Brillbird Danmark Recenzje 25

3. Fabryka kosmetyków
  4. Sklep z kosmetykami
  5. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Napisane przez firmę

BRiLLBIRD er et mærke af luksus negle produkter, som findes i ca 30 lande. Herunder også i Danmark. Vi er stolte af, at repræsentere et ægte mærke negleprodukter af høj kvalitet, som tusinder af professionelle over hele verden nyder godt af. Vi holder konstant "fingeren på pulsen" med nye produkter, hyppige træningskurser, nationale skønhedsudstillinger og begivenheder, samt nationale konkurrencer. Her i Danmark stræber vi efter, at mærket BRiLLBIRD forbliver professionelt og let tilgængeligt. BRiLLBIRD har skabt et mærke, der ikke kun er eksklusivt inden for emballering og kvalitet, men som også er tilgængeligt for alle negleteknikere såvel begyndere, som konkurrence trænede. Vi afholder kurser, fulde uddannelser, samt online undervisning. Vores kurser er praktiske og vores instruktører giver sig altid fuldt ud og er hjælpsomme.

4,6

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Super service, fantastiske produkter i super kvalitet.
Kan varmt anbefale brillbird hvis du vil arbejde med kvalitets produkter og ønsker en fantastisk service.

25 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Uovertruffen kvalitet til den kræsne salon

En af de absolut bedste brands som er produceret i EU efter de strengeste regler og under ordnede forhold.

Kvaliteten er helt i top for den professionelle negletekniker, der ønsker det bedste af det bedste for sine kunder.
Produkterne er helt på højde med det bedste af det bedste og især værktøj som pensler er fantastiske.

Jeg er imponeret over stil og udvalg - der er rigtig mange lækre farver og især effekter som tiltaler mig og mine kunder. Det er så 'on trend' - især sammenlignet med de 'gamle' store amerikanske brands, der har en mere 'klassisk' stil.
BrillBird har så meget fingeren på pulsen for hvad der rør sig og hvad der trender i Europa.

Jeg er fan !

10 czerwca 2024

100 ⭐️ for Brillbird og Jeanette

Hvis jeg kunne give 100 ⭐️, så havde jeg gjort det. Jeg har ikke oplevet så god en service før, som hos Brillbird.
Jeg har fået hurtigt svar på spørgsmål på mail når jeg har haft forespørgsler - Og i dag ringede Jeanette til mig og brugte 20 min på at tale med mig. Man kunne virkelig mærke, hvor meget hun brænder for Brillbird. Og hvor løsningsorienteret hun er. Min varmeste anbefaling herfra

15 lutego 2024

Odpowiedź od Brillbird Danmark

Hej Marlene. Af hjertet tak for den meget fine anmeldelse. Det betyder SÅ meget. KH Jeanette

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været på kursus hos Brillbird…

Jeg har været på kursus hos Brillbird og jeg har lært en masse om at lave specielle negle. Jeanette er virkelig dygtig! Kan kun anbefales. Og produkterne er virkelig af aller højeste kvalitet. 5 ud af 5 ⭐️ herfra!

16 grudnia 2023

Odpowiedź od Brillbird Danmark

Hej Ida-Christine. 1000 tak for de fine ord. Det var en fornøjelse at have dig med.

Oceniono na 5 z 5

Onestroke kurset var indre mindre end…

Onestroke kurset var indre mindre end fantastisk og jeg lærte simpelthen så meget. Meget mere end hvad jeg troede var muligt 😍😍. Kan varmt anbefale det kursus og håber der kommer et level 2

8 października 2023

Odpowiedź od Brillbird Danmark

Hej Suzannah. Hvor er det bare det dejligste at læse. 1000 tak for at tage dig tid til at anmelde herinde

Hurtig service

Hurtig service, skønne varer, og altid et smil på læben. Produkter af høj kvalitet, så intet at kunne være utilfreds med på nogen måde.
De ting jeg har arbejdet med til nu, er alle super gode
Gitte Nielsen

5 maja 2023

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Havde bestilt et produkt der desværre viste sig at være udsolgt. Jeg fik en pæn mail om produktet var udsolgt men de gav mig et produkt magen til i anden farve og gav mig mine penge retur.
Super lækre kvalitets produkter og super kundeservice.
Vil klart anbefale at bruge denne wepshop.

26 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

BrillBird: proffesionelt og top kvalitet!

BrillBird, er et fantastisk mærke, af fantastisk kvalitet, hele vejen rundt. Det er kvalitet til fingerspidserne, og det er tydeligt at se, hvorfor det er så elsket et brand i udlandet. Tak for at bringe det til Danmark. Hos brillbird dk, få du en super service, venlighed og hjælpsomhed. Det er idet hele taget en positiv oplevelse at handle hos danske brillbird.

19 października 2022

Hej Karoline.
1000 tak for dine meget fine ord. Det er virkelig noget der betyder meget for os. 😊

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej