Wypłata w końcu dotarła, ale tak długie oczekiwanie było naprawdę frustrujące. Codzienne nagrody były kiedyś lepsze i brakuje mi dawnych darmowych ofert.
Ostatnio gry dają mniej satysfakcji i jest zdecydowanie za dużo pustych obrotów. Obsługa była uprzejma, ale odpowiedzi nie rozwiązały mojego problemu!
Pakiet powitalny do 4 000 zł + 300 darmowych spinów
Kilka starszych automatów ma słabą…
Kilka starszych automatów ma słabą grafikę na dużym ekranie, tego nie przeskoczę. Za to sama biblioteka jest poukładana po kategoriach i dostawcach, więc dojście do tego w co chcę zagrać jest łatwe, zajmuje mi kilkanaście sekund.
Najpierw sprawdziłem wypłatę 420 zł
Najpierw sprawdziłem wypłatę 420 zł. Później ten sam status czekał po powrocie, w praktyce nie było zgadywania w przerwie.
Ewa przez formularz zajęła się sprawą i…
Ewa przez formularz zajęła się sprawą i dała jasny termin.
nie robię z tego historii
nie robię z tego historii, porównałam saldo z potwierdzeniem PayPal; status był dalej widoczny
wysłałem rozmazane zdjęcie karty między…
wysłałem rozmazane zdjęcie karty między mailami; wiadomość mówiła co poprawić.
Przed zamknięciem karty Cashout 40 zł…
Przed zamknięciem karty Cashout 40 zł był tylko testem, a kasa kasyna dała radę mała rzecz, a pomaga
pytanie o bonus w środę… po chwili…
pytanie o bonus w środę… po chwili jeszcze o saldo, na czacie sprawnie wszystko wyjaśnili i sprawa była zamknięta przed obiadem.
drugi tydzień tutaj
drugi tydzień tutaj, głównie krótkie wieczorne sesje. Ustawienia dźwięku i zakładu się zapisują, czy jestem na telefonie czy na laptopie. Dwie wypłaty na razie, obie przez szybki przelew, obie tego samego albo następnego dnia. Nic ekscytującego się nie dzieje, po prostu działa, dlatego zostaje w rotacji.
dla mnie wystarczyło
dla mnie wystarczyło, że zapisane gry przeniosły mnie do slota bez ponownego szukania bez wielkich obietnic 😅
gdy gotowała się woda
gdy gotowała się woda: cashout przez Apple Pay miał status approved, zanim zdążyłem pisać na czat
Zgłoszenie o bonusie wysłane w…
Zgłoszenie o bonusie wysłane w poniedziałek, odpowiedź dopiero w czwartek, ale sprawa była załatwiona porządnie, krótkie wyjaśnienie od konsultanta.
250 zł przelewem
250 zł przelewem, status pending w czwartek, wypłacone w piątek.
odrzuciłem promocję
odrzuciłem promocję, ponieważ gry stołowe liczyły się tylko w 10%. Zwykła wpłata pozostała bez dodatkowych warunków.
Trochę sceptycznie
Trochę sceptycznie, ale Ustawiłem filtr daty i kasyno zatrzymało kolejną wpłatę bez wielkich obietnic
Zauwazylam nowy pasek z podsumowaniem…
Zauwazylam nowy pasek z podsumowaniem salda na gorze konta, jasno i jak w banku.
na telefonie przy wypłacie przez…
na telefonie przy wypłacie przez Przelewy24 kasa pokazała prowizję przed kliknięciem mała rzecz, a uspokaja
PayU zaksięgowało depozyt.
reload w środę
reload w środę
potem cisza przez dwa dni
napisałam na czacie, konsultant sprawdził konto i saldo bonusowe zgadzało się już po godzinie
Kiedy znalazłem ostatni slot w recent…
Kiedy znalazłem ostatni slot w recent games, recent games cofnęło mnie tam gdzie trzeba; w praktyce wygodne, po odświeżeniu detal zrobił robotę po drugim logowaniu
Reload dotarł w czwartek rano
Reload dotarł w czwartek rano, dodam też że tydzień wcześniej brakujące punkty lojalnościowe zostały dopisane do konta bonusowego.