Bricking Awesome heeft zijn naam niet gestolen! Deze nieuwe webshop biedt een mooi aanbod aan Lego-sets met eerlijke prijzen...EN je kan daarbij nog eens punten sparen voor korting! Bestellen en betal... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Eerste ervaring met Bricking Awesome, maar zodra ik de doos opende, was mijn eerste gedachte: vanaf nu is dit mijn go-to adres voor Lego. Hele goede prijs, snelle verzending dezelfde dag (levering dag... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Op zoek naar een Lego Concorde voor een goede prijs, per toeval bij deze verkoper terecht gekomen; Concorde bleek uitverkocht maar ik kon mij aanmelden voor een mail wanneer hij terug in voorraad kwam... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Op zoek naar een Lego pakket kwam ik op jullie site terecht. Heb deze set aan een mooie korting kunnen aankopen tegenover ander sites + gratis verzending … waar kan je dat nog vinden. Pakket was heel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bricking Awesome is de #1 LEGO webshop van België. Bestel nu de beste LEGO sets, begin meteen met bouwen en betaal later!
Europawijk 2, 2440, Geel, Belgia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Goed verpakt en een goede aanbieding. Jammer dat hij alweer gaat stoppen.
Parfait 👍 le prix et la qualité de service
Topwinkel,verpakking levering ,veel beter san bol en amazon ,topper
Bestelling heel goed ingepakt en snel verzonden. Ik kende Bricking awesome nog niet maar ga in de toekomst nog wel lego sets bestellen.
Duidelijke website. Levering was enorm snel. Je krijgt goede updates van de status van je paketje en je weet duidelijk waar je aan toe bent. Paket is goed toegekomen en was zorgvuldig verpakt. Zeker een aanrader om hier te bestellen

Odpowiedź od Bricking Awesome
Snelle levering. Goed verpakt. Prijs kwaliteit is top.

Odpowiedź od Bricking Awesome
goede prijzen en steeds up to date gehouden worden over de levering en transport

Odpowiedź od Bricking Awesome
Heel tevreden van mijn aankoop. Zal voortaan altijd checken voor leuke sets op deze website. Snelle levering, goed beschermd in de doos en een leuke persoonlijke touch met het kaartje. Heel blij dat ik ze gevonden heb.

Odpowiedź od Bricking Awesome
Door op google te zoeken naar een lego set kwam dit bedrijf er als goedkoopste uit (-20% tov Lego). Aangezien verzending gratis was dacht ik dat een paar dagen extra wachten geen kwaad kon (bedrijf zit in Belgie). Ik had het pakket binnen no-time binnen, perfect verpakt. Zeker aan te raden deze

Odpowiedź od Bricking Awesome
Ik kende ze niet, besteld, echt top verpakt (lego), daar kan lego zelf nog een puntje aan zuigen. Snel, goede communicatie, zonder problemen, gewoon hele goede eerste ervaring.

Odpowiedź od Bricking Awesome
Snelle levering, correct ingepakt, heel vriendelijk contact, en ook nog eens goedkoper dan de concurrentie! Heel tevreden van mijn bestelling!

Odpowiedź od Bricking Awesome
Snel verzonden, goed ingepakt en er zat een leuk persoonlijk kaartje bij!

Odpowiedź od Bricking Awesome
Zeer goede, persoonlijke service en snelle levering. Eigenaar mailde mij persoonlijk omdat mijn adres niet volledig was binnen een halve dag van bestellen.