Zobacz, co mówią recenzenci

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep odzieżowy
  3. Sklep z odzieżą męską
  4. Sklep z odzieżą vintage

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Wij zijn OU. Boutique Stories, het boutique warenhuis voor meer dan 60 Worldwide spotted & curated boutique brands. Helemaal bij elkaar gezocht en gecombineerd to serve your stylish needs. Bij OU. shop je alsof je de leukste boutique straatjes afstruin...

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Koop het niet online

Leuke kleding, kwalitatief goed. Echter distributie en aftersales zijn niet op orde. Bij een retour moet je wekenlang op je terugbetaling wachten, bijna altijd moest ik hier zelf nog achteraan mailen. Het is nu 15 april en ik wacht nog steeds op een terugbetaling van een artikel wat 14 februari geretourneerd is. Verschillende mails over gestuurd. Bedrijf legt steeds de schuld bij het distributiebedrijf. Ik krijg wel excuses en een kortingscode (voor wie het aandurft: SORRY20), maar betaling wordt niet in orde gemaakt. Grappig detail is dat ik vorige week een mail kreeg met de "kans" om te investeren in hun bedrijf, omdat ze willen groeien.

14 lutego 2026

Terugbetaling

Ik heb helaas dezelfde ervaring als meerdere reviews hier met betrekking tot het niet terugbetalen van een retour.

- Op 12 maart heb ik mijn retour aangemeld en verzonden.
- Op 13 maart ontving ik van PostNL de bevestiging dat het pakket is bezorgd.
- Op 18 maart kreeg ik van OU. Boutique een ontvangstbevestiging.
- Op 1 april nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

Daarom heb ik zelf contact opgenomen, waarna ik een creditnota ontving maar er wederom niet terugbetaald werd.

Ik heb opnieuw contact opgenomen. OU. Boutique zegt het op 1 april in orde gemaakt te hebben en verschuilt zich achter de zogenaamde lange verwerkingstijden van Mollie, Klarna en creditcardmaatschappijen waar zij geen invloed op zouden hebben. Dit vind ik geen overtuigende verklaring.

Ik heb met VISA betaald en weet uit ervaring dat terugbetalingen doorgaans snel verwerkt worden. Bovendien heb ik in dezelfde periode elders ook met VISA besteld en geretourneerd, waarbij de terugbetaling (zoals altijd) wél direct werd afgehandeld.

8 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Slechte service – nog steeds geen terugbetaling ontvangen

Ik ben erg teleurgesteld in mijn ervaring met Ou Boutique. Op 18 maart heb ik een bericht ontvangen dat mijn retourzending was ontvangen. Inmiddels zijn we weken verder en heb ik nog steeds mijn geld niet teruggekregen.

Ik raad anderen aan om voorzichtig te zijn met bestellen hier, zeker als je niet zeker bent van je aankoop en misschien van plan bent iets te retourneren. Voor mij is dit de eerste en laatste keer.

8 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Niet bereikbaar en info website klopt niet

Vermelden op hun site dat een bestelling voor 23:30 uur gedaan de volgende dag thuis bezorgd wordt. De hele bestelling is niet te vinden, geld wel afgeschreven, bestelnummer bestaat niet, reageren niet op mail, telefoonnummer is niet te bellen. Benieuwd of ik mijn geld terug zie.

5 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte service en communicatie

Ik heb een broek gekocht waarbij de rits scheef is ingenaaid, of de broek verkeerd is genaaid. De rits en knoop zitten daardoor duidelijk niet in het midden, waardoor de broek niet normaal te dragen is.

Ik ben eerst langs de winkel gegaan om dit te laten zien. Daar werd aangegeven dat ze zouden gaan kijken wat ze hiermee gingen doen. Later heb ik hierover telefonisch contact gehad met de manager. Tijdens dit gesprek werd als opmerking gemaakt dat het misschien aan mij lag: dat de broek mij mogelijk niet past of dat ik niet het juiste lichaam ervoor zou hebben, terwijl het duidelijk om een productiefout gaat.

De manager gaf aan dat zij de broek zelf wilde zien en dat ik daarom terug moest komen, met de afspraak dat ik een dag van tevoren zou bellen. Dat heb ik netjes gedaan en telefonisch was alles akkoord.

Toen ik vervolgens opnieuw naar de winkel in Den Bosch reed, stond ik voor een gesloten deur vanwege een verbouwing, zonder dat ik hierover was geïnformeerd. Hierdoor ben ik twee keer voor niets gereden.

Zeer teleurstellende ervaring,

9 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Ik vind dit een fantastisch merk

Ik vind dit een fantastisch merk. Oprecht. Stijlvol en van goede kwaliteit.
Retourneren super makkelijk (wel kosten, maar logisxh). Retourneren kan ook in de winkel en gaat zelfs sneller.

Verder een zeer vriendelijke en snel reagerende klantenservice. Ik heb een keer een fout gemaakt in een bestelling en ze hebben dit volledig voor me opgelost. Dat scheelde mij ontzettend veel geld, ook al was het volledig mijn eigen fout.ook het persoonlijke in de winkel is zeer vriendelijk.
Wat ik als tip wil meegeven: investeer wat meer in duurzamere kleding (en dan doel ik op gerecyclede kleding of bio katoen). Dus wat meer aandacht voor het effect op mens en dier.
Dat weerhoud me er soms van een item te kopen.

5 lutego 2026

Snelle terugbetaling

Jammer dat er retourkosten zijn wanneer je iets wil terugsturen, maar het geld werd wel netjes binnen een week teruggestort op mijn rekening. Dit wilde ik even gezegd hebben omdat ik hieronder veel reacties lees dat ze hier heel lang over doen. Dat is dus zeker niet altijd het geval.

7 stycznia 2026

Goede site

Ik heb een nieuw tas gekocht op de website en ik was daar erg tevreden over. Het is een goede overzichtelijke site en ze maken gebruik van duidelijke afbeeldingen. Zeker een aanrader!!

23 października 2025

Webshop OU Boutique

Ik heb vandaag geshopt op de online webshop van OU Boutique en ik von dit persoonlijk een hele fijne ervaring. De webshop was overzichtelijk en door de fotos en omschrijving wist ik precies wat ik van het product kon verwachten en welke maat ik bijvoorbeeld moest kiezen. Ook is 'vandaag besteld, morgen in huis' altijd erg prettig. Ik shop hier graag nog een keer!

13 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Geen geld terug ontvangen van retour

Hele leuke kleding. Maar echt belachelijk dat ik nu al 4 weken wacht op een terugbetaling van een retour. Je kunt ze mailen, geen reactie. Inmiddels 10 keer gebeld maar steeds niemand aan de lijn kunnen krijgen. Echt verschrikkelijk. Nooit meer online bestellen.

18 września 2025

Poor customer service

I ordered two shirts from Ou Boutique stories. The other shirt was wrong size (ordered XS and and they sent me S) so I had to send the shirt back. I had to pay over 20 EUR postal costs although it was their fault. I've sent several e-mails to them and they answer very slowly or don´t answer at all. Very disappointed to their customer service.

1 sierpnia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej