Yarnies / Breiwebshop.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zeer ruime keus aan garens, snelle verzending, perfect verpakt, erg blij met deze site!

Oceniono na 5 z 5

Ik ben echt helemaal weg van deze webshop!! Echt goede en leuke collecties. Ook voldoende op voorraad, aangezien ik meestal dekens haak heb ik best wel veel bollen in 1x nodig. Ik heb nog niet gehad d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vanaf kiezen tot aan levering werkte alles prima. Makkelijke website, grote keuze. Prima prijzen. Ik kocht een flink aantal bollen Drops Snow, daar ga ik slofjes van breien die gevilt worden in de was... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

muah. Niet lekker gecategoriseerd op wol dikte, waardoor mijn garen eigenlijk te dun zijn. Dit is best belangrijk aangezien je de wol niet fysiek kunt inspecteren of beoordelen. Ook waren ze laat met... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Przędza
  2. Rękodzieło
  3. Sklep hobbystyczny
  4. Sklep z przyborami do robienia na drutach
  5. Sklep z robótkami ręcznymi
  6. Sklep z wełną

Napisane przez firmę

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 32

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Al een aantal keer een bestelling…

Al een aantal keer een bestelling gedaan en altijd tevreden. Mijn laatste bestelling was niet zoals beloofd voor 21 uur besteld zelfde dag verzonden (door onderbezetting) maar wel netjes op de hoogte gebracht en alsnog dag later geleverd.

11 listopada 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Dank je wel voor je fijne review en je begrip! We vinden het belangrijk om open te communiceren, dus fijn dat je onze update waardeerde. 💜

Ook al liep het net even anders dan beloofd, we zijn blij dat je alsnog tevreden bent. Graag tot een volgende bestelling – hopelijk weer met een vlekkeloos snelle verzending! 🧶✨

Fijne website

Fijne website. Bij vragen snel antwoord. Bereid om mee te denken. Kortom zeer tevreden.

27 października 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Wat fijn om te horen – dank je wel voor je mooie woorden! We vinden het belangrijk om mee te denken en snel te reageren, dus het is heel fijn dat je dat zo hebt ervaren. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!

High-quality products

High-quality products, and the deliveries are really fast. I recommend 100%

20 października 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Thank you so much! 💜 We’re thrilled you’re happy with the quality and speedy delivery. Your recommendation means the world to us – happy crafting!

Oceniono na 4 z 5

Meerdere malen zonder problemen bestellingen gedaan

Afgelopen paar jaar meerdere keren besteld en altijd snel en goed verpakt binnen. Nooit problemen gehad met bezorging of dergelijke.

28 września 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Wat ontzettend fijn om te lezen – dank je wel voor je vertrouwen in Yarnies 💜 We zijn blij dat alles keer op keer goed is verlopen.

Jouw positieve ervaring betekent veel voor ons! We hopen je nog vaak te mogen inspireren met mooie garens en fijne handwerkspullen 🧶✨

Oceniono na 5 z 5

Wol kopen is een feestje zeker met goede service en fijne aanbiedingen.

Je wordt goed op de hoogte gehouden en de mail is nooit opdringerig maar heel vriendelijk. De producten zijn zoals ik het had verwacht. Helaas was een kleur niet meer te krijgen maar dat hebben we veranderd in een andere kleur samen. En toen kwam het pakketje snel en netjes. Dus een tevreden klant.

25 września 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Wat een feestje om dit te lezen! 💜 Dank je wel voor je warme woorden.

We doen ons best om alles soepel, vriendelijk en met aandacht te laten verlopen – zó fijn dat dat ook zo bij je is overgekomen. En super dat we samen een mooie kleuroplossing hebben gevonden. Veel plezier met je wol! 🧶✨

Oceniono na 1 z 5

Beetje jammer dit

Beetje jammer dit, slechte aangeleverde acryl wollen van het merk Katia planet.

23 września 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Wat jammer om te lezen dat het garen Katia Planet niet aan je verwachtingen voldeed. Dat vinden we natuurlijk vervelend, want we willen graag dat elke bestelling een feestje is. Zou je ons een mailtje willen sturen met je ervaring? Dan denken we graag met je mee over een oplossing of alternatief. We staan voor je klaar! ✨

Tevreden

Maandag besteld, woensdag in brievenbus goede service had verkeerde maat besteld mail gestuurd en was direct opgelost met goede maat toppie

2 września 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Wat fijn om te horen! Snel geleverd én snel opgelost – daar doen we het voor. Dank je wel voor je fijne bericht en veel plezier met de juiste maat! 💜

Verkeerd artikel ontvangen.

Ik had een verkeerd artikel ontvangen en het werd zonder problemen zeer netjes opgelost.

