Banner for Boxon AS

Boxon AS Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Dere kommer med stor trailer uten truck. Vi må selv ordne truck for å få laste av. Dette er noe vi må betale for. Bestilte de største flyttekartongene, disse må brettes i bunnen og holder således lav... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte noen esker og en rull med bånd til en banderolemaskin for å teste om den fungerte. Tydeligvis noen hos Boxon som tenker utenfor boksen og har forstått at det sikkert er noen som vil prøve et... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi trengte noen spesiallagde esker til glassruter og Boxon fulgte opp hele veien og fikk produsert noe til som passet helt perfekt til vår bruk, så disse kan jeg anbefale til alle bedrifter som trenge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super bra service, veldig fornøyd. Jeg fikk profesjonell hjelp og de kom billigst ut av alle andre og de hadde bedre utvalg av esker. Jeg sjekket flere andre og nærmest jaktet på bedt mulig tilbud... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Producent opakowań
  2. również w kategorii:
  3. Druk etykiet niestandardowych
  4. Sprzęt do pakowania

Napisane przez firmę

Boxon tilbyr markedets bredeste utvalg av standardemballasje, profilert emballasje og spesialemballasje samt bulkemballasje for større volumer. Kombinert med etikettløsninger og automatiserte systemer, kan vi sikre ditt fremtidige emballasjekonsept – skreddersydd for dine unike behov.

Boxon - Protector of things

Napisane przez firmę

Vi har utviklet emballasjeløsninger som gjør en forskjell siden 1932.
Vi ser emballasjen som en del av helhetsopplevelsen – en forlengelse av deres merkevare som kombinerer funksjon, bærekraft og design. Med bred ekspertise og erfaring siden 1932 hjelper vi dere med å utvikle innovative løsninger som møter deres behov på en smart og langsiktig måte. Ved å jobbe tett med dere kan vi tilby emballasje som ikke bare beskytter og forenkler, men som også styrker deres merkevare, forbedrer kundeopplevelsen og bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Dane kontaktowe

Ny kunde? Få 20 % rabatt!

Vi tilbyr nye kunder 20 % rabatt av ordreverdien med koden WELCOME25.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

227 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 41

Napisz recenzję

Raskt svar

Raskt svar, ble hyggelig tatt i mot og fant produktet som passet oss 😊

8 maja 2026

Odpowiedź od Boxon AS

Takk for at du tok deg tid til en hyggelig tilbakemelding til oss, det setter vi pris på. Ser frem til videre samarbeid. Mvh Boxon

10/10

God kundeservice, gode priser og rask levering!

17 kwietnia 2026

Rask levering

23 marca 2026

Poor packing.

13 marca 2026

Odpowiedź od Boxon AS

Hei, takk for din tilbakemelding, vi har ikke fått noen klager på dine kjøpte produkter tidligere, så gjerne ta kontakt med oss direkte så vi kan hjelpe deg med en erstatning eller annen løsning, våre treprodukter er av god kvalitet så da kan det være at du har vært uheldig med denne leveringen, vi hjelper deg gjerne om du tar kontakt.
Mvh Boxon

Oceniono na 5 z 5

God service, raskt levert og gode produkter

Veldig god og hyggelig service, som hjalp til super rask levering. Godt fornøyd med produktene til en gunstig pris. Handler gjerne her igjen!

2 marca 2026

Enkelt, rask levering

Greit å logge inn i nettbutikk, enkel bestilling og rask levering.

25 lutego 2026

Fantastic customer service

Fantastic customer service and follow - up in person on our location.

and very good and competitive prices.

2 lutego 2026

Til å stole på

21 stycznia 2026

Odpowiedź od Boxon AS

Takk for tilbakemeldingen. Vi har dessverre hatt litt leveringsproblemer nå på begynnelsen av året, både fra vår transportør og hovedlager. Håper du vil få bedre opplevelse neste gang. Mvh Boxon

God kunde service

5 stycznia 2026

Oceniono na 4 z 5

Skulle bestille deler men hadde…

Skulle bestille deler men hadde problemer med å få kontakt med rette vedkommende.

Ordnet seg til slutt.

11 grudnia 2025

Odpowiedź od Boxon AS

Takk for din tilbakemelding, bra det løste seg. Bare å ringe telefon 31301900, så finner vi rette vedkommende med engang neste gang.
Mvh Boxon

Rask levering

31 października 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej