Dere kommer med stor trailer uten truck. Vi må selv ordne truck for å få laste av. Dette er noe vi må betale for. Bestilte de største flyttekartongene, disse må brettes i bunnen og holder således lav... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Vi trengte noen spesiallagde esker til glassruter og Boxon fulgte opp hele veien og fikk produsert noe til som passet helt perfekt til vår bruk, så disse kan jeg anbefale til alle bedrifter som trenge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super bra service, veldig fornøyd. Jeg fikk profesjonell hjelp og de kom billigst ut av alle andre og de hadde bedre utvalg av esker. Jeg sjekket flere andre og nærmest jaktet på bedt mulig tilbud... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Boxon tilbyr markedets bredeste utvalg av standardemballasje, profilert emballasje og spesialemballasje samt bulkemballasje for større volumer. Kombinert med etikettløsninger og automatiserte systemer, kan vi sikre ditt fremtidige emballasjekonsept – skreddersydd for dine unike behov.
Napisane przez firmę
Knud Schartums gate 7, 3045, DRAMMEN, Norwegia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Bestilte noen esker og en rull med bånd til en banderolemaskin for å teste om den fungerte. Tydeligvis noen hos Boxon som tenker utenfor boksen og har forstått at det sikkert er noen som vil prøve et produkt - og den rullen ble gratis. Superfornøyd både med produktene, nettsiden og leveringspresisjonen.

Odpowiedź od Boxon AS
Frakten kom på 760,- + mva og det kom heller ikke frem i bestillingsprosessen når vi bestilte varene. Veldig dårlig opplyst om dette også på nettsiden. Har sendt melding til kundeservice om dette også, uten å ha fått noe svar. Styr unna! Heretter blir det Rajapack for oss.

Odpowiedź od Boxon AS
Fantastisk kundeservice, gode priser og god kvalitet på produktene. Dette gjentas!

The Right Quality,; +
The Right Quantity,; +
The Right Price - endret
The Right Place +
At the Right Time - better then confirmed, but later then expected

Odpowiedź od Boxon AS
For en nystartet bedrift er det ikke alltid så lett å velge underleverandører. Jeg testet Boxon mot Raja og Tingstad. Begge de sistnevnte leverte varene (bokstavelig talt) etter et døgn eller to. Boxon brukte 3 uker på å del-levere, og det tok 4 1/2 uke før leveransen var komplett. Det er ille nok, men hva skjer så? Bestillingen var forhåndsbetalt med VISA, men nå kommer det en faktura på hele beløpet. Vi tar kontakt på e-post, og får et svar fra account manager som tydelig viser at hun ikke engang har sett på saken. Ny mail, der vi forklarer problemstillingen i detalj, og gjør det klart at vi ikke ønsker å betale to ganger. Spent på fortsettelsen... Kommer selvsagt ikke til å handle her igjen.

Odpowiedź od Boxon AS
Flott hjemmeside som er lett å navigere i.
Produkter ser ut til å holde bra kvalitet
Lang leveringstid:-( hadde leveringstid vært kortere ville dere fått 5 stjerner fra meg

Odpowiedź od Boxon AS
Alt for lang leveringstid. Opptil 2 uker fra Sverige til Norge.

Odpowiedź od Boxon AS
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.