Bottlestock.be Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Alles. Was picobello uiteraard waren er bij die nog beter bij mijn smaak pasten dan de andere maar eerlijk ze waren echt allemaal 1ste keuze!!!!!

Oceniono na 5 z 5

Verrassende wijnen, altijd leuk om nieuwe wijnhuizen te leren kennen via Bottlestock! Daarnaast ook nog eens snelle levering en zeer vriendelijke klantenservice! Ik ben fan!

Oceniono na 5 z 5

Heel leuk en kwalitatief pakket ontvangen! De flessen hebben goede ratings, zijn van goede kwaliteit, goede gebalanceerde smaak - en dan voor een heel mooie prijs! Btw: de waarde/fles ligt veel hoger... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. Correcte wijntjes prijs-kwaliteit. De rosé’s hebben ons positief verrast! We blijven klant en fan!

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z winem

Napisane przez firmę

Bij Bottlestock.be koop je geen wijn, je ontdekt hem. Wij verkopen verrassingsdozen met kwaliteitswijn aan uiterst scherpe prijzen. Denk aan 6 zorgvuldig geselecteerde flessen voor €29 – zonder poespas, zonder keuzestress en bovendien gratis geleverd. Wat erin zit? Dat blijft een verrassing tot je de doos opent. Wat je mag verwachten? Wijn die perfect drinkbaar is, professioneel bewaard werd en vaak dubbel zoveel waard is. Onze filosofie? No Bullshit Winedeals: transparant, toegankelijk en verrassend goed. Geen verkooppraatjes, geen dure wijnjargon – enkel plezier in een doos. Chez Bottlestock.be, vous n’achetez pas du vin… vous le découvrez. Nous proposons des box mystère composées de 6 bouteilles de vin soigneusement sélectionnées pour seulement 25 €. Vous ne savez pas exactement ce que vous recevez – mais vous savez que ce sera bon. Du vin parfaitement buvable, conservé dans les meilleures conditions, souvent vendu auparavant au double du prix.Notre promesse ? Des deals vins sans blabla : clairs, accessibles et toujours surprenants. Pas de discours marketing, pas de jargon œnologique, juste du plaisir à chaque gorgée.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 232

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Een echte aanrader qua prijs/ kwaliteit.

Heel vlotte levering van de bestelling. 2 mystery mix boxen met een mooie mix van rood, wit en rosé ontvangen. Een echte aanrader qua prijs/ kwaliteit.

3 października 2025

Odpowiedź od Bottlestock.be

Wat fijn om te horen, dankjewel! 🙏
Twee mystery mix boxen vol variatie én een vlotte levering — zo hebben we het graag. Super dat je de prijs/kwaliteit zo weet te waarderen. Merci voor de aanrader en santé op je volgende ontdekking! 🍷📦✨

Fantastisch

Super snelle levering en heerlijke wijntjes! Super leuk om blijvend nieuwe smaken, geuren en kleuren te mogen ontdekken. Zal niet bij 1 box blijven.

12 października 2025

Wat een heerlijke review — dankjewel! 😄
We worden blij van jouw enthousiasme: snelle levering ✔️, lekkere wijn ✔️, en een avontuur vol smaken, geuren en kleuren ✔️.

Blij te horen dat dit niet bij één box zal blijven... we staan alvast klaar voor de volgende! 🍷🎁✨ Santé!

Oceniono na 5 z 5

Allemaal lekkere wijnen in de box.

Allemaal lekkere wijnen in de box.
Correcte levering.

8 października 2025

Odpowiedź od Bottlestock.be

Korte review, maar boordevol tevredenheid — daar worden we blij van! 😄
Lekkere wijnen én een vlotte levering: zo hoort het. Merci voor je vertrouwen en santé op je volgende box vol ontdekkingen! 🍷📦✨

Oceniono na 5 z 5

Heel tevreden over mijn eerste bestelling bij Bottlestock.

Ik bestelde een pakket met 12 rode en witte wijnen en kreeg als nieuwe klant 6 flessen gratis, een erg leuke verrassing! De levering verliep vlot en de verpakking was stevig.Over het algemeen zeer goeie wijnen met hier en daar zelfs een echte topper.Mooie selectie en prima prijs-kwaliteit.Zeker voor herhaling vatbaar!

