5 Jaar geleden type Boston gekocht. Slechts 2.000 kilometer op gereden. Nu motor stuk en vervanging gaat me 400 euro kosten exclusief arbeidsloon. Brinkers zegt op eigen site aan extra service te doen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zelfde slechte ervaring als anderen. Na 4 en half jaar kreeg ik storingen met de motor. Nu blijkt ie vervangen te moeten worden. Slechts 2.000 km mee gefietst. Op site zegt Brinckers extra garantie t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De beste reisgenoot die ik ooit heb gehad Zojuist het Pieterpad gefietst van Pieterburen tot de Sint Pietersberg — zo'n 450 kilometer door heel Nederland. En dat op een Brinckers. Wat een fiets.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super kwaliteit fietsen! Heb inmiddels al m’n tweede Brinckers fiets en ben groot fan! Vind de fietsen esthetisch heel tof & super slim bedacht qua handigheidjes & design. Nu heb ik de Buddy e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Brinckers is een Nederlands e-bike merk gemaakt door fietsliefhebbers! Sinds 2015 werken wij continu aan fietsen die jouw leven leuker en makkelijker maken. Wij rijden iedere dag op onze fiets naar ons kantoor in Aalsmeer en testen alles zelf voordat we tevreden zijn. We nodigen je graag uit via onze dealers om onze producten te testen en hopen dat je er net zo blij van wordt als wij. More miles, more smiles!
Holandia
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Eind 2020 een Brinckers Brisbane E-bike gekocht bij fietsenwinkel.nl. Vanaf moment van aanschaf is er vrijwel continu iets kapot aan deze fiets. Vanaf het begin af aan waren er al problemen met het achterwiel en de sensor die in het achterwiel zit en daardoor viel de computer steeds uit. Wiel zat er niet helemaal recht in werd later als oorzaak geconcludeerd. Meerdere keren hiervoor teruggeweest om uiteindelijk eind 2021 van het achterwiel de spaken en de band te vervangen. Destijds hadden we nog garantie, maar door gebrek aan monteurs bij fietsenwinkel hebben we de fiets ergens anders moeten laten maken en de reparatiekosten zouden dan alsnog vergoed worden volgens de verkoper in de fietsenwinkel (na een review op Trustpilot over de slechte service van deze winkel namen ze contact op en beloofden ze deze kosten te vergoeden). Maar daadwerkelijk terugbetalen van de reparatiekosten hebben ze nooit gedaan. Na meerdere keren er achteraan mailen en bellen heb ik het uiteindelijk maar opgegeven.
In de periode 2022 en 2023 problemen blijven houden met en door het achterwiel. Daar kwamen hard piepende remmen bij. En verder steeds kleine onderdelen die kapot gingen of niet meer goed vast blijven zitten, zoals een losgelaten opzetstuk voor het achter-spatbord, een niet meer goed sluitende kettingkast en handvaten die steeds verdraaien.
Kort na het verlopen van de 2 jaar garantieperiode van de motor ging in 2024 uiteraard de motor stuk en hebben we deze moeten laten vervangen door een andere gereviseerde motor.
In 2024 bleek de schroefdraad van een crank helemaal te zijn weggesleten, waardoor de trapper er tijdens het fietsen zomaar uit viel. Schroefdraad van de trapper was ook beschadigd dus die paste daardoor niet meer op de nieuwe cranck. Begin 2025 hetzelfde met de andere cranck en trapper. Beide cranks en trappers dus ook vervangen.
En nu is de Bafang fietscomputer stuk gegaan.
Deze fiets is de grootste miskoop die ik ooit gedaan heb. Alles bij elkaar meer dan €1.500 aan reparatiekosten in 4 jaar tijd. Maar ook met regelmaat de fiets voor langere tijd kwijt geweest en ook veel tijd kwijt aan mailen, bellen en steeds weer autoritjes met de fiets achterop naar de fietsenmaker.
Het enige wat het nog steeds goed doet is de accu. En als de fiets geen kapotte onderdelen heeft fietst ie lekker.
Deze Brinckers was destijds niet goedkoper dan een vergelijkbare Cortina en de verkoper in de fietsenwinkel beweerde dat Brinckers ook een A-merk was. Dat is het duidelijk niet, aangezien ik weet dat deze fiets altijd normaal gebruikt is.
