Brightlifeproducts Recenzje

Dobra

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Nuttig hulpmiddel bij migraine

Werkt uitstekend. Heel fijn dat je naast pillen ook iets van buitenaf kan doen om de pijn te verlichten!
Als je m meteen vanuit de vriezer gebruikt kan de kou te sterk zijn. Even wachten dan. Ik ben lang en heb groot hoofd. Past prima.
Voor kleine mensen met kleiner hoofd is deze muts waarschijnlijk te zwaar.

17 sierpnia 2026

Prima migraine muts!

De ervaring na de aankoop van een migraine muts vorig jaar was heel positief. Sindsdien ligt de muts steeds klaar in de frigo om een opkomende migraine zo snel mogelijk een halt te roepen. Bijkomende medicatie is dan vaak overbodig (wat opnieuw gedoe met de maag voorkomt). Bij een zware migraineaanval gaat de muts alsnog de diepvries in maar dat is nog zelden het geval. Voor een familielid, dat ook geregeld met migraine kampt, hebben we alvast een bijkomende muts besteld. De levering gebeurde alweer snel en vlot.

27 lipca 2026

Ik had de brightlife fotolijst gekocht…

Ik had de brightlife fotolijst gekocht en toen hij kwam, deed hij het binnen 10 minuten niet meer. Contact opgenomen en heel snel antwoord gekregen. De fotolijst retour gestuurd maar omdat het een kado voor mijn moeder is, kreeg ik direct een nieuwe fotolijst opgestuurd.
Hartstikke fijn gedaan!! En de nieuwe fotolojst doet het zoals het hoort!!

18 maja 2026