Sneakers zijn superleuk. Service beneden peil! Ging iets fout met bezorgen en weinig actie ondernomen door de winkel. Had stuk klanrvriendelijker gekund. Pas actie na brief met ultimatum. Jammer,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Hallo, Ik ben normaal niet de persoon die vervelende rewiews schrijft en heb begrip wegens feestdagen of wat dan ook. Maar op een bepaald punt is het geduld op. Helaas heb ik nu al 1 week geen pa... Zobacz więcej
Ik heb onlangs vier paar sneakers besteld en ben er ontzettend blij mee! Ze zitten heerlijk, en dankzij de tip om een zooltje te gebruiken bij de iets grotere maat lopen ze perfect. Toen één paar hel... Zobacz więcej
Ik heb hier schoenen besteld en zijn super snel geleverd. Ik heb ze zojuist binnen gekregen en meteen gepast en lopen fantastisch. Kreeg in dr supermarkt al meteen complimenten en doorgestuurd naar de... Zobacz więcej
Verkoop van leuke sport- sneakers & kleding! Bij ons scoor je de leukste deals! ⚡
Mr. P.J. troelstraweg 149B, 8919AA, Leeuwarden, Holandia
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super leuke oorbellen binnengekregen! Netjes verpakt, snelle levering en top kwaliteit!✨ heel blij mee! En de verkoper is ook heel vriendelijk!
Hele mooie oorbellen, zeker goede kwaliteit. Artikel is snel verzonden, goed verpakt en contact met verkoper was ook goed. Een aanrader
Deze schoenen zijn echt geweldig! Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook super comfortabel. De pasvorm is perfect en ze bieden goede ondersteuning, wat ideaal is voor lange dagen. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzame materialen, wat een pluspunt is voor het milieu. De grip is uitstekend, waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over uitglijden. Kortom, ik zou deze schoenen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl en functionaliteit!
Super fijne webshop de spullen waren snel geleverd. Voordat ik de bestelling plaatste had ik nog wat vragen deze netjes gesteld via de mail en kreeg al binnen 1 dag antwoord! top ik zal zeker vaker bestellen
Ze zien er prachtig uit en voelen heel licht aan, wat fijn is omdat ze mijn oren niet irriteren. De verzending was ook snel en ze kwamen netjes verpakt aan. Echt een aanrader!
Leuke oorbellen besteld. Was veel keuze.
Volgende dag in huis.
Ben er blij mee.
Ik vind het wel een aanrader.
Mooie sneakers goed op de hoogte gehouden en vlotte bezorging! Dank u wel!
Hele snelle levering, goed ingepakt en super mooi product. Ook het contact verloopt super goed! Heel erg blij met mijn bestelling en ga er zeker nog is bestellen!
Niks bestellen hier! Ik wacht al anderhalve maand op mijn terug betaling, verzenden duurde ook een maand. Ze zouden mijn terugbetaling verwerken, hebben ze nooit gedaan! Oplichters

Slecht bedrijf
Mensen koop hier alsjeblieft niks, want dan ben je je geld kwijt. Ik heb op 12 februari sneakers besteld, maar tot op de dag vandaag niks binnen gekregen, al een paar keer contact gelegd en kreeg steeds te horen dat ze ze opnieuw moest bestellen omdat ze de juiste maat niet meer had en er was iets fout gegaan bij de post. Ik geloof er niet meer in dat de sneakers nog geleverd worden. Ook heeft ze haar 06 nummer verwijderd van haar site. Ik heb jou nog een betaalverzoek gestuurd om het bedrag terug te betalen. Hopelijk doe je dit ook.
Update: uiteindelijk alsnog mijn geld terug gekregen en voor het lange wachten/excuus een paar sneakers gekregen vandaag. Niet die ik besteld had, maar ze zien er heel mooi uit! Blij dat het toch nog goed opgelost is.

Odpowiedź od Boxxfit
Ik heb een bestelling geplaatst op 10 februari. Er stond bij 3-4 werkdagen.. ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen.
Via de mail en chat contact gehad want een telefoonnummer kan ik niet vinden maar daar krijg ik ook geen reactie op..
Ik hoop dat ik hier een reactie krijg anders ga ik binnen 5 werkdagen, andere stappen ondernemen!
Wacht al weken op een winterjas die ik heb besteld. Werd gelijk ingepakt en door post nl opgehaald werd gezet.
IK WIL MIJN GELD NU TERUG!

Odpowiedź od Boxxfit
Ik ben super goed geholpen door de eigenaresse van boxfit.
Ik had een jas besteld maar hij was te groot en de kleur stond mij niet, ik kreeg een nieuwe opgestuurd in een kleinere maat in een andere kleur. 2e keer was de maat goed maar per ongeluk de verkeerde kleur opgestuurd. 3e poging had postnl mijn jas naar een Afhaal punt gestuurd en was inmiddels weer onderweg terug naar boxxfit. Ik ben in contact gekomen met de eigenaresse en zei heeft mij netjes te woord gestaan.
Gisteren mijn jas binnen gekregen en voor het lange wachten mooie oorbellen erbij gekregen.
Boxxfit heeft er een nieuwe klant bij!
Oplichters!!!
Op 8 januari een jas en schoenen besteld en tot op heden nog steeds niks ontvangen.
En zo te zien ben ik hier dus niet de enige.
Op mail of whatsapp krijg ik ook geen gehoor.
We zullen bekijken welke stappen we kunnen nemen tegen deze louche webshop.
Trouwens boxxfit dit is mijn eigen naam!
Bestelling is van mijn vrouw.
Ik steek mij niet weg zoals jullie hoor.

Odpowiedź od Boxxfit
Hetzelfde zoals velen hieronder: jas besteld, nooit iets binnen gekregen. Er staat 1 tot 3 werkdagen maar dat maken ze niet waar. Mailtjes en appjes worden niet tot wauwelijks beantwoord. Na 2 weken wel een reactie met de vraag of ik een trackingsnummer heb gekregen, uuhm nee. Hun antwoord was dan is er iets misgegaan, we maken het morgen in orde en doen er oorbellen bij. Nu 3 dagen later nog geen bericht dat de jas onderweg is. Ben bang dat ik naar mijn geld 90 euro kan fluiten. Ik vind dat anderen moeten weten dat Boxxfit geen betrouwbaar bedrijf is.

Odpowiedź od Boxxfit
Ik heb een jas besteld een aantal weken geleden. Na 2 weken nog steeds geen jas en nog steeds niet verzonden. Ik heb een mail gestuurd en ze geven aan dat de jas wel verstuurd is en ze vroegen of ik nog geen track en trace code heb gekregen. Ik heb een mail terug gestuurd maar hier kwam geen reactie op. Nogmaals een mail gestuurd vandaag.
Pakket 13 januari besteld en nog steeds niet ontvangen krijg verder geen reactie meer. Bedankt hoor €60 kwijt voor een jas die ik straks ook niet meer nodig heb.
Top dit *not*
Erg tevreden met mijn bestelling.
Snelle levering. Jas is erg dik en perfect voor de winter. Netjes bezorgd.
Op 8 januari een bestelling geplaatst, tot op heden niks ontvangen. Word aangegeven dat ze het opnieuw verzenden, maar nogmaals geen reactie of een bestelling.
Hele slechte communicatie! Om de aantal dagen krijg je reactie, maar niet waar je op gehoopt hebt.
Bestel hier niet nog een keer, nu maar hopen dat ik daadwerkelijk mijn pakket ontvang ben bang van niet....
Op donderdag smorgens besteld zou dan de volgende dag in huis zijn. Nou dat was wat ze op de site aangeven. Maar dat is dus niet het geval. Na contact opnemen en vrij slechte communicatie kreeg ik eindelijk antwoord . Pakket zou al onderweg zijn. Zondag kreeg ik van haar de track en trace handmatig doorgestuurd. We zitten nu op woensdag en pakket is nog niet ontvangen of verwerkt bij postnl. Al vermoed ik dat het pakket nog niet aan postnl is meegegeven. Dus week later nog niks verder. Erg jammer dit. Tot ik recensies ging lezen en spijt begon te krijgen dat ik iets besteld had. Hoop dat hij snel binnenkomt anders toch maar kijken voor verdere stappen te ondernemen. Bestelling is gedaan op naam van natjela gommans.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.