Splinternieuwe Brinckers gekocht. Wat een teleurstelling, er is zoveel kapot gegaan in nog geen twee jaar tijd. Motor, achterwiel, remmen en versnelling, ondanks twee grote onderhoudsbeurten. De fiets heeft meer stilgestaan dan gereden.
De service van de Fietswinkel waar deze fiets gekocht is beneden alle pijl. Slecht contact er wordt nauwelijks gereageerd. Moest telkens tussen de twee a drie maanden wachten voordat de fiets het weer doet om vervolgens na een korte periode van fietsen tegen het volgende euvel aan te lopen. Ik wacht inmiddels al meer dan een half jaar op het beoordelingsrapport over de fiets van zowel Brinckers als de Fietswinkel, de rapporten zijn er, maar ik krijg ze niet. Kortom waardeloze fiets en waardeloze service. De fiets doet het inmiddels weer niet, al drie maanden, ik wacht nog steeds op antwoord.
Heel goed geholpen met mijn Brinckers Björn (fietst heel lekker en ziet er leuk uit). door de service afdeling van Brinckers alles onder garantie hersteld afspraak in de buurt gemaakt door brinckers service afdeling goed opgelost.
Bikes to go in Schiedam bedankt voor de reparatie
Ik heb onlangs een Brinckers fiets gekocht, maar mijn ervaring is erg teleurstellend. De kwaliteit van de fiets laat veel te wensen over, en de service van Brinckers is nog slechter. Wanneer ik contact probeer op te nemen met de reparatiewinkels die op hun website staan, krijg ik ofwel geen reactie, of ze geven aan dat ze geen service leveren voor Brinckers fietsen.
Er staat ook geen contactnummer op de website, waardoor het bijna onmogelijk is om problemen op te lossen. Als je je geld wilt besparen en geen frustratie wilt, zou ik zeker aanraden om een andere fiets te overwegen dan een Brinckers.
2 jaar geleden georiënteerd om mijn eerste E bike aan te schaffen.
Bij Happy bike in Nieuwegein ( leverancier en onderhoud en reparaties van Brinckers o.a.) een Brinckers ( Brisbane )ook geprobeerd. Beviel meteen uitstekend en ook daar aangeschaft. Zeer goede service en zeer klantvriendelijk!! De fiets wordt dagelijks gebruikt voor het werk, zomers en 's winters. Nooit geen problemen mee gehad!! Prima fiets!!!
Brinckers le Mans M8 dames. Nog geen 3 jaar geleden gekocht. 2800 km. Na vorig jaar al een versnellingsbak hebben moeten laten vervangen bij een service partner, cash afgerekend anders zou het 3 maande duren. Nu error 08. Sensor kapot motor moet vervangen worden. Ca. 800€ Fietsenwinkel heeft geen monteurs meer en er is nog 1 service partner in Amsterdam, de anderen zijn recent verwijderd, 7 km uit het centum. Lullig op een kapotte fiets. De batterij is niet uitneembaar. Piepende remschijven die niet geolied kunnen worden. Contact met de klantenservice betekent ga naar Fietsenwinkel. Die niets kunnen doen. Heel slecht product. Koop geen Brinckers, 1 grote Chinese nep.
Brinckers geeft 0,0 service of garantie
Geen ervaren personeel
Heb 2 fietsen met nexus 7 die doorslaan op de versnellingsnaaf
En met eigen ogen gezien toen de fietsenmaker het wiel uit de fiets haalde
Dat de schakelklok blijft hangen...
Nee bij brinckers licht Het aan het niet stil houden van de pedalen
Wat een onzin
Kwaliteit Brinckers laat te wensen over, type fiets, Le Mans , aanschaf 2,5 jaar terug.
Verende voorvork vertoond roestvorming, handremmen laat de lak los en roesten volledig door, computer moet om de maand gelijk worden gezet, tijd loopt constant achter, bij de spaken laat de lak los, de dopmoeren bij de wielen roesten weg, fiets staat in een overdekte schuur en wordt keurig schoongehouden en gepoetst.
In 2018 Brinkers Brooklyn F7 gekocht.
Op zich weinig problemen mee gehad.
Echter eind vorig jaar problemen met waarschijnlijk kabelbreuk. Via hun eigen website geen reparateur te vinden. Met Brinckers geen contact te krijgen. Sturen je naar Kwik-Fit in Amsterdam die pas 3 maanden later plek voor je heeft (niet gedaan). Diverse algemene reparateurs geprobeerd, maar die konden geen nieuwe onderdelen krijgen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.