Brick Fun Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De set zat in een handige box waarin de steentjes weer in kleinere doosjes zaten per kleur. Alles verliep vlot en voor onze zoon was het een leuke bezigheid tijdens de vakantie!

Oceniono na 5 z 5

Dit was de tweede keer dat we bij Brick Fun LEGO huurden en we waren opnieuw heel tevreden. De pakketten waren in prima staat en de service was vlot en flexibel.

Oceniono na 4 z 5

Alles was tiptop. Wel opvallend dat er toch wel wat stukken ontbraken (ong 10 stuks), procentueel weinig, maar wel heel vervelend als je aan het bouwen gaat.

Oceniono na 5 z 5

Heel last minute nog een set gehuurd om de vrije week na de examens een fijne invulling te geven. Snelle reactie, vlot contact. Alles prima geregeld. Blokken zijn duidelijk gesorteerd per kleur en z... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami dla dzieci
  2. Sklep z zabawkami

Napisane przez firmę

Bij Brick Fun verhuren we grote Lego sets, en heb je de keuze uit een ruim aanbod aan sets. Via de website heb je in enkele kliks je favoriete set gereserveerd en kan je aan de slag. Het bouwen van zo’n Lego set staat garant voor vele uren bouwplezier, dit voor jong en oud. Ideaal voor tijdens de vakanties of een regenachtig weekend. De sets kan je ophalen in Deinze, maar we leveren ook in een straal van 15 km (mits een vergoeding). Woon je in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, dan kan je zeker bij ons terecht voor het bouwen van je favoriete Lego set!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 35

Napisz recenzję

Alles prima!

Heel vriendelijke mensen, duidelijke afspraken voor het ophalen en terug afzetten, duidelijke instructies en propere Lego.

16 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Grootse lego bouwwerken, zonder de investering

Het belangrijkste: het is prachtig dat je zonder de zware kost van de grote kits toch de ervaring kan hebben om ze te bouwen en te bewonderen. Wij of de kinderen zouden nooit de ervaringen gehad hebben die we nu hebben. De huurtijd geeft ook een extra duwtje van motivatie om het niet te laten liggen. We hebben nog geen issues gehad met cruciaal ontbrekende stukjes, maar ook in dat geval hebben we er vertrouwen in dat dat zou opgelost worden door het vriendelijke gezin achter Brick Fun. We zijn momenteel zelf even op 'bouwverlof' wegens vakantieplannen, maar we kijken al uit naar de verschillende leuke, functionele, grootse, muzikale, kolossale,... uitdagingen die in de lijst staan.

3 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Superleuke ervaring, doen we nog!

Superleuk !
Reservatie en praktische afspraken zeer vlot verlopen. Ophalen en terugbrengen heel makkelijk en flexibel.
Veel bouwplezier gehad, set was perfect in orde.
Voor herhaling vatbaar!

13 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Super ervaring, doe het graag over.

Onlangs de Titanic gehuurd voor enkele weken. Het aanvraagformulier ingevuld online, enkele uurtjes later kreeg ik al telefoon van Ruben om af te spreken.
Perfecte uitleg gekregen van de manier van werken en hoe het terug moet gesorteerd worden.

17 marca 2024

Legoset 'De Boomhut'

Super leuke legoset. Mijn zoontje van 7 jaar heeft er enorm van genoten om dit in elkaar te zetten! Heel goede service en vlotte huurprocedure. Een echte aanrader!

17 marca 2024

Uren bouwplezier

Vlotte communicatie. De set krijg je mee in een nette doos. Alles zoals verwacht. Onze zoon beleefde uren bouwplezier! En dat tegen een voordelige prijs. Het perfecte middel om de vele schermen even te vergeten.😀

17 lutego 2024
Opinia niezależna

Zeer correct

Zeer correcte ervaring. Duidelijke communicatie op voorhand, propere Legoset, waarborg correct afgehandeld. Onze dochter was superblij met de Legoset!

25 stycznia 2024

Topervaring!

Zeer duidelijke afspraken, vriendelijk onthaal. De set zit mooi verpakt per kleur in afzonderlijke doosjes, allemaal heel netjes. Zeker de moeite waard als je eens een grote lego set wilt maken maar niet wil kopen.

25 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Vlotte afhandeling bij het afhalen en…

Vlotte afhandeling bij het afhalen en terugbrengen.
Er waren in het pakket 2 blokjes te weinig. Ik heb dit per e-mail gemeld.

De kinderen hebben zich urenlang geamuseerd.
Zeker voor herhaling vatbaar!

5 stycznia 2024
Logo Brick Fun

Odpowiedź od Brick Fun

Bedankt Catherine voor de leuke reactie! We proberen zo goed mogelijk de sets te controleren en ontbrekende stukjes terug aan te vullen. Met jullie feedback komt dit zeker goed!

Leuk dat zowel het bouwen als het spelen vol amusement was!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej