Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Sneakers zijn superleuk. Service beneden peil! Ging iets fout met bezorgen en weinig actie ondernomen door de winkel. Had stuk klanrvriendelijker gekund. Pas actie na brief met ultimatum. Jammer,... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Hallo, Ik ben normaal niet de persoon die vervelende rewiews schrijft en heb begrip wegens feestdagen of wat dan ook. Maar op een bepaald punt is het geduld op. Helaas heb ik nu al 1 week geen pa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb hier schoenen besteld en zijn super snel geleverd. Ik heb ze zojuist binnen gekregen en meteen gepast en lopen fantastisch. Kreeg in dr supermarkt al meteen complimenten en doorgestuurd naar de... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z butami

Napisane przez firmę

Verkoop van leuke sport- sneakers & kleding! Bij ons scoor je de leukste deals! ⚡

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 1 z 5

Ik heb nog steeds niks ontvangen en op…

Ik heb nog steeds niks ontvangen en op Facebook word er nooit gereageerd op mijn berichten

Vind het erg spijtig.

4 listopada 2025

Odpowiedź od Boxxfit

Hoi Tiffany, je betaalmethode is afgewezen helaas. Je kunt eventueel opnieuw bestellen en voor een andere betaalmethode kiezen😌

Oceniono na 5 z 5

Heerlijke en mooie sneaker 🤩 AANRADER!!

In Oktober sneaker DANA grijs gekocht en was erg blij verrast.
Prachtige schoen met een heerlijk en zacht draagcomfort.
Ook mijn dochters waren erg enthosiast over hoe mooi en goed ze op echte New Balance lijken.
Ik heb voor mijn dochter en mezelf alweer een combi deal in de pre-order besteld!!
En de link van Boxxfit als aanrader doorgestuurd naar bekenden.

Helaas had ik met mijn aankoop een pechmodel te pakken wat natuurlijk altijd gebeuren kan.
Naar melden ervan kreeg ik direct een nieuw paar naar keuze opgestuurd. Wat een top service 👌🏻
Wij zullen zeker vaker hier met veel plezier onze sneakers kopen !!

Jessica Mol

3 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Ik heb onlangs vier paar sneakers…

Ik heb onlangs vier paar sneakers besteld en ben er ontzettend blij mee! Ze zitten heerlijk, en dankzij de tip om een zooltje te gebruiken bij de iets grotere maat lopen ze perfect. Toen één paar helaas niet leverbaar bleek, namen ze direct contact met me op om samen naar een oplossing te zoeken — erg fijn en klantgericht. Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden en ik ga hier zeker vaker bestellen!

24 października 2025
Oceniono na 1 z 5

De 9e een bestelling geplaatst en…

De 9e een bestelling geplaatst en hoorde maar niks waarna ik de 14e een mail heb gestuurd dat ik de bestelling wou annuleren, hierop kreeg ik reactie dat het een pre order was en ik de bestelling kon annuleren waarop ik heb aangegeven deze te willen annuleren maar ook graag een bevestiging van annuleren wou ontvangen, waarop ik niks geen reactie kreeg. Net nogmaals gemaild waarna ik bij de status van de bestelling zal dat deze onderweg is...

17 września 2025

Odpowiedź od Boxxfit

Je bestelling is inmiddels gewoon geannuleerd (zelfs al 3x 😉) en er is niks betaald omdat het achteraf betalen was. Het ging om een pre-order, wat ook bij het product vermeld stond. Excuses als we volgens jou te laat reageerden, maar in het weekend besteden we onze tijd aan onze kinderen. Jammer dat dit voor jou reden is om een slechte review te plaatsen, terwijl alles netjes opgelost is, ik begrijp niet zo goed wat het probleem nu nog is.

Feedback naar bedrijf.

Oei.. ik heb je geen 1 ster gegeven maar wil je wel wat feedback geven, wou hier zelf wat bestellen maar de reacties hoe je tegen boze klanten terug reageerd is HEEL onproffesioneel.. iemand betaald niet, dat los je op met ze.. ik vind het HEEL ERG dat je haar volledige naam EN waar ze vandaan komt terug reageerd op haar.. ik vind dat je super leuk kleding hebt maar de manier hoe je omgaat met negatieve/boze of ontevreden klanten is heel maar dan ook HEEEL erg.. vind dit heel jammer om te zien want ik wou heel graag bij jullie bestellen maar ik vind jullie omgang met klanten niet zo fijn.. al zijn ze negatief jij als bedrijf hoort proffesioneel te blijven. Vind het heel jammer dit maar goed..

16 września 2025

Odpowiedź od Boxxfit

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je feedback te geven, dat waarderen we echt. We begrijpen je punt en nemen dit serieus, want professioneel omgaan met klanten vinden we heel belangrijk.

Wat wij ook willen toelichten, is dat er in dit soort situaties altijd een heel traject aan voorafgaat. In de meeste gevallen gaat alles goed: klanten bestellen, betalen en krijgen hun bestelling of dienst. Helaas gebeurt het soms dat iemand bewust niet betaalt, geen contact meer met ons wil en zelfs een incassotraject negeert. Voor een bedrijf is dat natuurlijk erg lastig en ook niet eerlijk, wij leveren immers ook een dienst.

Wanneer iemand ons volledig blokkeert en we echt geen enkele reactie meer krijgen, zoeken we soms contact via familie. Niet om iemand in verlegenheid te brengen, maar omdat dit vaak de enige manier is om alsnog een gesprek op gang te krijgen en tot een oplossing te komen. Wij doen dit altijd pas na meerdere pogingen en alleen als laatste redmiddel.