5 października 2025

Wat een topreview, dankjewel! 🙌
We zijn superblij dat je eerste ervaring zo positief was — van de vlotte levering tot de stevige verpakking én natuurlijk die heerlijke bonusflessen 😉

Fijn dat er zelfs een paar toppers tussen zaten, daar doen we het voor! Merci voor je vertrouwen en graag tot bij een volgende ontdekkingstocht in wijnland. Santé! 🍷🎁✨

Oceniono na 3 z 5

Ik heb al 3 flessen geopend waarvan er…

Ik heb al 3 flessen geopend waarvan er 2 in bedenkelijke toestand waren; En witte wijn van 2006 met een schroefdop, dan weet je op voorhand dat dit niet meer te drinken is. Nu vandaag een fles met schroefdop van 2018 Grüner Veltliner geopend waarvan het beste ook al vanaf is. De andere fles was OK

3 października 2025

Odpowiedź od Bottlestock.be

Dankjewel voor je eerlijke feedback — die waarderen we echt 🙏
Het spijt ons te horen dat twee van de drie geopende flessen niet meer in optimale staat waren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en we begrijpen je teleurstelling helemaal.

Kan je ons even contacteren via e-mail of het contactformulier? We zoeken graag samen een gepaste oplossing waar je wél blij van wordt — zo hoort het bij Bottlestock 🍷✨

Hopelijk kunnen we het alsnog goedmaken en je volgende ervaring beter laten smaken!

Oceniono na 4 z 5

Alvast 4 sterren voor het tof…

Alvast 4 sterren voor het tof initiatief.
Voor de beoordeling van de wijnen is het nog wat vroeg, maar ik denk wel dat het ok zal zijn. Een dikke pluim. Zeker voor herhaling vatbaar.

19 września 2025

Odpowiedź od Bottlestock.be

Dankjewel voor je fijne woorden en de dikke pluim! 🙏
Heel blij dat je het initiatief al 4 sterren waard vindt — we hopen dat de inhoud van de box je straks overtuigt om er nog eentje bij te doen 😉 Santé en hopelijk tot snel voor een volgende ronde! 🍷🎁✨

Offre très intéressante

Livraison rapide. Bel assortiment. Vins de qualité.

12 września 2025

Merci pour votre retour concis et positif ! 🙏
Une offre intéressante, une livraison rapide et des vins de qualité — c’est exactement ce que nous voulons offrir à chaque box. Santé et à très bientôt pour une nouvelle dégustation ! 🍷📦✨

Oceniono na 5 z 5

Snel, lekker en niet duur

19 września 2025

Odpowiedź od Bottlestock.be

Da’s de Bottlestock-formule in drie woorden — en we zijn blij dat jij dat ook zo ervaart! 😄
Bedankt voor je review en santé op nog veel snelle, lekkere én betaalbare ontdekkingen! 🍷💥

Prijs/kwaliteit en supersnel geleverd

Prijs/kwaliteit en supersnel geleverd, top!

15 września 2025

Heerlijk om te horen! 💥
Prijs/kwaliteit én snelheid zijn voor ons heilig — blij dat je daar zo tevreden over bent. Merci voor je review en santé op je volgende box! 🍷📦🥂
vvvvvvvvvvv

Oceniono na 5 z 5

Toppers (op leeftijd welliswaar) voor…

Toppers (op leeftijd welliswaar) voor een wel heeeel interessante prijs! Lekker!!

11 września 2025

Héérlijk verwoord! 😄
Oude(re) toppers die nog altijd weten te scoren — en dat voor een spotprijs? Daar zeggen we geen nee tegen. Merci voor je enthousiasme en santé op nog veel lekkere vondsten! 🍷🕰️💥

Super service

Super service, alles werd prima op tijd geleverd. Bedankt mannen !
Yvette

9 września 2025

Dankjewel Yvette! 🙏
We geven je compliment met plezier door aan “de mannen” in het magazijn — die doen altijd hun uiterste best om alles stipt en netjes bij je te krijgen. Blij dat het op tijd en naar wens was. Santé! 🍷📦✨

Oceniono na 5 z 5

Een heel diverse keuze van interessante…

Een heel diverse keuze van interessante wijnen !

13 września 2025

Top om te horen! 🙌
We steken veel liefde in het samenstellen van een diverse en verrassende selectie, dus superfijn dat dat geapprecieerd wordt. Santé op nog veel mooie ontdekkingen! 🍷🎁✨

Lekkere wijntjes

Lekkere wijntjes. Supersnelle en correcte afhandeling en levering!
Voor herhaling vatbaar.

