BrewerBox Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Elsker jeres rosé lemonade, som fortjener mere mere omtale og udbredelse. Den eneste sukkerfri sodavand, jeg synes smager godt. Skøn til både opblanding i drinks, men også bare on the rocks. Og Joll... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Generelt tilfreds, da de har et godt udvalg og kunne få leveret en stor mængde drikkevarer på kort tid. Eneste grund til en manglende sidste stjerne, er at leveringsadressen blev skrevet forkert, s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg sad og kiggede på hjemmesiden og valgte lidt forskellige øl, og det var mega nemt at finde rundt på siden. Bestilte en del øl, så jeg endte med at få det til at fylde 3 kasser :) Og imponerend... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dejligt med samlet mulighed for at kunne købe yndlingsvandene. De er svære at finde hvor jeg handler normalt. Og jeg har ikke fundet sukkerfri Tonic Vand andre steder så godt, som Jollys. Nemt ig b... Zobacz więcej

1. Sklep z piwem
  2. również w kategorii:
  3. Browar
  4. Dystrybutor piwa
  5. Sklep z alkoholem
  6. Sklep z napojami bezalkoholowymi

Napisane przez firmę

Hos BrewerBox får du et stort udvalg af Danmarks bedste specialøl. (...og Jolly Cola!) De sidste 15 år har A/S Bryggeriet Vestfyen arbejdet med udbredelsen af specialøl. Vores fokus er altid med bryghåndværket, kvaliteten og innovationen i tankerne, når der skal udvikles nye ølserier. Denne grundtanke har gjort, at Bryggeriet Vestfyen i dag er vidt og bredt anerkendt som en af Danmarks største specialølsproducenter med brands som Ugly Duck Brewing Co., Indslev Bryggeri, Willemoes og Bryggeriet Frejdahl.​ Herudover har vi indgået et samarbejde med Bryggeriet Refsvindinge, så vi blandt andet kan sælge den velkendte Ale No. 16. Herudover er vi kendte for Danmarks originale cola fra 1959, Jolly Cola, som udover den originale cola, også indeholder andre smagsvarianter, herunder Jolly Time, Jolly Orange og Jolly Cola Sukkerfri, samt de nye danskvand varianter. Denne webshop er udviklet specielt til jer, som ikke kan få nok af spændende specialøl og Jolly Cola!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

386 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 34

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Eneste sted jeg kan købe jolly…

Eneste sted jeg kan købe jolly sukkerfri tonic - få det nu i butikkerne. Det er virkelig en mangelvare i DK

18 września 2024

Hej Katrine,

Tak for din anmeldelse, det er vi glade for. :-)

Hvis det stod til os, kunne du finde alle vores Jolly varianter på hylderne i alle butikker, men det er desværre ikke os, der bestemmer sortimentet. Vi kan kun opfordre til at efterspørge det i dit supermarked, så de kan mærke interessen. :-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg har savnet en god sukkerfri Tonic

Jeg har savnet en god sukkerfri Tonic. Den fandt jeg her.
Let bestilling og hurtig levering

10 września 2024
Opinia niezależna

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for at høre. :-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg kunne finde de drikkevarer

Jeg kunne finde de drikkevarer, der ikke var at opspore andre steder.

19 sierpnia 2024

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse, det er vi glade for. :-)

Cobra til en 20’er

Øl man ikke finde andre steder til helt fine priser - alle have det fint ved fremlomsf

13 sierpnia 2024

Hej Christoffer,

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi meget glad for. :-)

Fin levering

Fin levering

19 czerwca 2024

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi glade for. :-)

Hurtig nemt

2 lipca 2024

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi glade for. :-)

Oceniono na 5 z 5

Nemt, hurtigt og effektivt.

Mega hurtig levering og opdatering af min ordre da transportøren ødelagde nogle af varerne. Alt er nået frem. Tip top service!

2 lipca 2024

Hej Nina,
Tusind tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for. :-)

Oceniono na 1 z 5

Meget sløv levering

Bestilte en torsdag. Det er nu den efterfølgende onsdag, og varerne er endnu ikke afsendt. Det er for ringe.

14 czerwca 2024

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. Jeg erkender at vi den seneste uges tid har haft længere leveringstid, end vi plejer.
Vi skriver dog i vores handelsbetingelser, som du har accepteret ved bestilling, at levering kan være 1-5 hverdage.
Du har bestilt en torsdag aften og din levering ankommer i dag, torsdag ugen efter. Så det er 5 hverdage.
Men det er bestemt længere leveringstid end vi tilstræber, og heller ikke vores normale standard. Lige nu er vi dog bare midt i højsæsonen og har derfor ekstra travlt på lageret.

Altid god service

På trods af beskadigelse under forsendelsen kom det hele frem og jeg behøvede ikke engang at gøre noget.

17 maja 2024

Hej Ivan,

Oceniono na 4 z 5

Okay oplevelse

Nem bestilling og god emballering. Dog kun 4 stjerner pga. den forholdsvis lange leveringstid (1 uge)

22 maja 2024

Hej Klaus,
Tak for din anmeldelse, det er vi glade for. :-)

Vi beklager den lidt lange leveringstid, vi er overgået til et nyt lagersystem over de seneste to uger, så vores lager har desværre haft travlt med at få styr på det.

Normalt får vi afsendt vores forsendelser i løbet af 1-2 hverdage, så vi håber ikke du oplever lige så lang leveringstid næste gang, du handler hos os. :-)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Super godt pakket ind. Super lækker øl.

29 kwietnia 2024

Hej Torben,

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for. :-)

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering

2 maja 2024

Hej Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for :-)

det spiller bare

det spiller bare , super kunde service..

25 marca 2024

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for. 😊

Thomas fra BrewerBox.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej