Elsker jeres rosé lemonade, som fortjener mere mere omtale og udbredelse. Den eneste sukkerfri sodavand, jeg synes smager godt. Skøn til både opblanding i drinks, men også bare on the rocks. Og Joll... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Generelt tilfreds, da de har et godt udvalg og kunne få leveret en stor mængde drikkevarer på kort tid. Eneste grund til en manglende sidste stjerne, er at leveringsadressen blev skrevet forkert, s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg sad og kiggede på hjemmesiden og valgte lidt forskellige øl, og det var mega nemt at finde rundt på siden. Bestilte en del øl, så jeg endte med at få det til at fylde 3 kasser :) Og imponerend... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dejligt med samlet mulighed for at kunne købe yndlingsvandene. De er svære at finde hvor jeg handler normalt. Og jeg har ikke fundet sukkerfri Tonic Vand andre steder så godt, som Jollys. Nemt ig b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos BrewerBox får du et stort udvalg af Danmarks bedste specialøl. (...og Jolly Cola!) De sidste 15 år har A/S Bryggeriet Vestfyen arbejdet med udbredelsen af specialøl. Vores fokus er altid med bryghåndværket, kvaliteten og innovationen i tankerne, når der skal udvikles nye ølserier. Denne grundtanke har gjort, at Bryggeriet Vestfyen i dag er vidt og bredt anerkendt som en af Danmarks største specialølsproducenter med brands som Ugly Duck Brewing Co., Indslev Bryggeri, Willemoes og Bryggeriet Frejdahl. Herudover har vi indgået et samarbejde med Bryggeriet Refsvindinge, så vi blandt andet kan sælge den velkendte Ale No. 16. Herudover er vi kendte for Danmarks originale cola fra 1959, Jolly Cola, som udover den originale cola, også indeholder andre smagsvarianter, herunder Jolly Time, Jolly Orange og Jolly Cola Sukkerfri, samt de nye danskvand varianter. Denne webshop er udviklet specielt til jer, som ikke kan få nok af spændende specialøl og Jolly Cola!
Fåborgvej 4, 5610, Assens, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Nemt, hurtigt og så er Jolly bare en klasse bedre end alt det amerikanske pjask :)

Odpowiedź od BrewerBox
Hurtig service. Brugervenlig hjemmeside, nem at bestille til en god pris og gratis fragt 👍

Odpowiedź od BrewerBox
Fantastisk service, lækkert og bredt udvalg, kommer helt sikkert tilbage :)

Odpowiedź od BrewerBox
De vil altid gå den sidste meter, for at få en tilfreds kunde.
Også selvom opgaven er lidt anderledes, end normalt

Odpowiedź od BrewerBox
Hurtig levering lige til døren med gls . 2.83 pr stk incl pant og levering , så bruger jeg ikke penge på brændstof for at spare 0,33 kr pr stk heller ikke tid .

Odpowiedź od BrewerBox
I glemte min ordre, og I virker ikke helt gearet til online salg. Ekspeditionen tog lang tid.
Dog ros til venlig kundeservice.

Odpowiedź od BrewerBox
Ud over at det tog en uge, før de sendte ens pakke af sted, så synes det har været fint at handle ved dem :3

Odpowiedź od BrewerBox
Usikker ordrebehandling, havde jeg ikke rykket for ordren, var øllet ikke kommet til tiden. Positivt var det at øllet smagte godt.

Odpowiedź od BrewerBox
Jeg bestilte den 5/6. Jeg har i dag 12/6 stadig intet hørt. Vil ikke anbefale at købe hvis du mangler øl.

Odpowiedź od BrewerBox
Er så glad for jeg opdaget denne side, jeg bestilte og mine vare kom hurtig og uden problemer, er godt tilfreds

Odpowiedź od BrewerBox
Dyrt i fragt, det var bedre om man kunne købe jeres dåser i en fysisk butikskæde i DK