3 września 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Oei, soms gaat er wel eens iets mis – maar we zijn blij dat we het snel en netjes hebben kunnen oplossen 💜

Dank je wel voor je begrip én voor je fijne reactie. We hopen dat je nu volop kunt genieten van je bestelling. Veel haak- of breiplezier gewenst! 🧶

Blije klant

Blije klant, Scheepjes Universe CAL pakketten goed en netjes ontvangen. Mooie extra’s en met een prachtig ,stevig tas. Succes allemaal met de aankomende cal. Ik kijk ernaar uit. Groet, Ayla

16 sierpnia 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Wat leuk om te horen, Ayla - dank je wel! 💜 We zijn blij dat het pakket goed en netjes is aangekomen en dat je blij wordt van de extraatjes en die fijne tas. De Scheepjes Universe CAL is een feestje om te maken en we wensen je heel veel haakplezier toe. Laat die creatieve flow maar komen! ✨

Oceniono na 5 z 5

1ste bestelling gedaan. Er was iets niet duidelijk. Mailtje gestuurd. Binnen 2 uur antwoord. Top!
Vandaag bestelling ontvangen in een mooie tas van Scheepjes garen. Haaknaalden en markers als cadeau erbij. Ik kan heerlijk gaan haken.
Dank je wel.

16 sierpnia 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Dank je wel voor je mooie woorden en het delen van je ervaring 💜

We vinden het belangrijk dat alles duidelijk is, dus super dat je zo snel een antwoord kreeg. En hoe heerlijk klinkt dat: haaknaalden klaar, garen in de aanslag, én een mooi project in het vooruitzicht. Heel veel haakplezier gewenst - geniet van je Scheepjes garen en de kleine extra’s! 🧶✨

Oceniono na 4 z 5

Reviews artikelen niet geplaatst.

De eerste keer dat ik er bestelde, bleek dat de levertijd veel langer duurde dan dat ze volgens de website beloven. Toen ik hierop mijn bestelling annuleerde kreeg ik het bedrag snel teruggestort. Ook een erg aardige reactie.

Dat maakte dat er ik er later nog eens bestelde. Ditmaal was alles snel geleverd. Dank daarvoor.

Ik was zeer ontevreden over de houten rondbreinaalden set van Drops en schreef hier een negatieve review over omdat ik de set juist had besteld vanwege de uitsluitend positieve reacties.

Deze is echter nooit geplaatst. Dit vind ik zeer misleidend.

EDIT: Naar aanleiding van de reactie hieronder mijn aantal sterren verhoogd naar 4.

Ik begrijp dat door drukte zaken kunnen blijven liggen, het blijft voor mij wel een verbeterpunt. Zet op je website dat bezorging en het plaatsen van reviews iets langer kunnen duren als het op dat moment druk is. Dan was het voor mij geen probleem geweest. Ik denk ook dat een iets langere bezorgingstermijn geen probleem is, als je het maar weet. Dan ben je een teleurstelling voor én negatieve reviews.

Veel succes gewenst.

16 czerwca 2025

Goedemiddag Margriet,

Bedankt voor je eerlijke review en dat je ons de kans geeft om te reageren!
We snappen dat het niet fijn voelt als een productreview langer op zich laat wachten, zeker als je juist graag andere Yarnies wilt helpen met jouw ervaring.

Omdat het nu zomer is, zijn we iets trager met het keuren en plaatsen van alle productreviews dan normaal.
Maar: jouw mening (óók de kritische!) vinden we super belangrijk. Alle productbeoordelingen worden gelezen en geplaatst, zolang ze voldoen aan de normale huisregels (geen spam, scheldwoorden, etc.).

UPDATE: de negatieve over de naaldenset en de positieve over de steekmarkeerders zijn inmiddels beide goedgekeurd en staan nu zichtbaar in onze webshop

We waarderen je openheid, want alleen zo kunnen we blijven verbeteren!

Team Yarnies

Supersnelle reactie op retourvraag

Supersnelle reactie op retourvraag. En omdat ik toch altijd breigaren op deze website bestel is het voor mij geen probleem dat ik de 2 overgehouden bollen wol mag houden en dan ook nog een tegoedbon ontvangen heb hiervoor! Super toch?

17 lipca 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je enthousiaste review! We vinden het belangrijk dat retourneren makkelijk gaat. Blij dat we je zo snel konden helpen en dat je tevreden bent met de oplossing!

Heel veel breiplezier met je overgebleven bollen!

Groetjes,
Het Yarnies-team 💜💙

Oceniono na 5 z 5

mijn ervaring was zeer positief.

mijn ervaring was zeer positief.
Je wordt steeds op de hoogte gebracht van wat er gaat gebeuren.
Je vraag wordt naar de juiste persoon doorgegeven .
Dit vindt ik super

10 lipca 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Wat super om te horen dat je zo’n fijne ervaring had! 🤗

We doen ons best om iedereen goed op de hoogte te houden en blij worden we helemaal als jouw vraag bij de juiste persoon terechtkomt. Dankjewel voor je mooie woorden! 🧶💛

Retour en nieuwe bestelling

Snelle reactie over retour artikelen. Retour en nieuwe bestelling naar tevredenheid afgehandeld.