We vinden het zelf ook jammer dat zulke stappen soms nodig zijn, maar je begrijpt vast dat zulke klanten voor ons ook niet oké zijn. Fijne dag! 😄

Belachelijk bedrijf!

Belachelijk bedrijf!! Stalkt vrienden en familie van random mensen om aan aandacht te komen voor hun bedrijf. Welke tevens helemaal niet correct geregistreerd staat en dus fraudegevoelig zijn!! Pas op voordat je hier iets besteld!!

18 sierpnia 2025

Odpowiedź od Boxxfit

Betaal gewoon eerlijk je openstaande rekening, Isalyn Zoe Klamer uit Winsum. Je zet je zelf voor schut. Hoe kun je als persoon iets bestellen, ontvangen, en vervolgens niet betalen en ons nu zwart maken met meerdere accounts? Zelfs aan het incassobueau geef je geen gehoor.

Oceniono na 1 z 5

Erg rare werkwijze heeft dit bedrijf

Erg rare werkwijze heeft dit bedrijf. Hebben klachten over iemand anders die volgens hun de rekening niet heeft betaald en vallen familie/ vrienden lastig via sociale media die er helemaal niets mee te maken hebben. En dan ook nog openbaar. Stelletje kleuters daar. Als je de reactie bekijkt is het nog lachwekkender...heb ik zomaar een nieuwe naam gekregen. Doe jullie huiswerk wat beter..aub en laat mij er buiten. Ik heb nog nooit iets bij jullie besteld en zal dat ook zeker nooit doen. Reactie op jullie 2e reactie. Het is toch een achterlijke manier om aan je centen te komen..iemand anders er in te betrekken die er geen ene moer mee te maken heeft. Dat doe je als bedrijf niet en los je dat zelf op..niet dat je openbare reacties plaatst op iemand anders zn social media. En dat ik jullie 1 ster geef omdat ik geen klant ben?????pfff. Jullie geven een reactie op een foto van mij terwijl ik GEEN klant van jullie ben. Net zo belachelijk. Als het aan mij had gelegen had je er -10 gekregen door deze actie. Dit is jullie probleem en val mij daar niet mee lastig

18 sierpnia 2025

Hoi Linda,

Het klopt dat ik je benaderd heb, omdat Isalyn Zoe Klamer al lange tijd een openstaande rekening bij ons heeft. Ondanks meerdere herinneringen en zelfs een incassotraject reageert ze nergens meer op en heeft ze ons geblokkeerd. Om toch contact te krijgen, heb ik jou gevraagd dit door te geven. (Omdat je een goede bekende van haar bent) Ze heeft wel een product ontvangen, en het is natuurlijk wel zo eerlijk om dan ook de rekening te betalen. Als je wilt kan ik je het volledige e-mailcontact met haar doorsturen, zodat je precies ziet wat er aan de hand is.

Wij zijn een hardwerkend bedrijf en doen graag zaken met eerlijke klanten. Het is dan ook erg jammer dat wij bekenden van haar moeten benaderen omdat er anders geen contact mogelijk is.

Een 1-sterren review over onze service, terwijl je zelf geen klant bij ons bent, vinden wij daarom niet terecht. Het lijkt ons eerlijker om dit bij haar neer te leggen, want zij is degene die in gebreke blijft.

Oceniono na 1 z 5

Rare mensen met antwoorden die echt…

Rare mensen met antwoorden die echt niet bij een winkel passe maar ja is ook allemaal via alieexpres of temu ingekocht daarom duurt het lang ze kunne niet eens hun word houden en de dingen die ze terug schrijven hahaha succes mensen ik raad jullie aan bestel het zelf op 1 van de genoemde site bespaar ook nog eens een hoop geld

6 sierpnia 2025

Odpowiedź od Boxxfit

Hoi Andrea, je bestelde schoenen op het moment dat we op vakantie waren. Dit stond overigens heel duidelijk vermeld en heb je zelf niet goed gelezen. Het ging je niet snel genoeg waardoor we vervolgens een grote mond van je kregen, dat je het zelf wel ging bestellen op aliexpress, helemaal prima hoor! Liggen wij niet wakker van 😉 geef ons maar de leuke en vriendelijke klanten. Succes ermee!

12 oktober 2024 gekocht 08 augustus 2025 nog steeds geen geld retour

12 oktober 2024 een bestelling geplaatst tot op heden niets ontvangen en geen geld retour gekregen. Meerder e-mailen verstuurd waarvan ik maar 1 antwoord heb gekregen:

Goedemiddag Shelley!

We hebbenhelaas iets vertraging met de schoenen, sommige maten worden steeds niet of te laat geleverd.
Maar ze komen wel! Je zult echt zo spoedig mogelijk de trackingscode ontvangen en de schoenen snel in huis hebben.
We doen er alles aan om ze met spoed te leveren, hopelijk heb je nog eventjes geduld!

Na bijna een jaar wachten en geen geld retour vind ik schandalig!!! Ik eis mijn geld terug of de schoenen!!!!

Tot op heden ook order bevestiging ontvangen en geen track en trace?

9 października 2024

Zeer positief verrast.

In eerste instantie duurde het lang dat de schoenen geleverd zouden worden. Na 2 weken kreeg ik bericht dat mijn bestelde schoenen niet leverbaar waren. Na het sturen van alternatieve schoenen en heb de keuze heb laten maken (had inmiddels contact via de mail) werden de schoenen geleverd. Ik was blij verrast en het was het wachten waard. Met een leuke attentie in de dozen. En excuses dat het lang duurde. Wees geduldig! Het is het wachten waard. En snap dat ze veel bestellingen niet allemaal op 1 dag kunnen versturen.

28 czerwca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej