340 zł, dotarła bez najmniejszego opóźnienia.
Kiedys sprawy ciagnely sie tygodniami
Kiedys sprawy ciagnely sie tygodniami, teraz jeden mail wystarczy zeby sprawnie zalatwic bonus tego samego dnia.
Gdzie indziej wyszukiwarka w katalogu w…
Gdzie indziej wyszukiwarka w katalogu w ogóle nie działała, tutaj wpisałam nazwę i automat pojawił się od razu.
Marta zamknęła zgłoszenie.
zaskoczyło mnie
zaskoczyło mnie, że karty gier w lobby nie skakały podczas ładowania obrazków
Obrót bonusu liczony był inaczej na…
Obrót bonusu liczony był inaczej na starym tablecie niż na laptopie, po odświeżeniu karty w przeglądarce saldo się zgadzało
Przy słabym internecie
Przy słabym internecie, strona limitu depozytu była łatwa do znalezienia przed grą
Konkretny plus
Konkretny plus: otworzyłam kasę przez 4G; autoplay nie ruszył sam, w praktyce nie było zgadywania przed zamknięciem laptopa.
Dawniej zmiana limitu zajmowała trochę…
Konkretny plus
Konkretny plus: otworzyłam kasę przez 4G; autoplay nie ruszył sam, przy tej sesji wszystko zostało na miejscu bez dodatkowego maila.
kiedys pisalam kilka razy
kiedys pisalam kilka razy, teraz Nina z czatu sprawnie ogarnela cala sprawe z bonusem