14 września 2025

Odpowiedź od Bottlestock.be

Dat klinkt als muziek in onze oren! 🎶🍷
Lekkere wijn én een vlotte service — zo doen we het graag. Blij dat het smaakte, en we kijken al uit naar je volgende bestelling. Santé! 🥂📦

Het was snel geleverd

Het was snel geleverd. Intussen nog maar 1 fles rosé kunnen proeven, maar die was niet slecht. Erg benieuwd naar de andere flessen rosés. Ook mystery mix box besteld voor als cadeau af te geven. Daar zitten zeer gevarieerde van Afrikaanse tot Franse flessen tussen. Top! Had alvast één toppertje ertussen gezien 🤩
Ik ga zeker nog boxen bestellen!

Wat een enthousiaste review — merci! 🙌
Super dat de eerste rosé al gesmaakt heeft, en wat leuk dat je ook een mystery mix als cadeau hebt gekozen. Met zo’n gevarieerd aanbod zit er altijd wel een toppertje tussen (of twee 😉). Veel plezier nog met het ontdekken, en we kijken er alvast naar uit om je volgende box te mogen vullen. Santé! 🍷🎁✨

Een fijne ervaring

Een fijne ervaring! De box werd snel geleverd en er waren enkele mooie wijnpareltjes bij. 1 witte wijn was (al een tijdje) te oud en echt niet meer lekker (dus helaas weg moeten gieten), maar dan nog blijft dit een prima deal en fijne manier om nieuwe wijnen te leren kennen. Ik ga zeker nog eens bestellen als de actie wordt herhaald!

12 września 2025

Odpowiedź od Bottlestock.be

Dankjewel voor je eerlijke en fijne review! 🙏
Jammer van die ene witte fles — dat kan helaas al eens gebeuren bij oudere wijn. Maar weet dat je in zo’n geval altijd contact met ons mag opnemen, we zoeken dan graag samen een gepaste oplossing waar iedereen blij van wordt 🍷✨

Blij om te horen dat er toch enkele pareltjes tussen zaten en dat je het concept waardeert. Hopelijk tot bij een volgende actie voor nóg meer ontdekkingen! 🎁🥂

Oceniono na 5 z 5

Altijd wel fantantastische wijnen erbij

Altijd wel fantastische wijnen in de box; en diegene die je minder lekker vind gebruik je gewoon om te koken:-) Bovendien loopt de levering steeds goed, en moest iets mislopen dan zorgt Bottlestock voor een fantastisch alternatief;-)
Gewoon bestellen; Doen!

11 września 2025

Wat een zalige review — dankjewel! 😄
Helemaal mee eens: een fles die minder smaakt? Perfect excuus voor een lekkere saus 🍝🍷 En inderdaad, loopt er iets mis (kan gebeuren), dan zorgen we ervoor dat het méér dan goed komt. Merci voor het vertrouwen én de warme aanmoediging: *gewoon bestellen; doen!* 💥🥂

TOP!

tot nu toe nog geen minder wijn gehad qua kwaliteit en smaak en heel vlugge levering

Wat fijn om te horen! 🙌
Geen enkele tegenvaller én bliksemsnelle levering — dat is waar we bij Bottlestock elke dag naar streven. Merci voor je vertrouwen en santé op de volgende topfles! 🍷📦✨

Leuk pakket voor prikje

Kort maar krachtig — en helemaal juist! 😄
Een leuk pakket voor een prikje, zo zien we het graag. Merci voor je review en santé op je volgende ontdekking! 🍷🎁💥

Oceniono na 5 z 5

Betere rode wijn als verwacht.

Betere rode wijn als verwacht.
Enkele met zeer goede score op vivino.

6 września 2025

Dat horen we graag! 🙌
Altijd leuk als de flessen beter uitvallen dan verwacht — en top dat er zelfs enkele *Vivino-toppers* tussen zaten. Santé op nog meer van die verrassingen! 🍷✨

Oceniono na 5 z 5

Mir wurde die Box geschenkt und bis

Mir wurde die Box geschenkt und bis jetzt bin ich begeistert. Tolles Geschenk und leckere Weine von Qualität.

Was für ein schönes Kompliment – danke! 🎁🍷
Wie schön, dass du die Box geschenkt bekommen hast und sie dir so gut gefällt. Qualitativ hochwertige Weine und dazu noch die Überraschung – das perfekte Geschenk! Viel Freude noch beim Entdecken und Genießen. Zum Wohl! 🥂

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej