Fick hem min beställning snabbt och smidigt. Den vattentäta påsen som kommer med är guld värd. Att brallorna är snygga och bekväma är självklart ett stort plus. Sommaren känns inte längre så långt bor... Zobacz więcej
Köpte 2 par och dem är så snygga och bra kvalité. Har aldrig fått så många komplimanger för mina badbyxor förut. Får inte glömma den coola lilla vattentäta väskan man fick!
Magiskt bra badbrallor. Snygga, sköna och fantastisk kvalitet. Mina första Brallor har jag haft i 3 säsonger och de ser fortfarande nya ut, har utökat antalet under åren med fler härliga mönster😀
My honest review of Brallor shorts: I bought a pair of "Ice Cream" shorts, for my yearly vacation to Thailand. Really like them, they dry quick, which is something that otherwise annoys me when I... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
No long tradition or rich heritage, Brallor is simply about qualitative and exclusive swimwear in eye-popping colors with creative prints. Whether you have a six-pack on your stomach or in your hand a pair of Brallor is for you. Made for those enjoyable and memorable moments in life.
Hovslagarevägen 29, 192 54, Sollentuna, Szwecja
- hello@brallor.com
- brallor.com
Grym present att ge bort och snabb…
Grym present att ge bort och snabb leverans. Supernöjd!
5/5 både kvalité och utseende!
Mycket nöjd
Haft mina Brillor nu i ett år, fortfarande stilrena och bra kvalitet! Mycket nöjd
Bästa presenten att ge bort
Bästa presenten att ge bort, både brallor och brillor!
Ingen har någonsin blivit besviken
I am looking briliant in my New shades…
I am looking briliant in my New shades and shorts😎
Best in the game
Galet sköna badbrallor med riktigt roliga tryck och bra kvalité! Behöver man säga något mer?
Fast and efficient!
Outstanding
Helt bekymmersfritt
Snabb leverans, inga krångel på vägen. Dessutom bra kvalite och ser ut som på bilderna. Succé!
Prompt Delivery & Great Customer Service
My orders were delivered promptly. Thank you.
Snabb leverans, schyssta brallor och cool väska!
Köpte 2 par och dem är så snygga och bra kvalité.
Har aldrig fått så många komplimanger för mina badbyxor förut.
Får inte glömma den coola lilla vattentäta väskan man fick!
Ten days to get my goods, no communication whatsoever
When I hadn’t even received a tracking number after a week following my order, I contacted their Facebook. Almost a week later I finally received my swim shorts.
The responses I got via e-mail and Messenger were nonchalant and didn’t seem to care.
I would not recommend shopping here at all, which is a shame as the products seemed ok. There are a lot of others providing similar style swim shorts, who actually care about their customers. Choose them instead.

Simply the best shorts!
Riktigt snabb leverans och riktigt…
Riktigt snabb leverans och riktigt sjyssta brallor
I haven't received the good I have…
I haven't received the good I have bought, neither any information about the whereabouts of my purchase! No information whatsoever, Thught maybe the www was a spam..... /AJ Larnelius

Odpowiedź od BRALLOR
Dålig återkoppling om att varan var…
Dålig återkoppling om att varan var slut på lager, syntes inte heller vid beställningen...