14 lipca 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen! 😊 We doen ons best om nieuwe bestellingen en ook retouren zo soepel mogelijk te laten lopen, dus superleuk dat je daar blij mee bent. Bedankt voor je feedback en tot een volgende keer! 💖

Fantastische service

Koop regelmatig breigaren bij Breiwebshop-Yarnies. Soms mailcontact gehad. Werd super snel en vriendelijk beantwoord. Ze denken met je mee. Duidelijke en overzichtelijke site. Grote sortering. Zeer snel in huis.

14 lipca 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Wat een prachtige review – dankjewel! Zo leuk om te horen dat je regelmatig bij ons bestelt en blij bent met de service én het assortiment.

We doen ons best om het je zo makkelijk mogelijk te maken, dus fijn dat je de website en ons contact zo prettig ervaart. Heel veel plezier (weer) met je garens en tot de volgende keer! ✨🧶

Oceniono na 1 z 5

Bannen je na een negatieve recensie, lol

2x een negatieve recensie geplaatst nav het niet nakomen van levertijd en ontbrekende klantenservice, 2x heeft breiwebshop mijn review gerapporteerd. Na de eerste keer beloofde breiwebshop dat het vanaf nu niet meer zou gebeuren en ze zich aan de levertijd zouden houden. Toen ik hierover nogmaals klaagde is mijn account en IP adres zonder communicatie geblokkeerd. Ik vind het veelzeggend hoe snel breiwebshop zich bezighoudt met het rapporteren van negatieve recensies. De getalenteerde ICT-er die IP-adressen kan blokkeren kan ook gewoon de levertijd aanpassen op de website, toch?

Edit: Mijn bestelling is niet de dag erna geleverd, die heb ik geannuleerd. Jullie hebben mijn account verwijderd terwijl ik nog op een 90 euro refund wachtte. Ook in dit bericht is geen inhoudelijke reactie op de klacht maar spelen jullie op de man, terwijl jullie mij daar juist heel kwalijk van betichten. “Joh, die 1 dag levertijd kunnen we inderdaad wel heel vaak niet aanhouden, misschien moeten we daar transparanter over zijn”, is ook een optie. Ook deze review is gerapporteerd, en is nu na goedkeuring weer online gekomen.

16 czerwca 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Bedankt voor je herhaalde beoordeling, en fijn dat je dit keer hebt gekozen voor een nettere toon.

We vinden het belangrijk dat iedere klant zich gehoord voelt. In jouw geval hebben we ervoor gekozen om je toegang tot onze webshop te ontzeggen na herhaaldelijk beledigend gedrag richting ons personeel. Dat is een weloverwogen besluit geweest om onze medewerkers te beschermen – niet vanwege je klacht over de levertijd van een bestelling (dat één dag later werd geleverd), maar vanwege de toon en inhoud van je communicatie.

We staan altijd open voor opbouwende kritiek, ook als die negatief is. Zolang die op respectvolle wijze geuit wordt, hoort dat er gewoon bij. Negatieve reviews worden bij ons niet verwijderd, tenzij ze in strijd zijn met de richtlijnen van het reviewplatform. Overigens: als bedrijf is het niet mogelijk om zelf reviews te verwijderen op Trustpilot – dat kan uitsluitend door de reviewer zelf of na beoordeling door Trustpilot wanneer een review echt niet aan de richtlijnen voldoet.

Ondanks dat deze situatie vervelend is verlopen voor ons team, hopen we dat je weer met plezier met mooie handwerkprojecten bezig kunt zijn – waar dat ook mag zijn. 💛

Snelle reactie en actie!

De medewerker is meteen in actie gekomen toen ik belde omdat ik iets wilde toevoegen aan mijn bestelling. Echt geweldig. Ik had de tweede bestelling ook al gedaan maar ze heeft de twee bestellingen meteen samengevoegd en de verzendkosten van de 2e bestelling meteen retour geboekt. Echt perfect en snel geregeld.

30 czerwca 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Wat fijn om te lezen, dankjewel! 🧶✨ We proberen altijd met je mee te denken, zeker als er nog iets bij kan voor verzending. Superleuk dat je het zo waardeert dat we snel konden schakelen – daar doen we het voor! Veel plezier met je bestelling en heel veel haak- of breiplezier gewenst!

Oceniono na 5 z 5

Goed geholpen door de klantenservice

Goed geholpen door de klantenservice. Ik kwam wat bollen garen tekort en wilde graag weten of ze hetzelfde verfbadnummer nog hadden. Binnen een paar uur had ik bericht terug. Geweldig!

20 czerwca 2025

Odpowiedź od Yarnies / Breiwebshop.nl

Dankjewel voor je fijne review! Wat goed om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen met het verfbadnummer – dat is zó belangrijk bij garen. 😊 We wensen je veel plezier met het vervolg van je project! 🧶

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej