Vi havde den fornøjelse at spise her for første gang, og det bliver ikke den sidste. Vi bestilte en frokost platte med fem forskellige ting som var yderst delikat, frisk og veltilberedt, og e... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi er 4 unge mennesker på ca 60 år som nød omgivelser og maden i jeres søde restaurant idag, maden var rigtig dejlig og servicen fra Sandra var helt i top Tak for en go oplevelse
Don’t stay at this hotel,I got no sleep as the AC unit dripped all night, a maintenance person fixed it 3 times only for the fault to occur again and again. The hair dryer worked for 7 minutes and t... Zobacz więcej
Super lækker mad og god service. Straks da vi ankom blev vi mødt af smilende og opmærksomt personale. Vi fik hurtigt serveret drikkevarer og appetizers. Maden kom med passende ventetid (... Zobacz więcej
Vi havde den fornøjelse at spise her…
Vi bestilte en frokost platte med fem forskellige ting som var yderst delikat, frisk og veltilberedt, og en meget fin service af Sandra.
Kan varmt anbefales.
Mad: 5/5 | Service: 5/5 | Stemning: 5/5
Reservation
Reservation anbefales
Støjniveau
Lavt, så det er nemt at tale med hinanden
God frokost I hyggelige omgivelser
Tak for en go oplevelse
Udover lækker mad og fin betjening
Udover lækker mad og fin betjening, fik vi på restauranten regning serveret et glas skøn champagne 🤩..vi havde ved reservationen skrevet under bemærkninger, at vi havde 45 års bryllupsdag.
Der blev ønsket tillykke og flag var der også sat på bordet.
Det var en gestus der varmede os meget🥰
Don’t stay at this hotel,I got no sleep…
The hair dryer worked for 7 minutes and then stopped.
Our room wasn’t made up until 5-30pm ,inconvenient for us as we had been out all day and wanted into our room.
Smag på Køge.
Smag på Køge.
Maden var rigtig god fint tilberedt efterårstid. Græskarsuppe, okselår tunge og æbledessert.
Betjeningen var høflig og kompetente.
Det eneste problem der var, at jeg ville give drikkepenge, men de maskiner man betaler til i dag, de er forskellige fra restauranter til restaurant , så man farer rundt i det. De fik desværre ingen drikkepenge, men så må de nøjes med fem stjerner. De bedste hilsner fredag klokken 17 ti 19 fra ældre ægtepar.
Great seafood
Very good and tasteful lunch. Service was good. Atmosphere nice and sunny outside area
Super som altid 👌
Ekstraordinær oplevelse
Lækker, lækker mad og en virkeligt stilfuldt indrettet restaurant. Vi havde en bordplacering på 1. sal ved vinduet, og det var fantastisk. Der var også en god afstand til de andre borde, hvilket bidrog til en hyggelig og privat stemning.
Servicen var helt enestående og meget professionel. Det var vores første besøg her, men bestemt ikke det sidste, selvom vi bor lidt længere væk. Vi føler, at vi har opdaget en lille perle!
Used to be a great place for food ,but…
Used to be a great place for food ,but now it's overpriced junk
Første gang og aldrig har jeg fået en…
Første gang og aldrig har jeg fået en burger der var SÅ lækker, man kan smage der er kælet og brugt gode råvarer, lækker hjemmerørt mayo til de lækre grove fritter. ikke sidste gang jeg kommer der
Meget høj kvalitet og fantastisk…
Meget høj kvalitet og fantastisk service.
Nu har jeg spist hos Bossa Nova en del gange og tænker hver gang at jeg er yderst tilfreds og får en ekstraordinært oplevelse.
Så derfor denne anmeldelse.
Det er virkelig et besøg værd, meget høj kvalitet af råvarer, veltilberedt samt en smuk og visuelt oplevelse af de tre retter som blev serveret.
En lyn stegt tun som er den bedste jeg nogensinde har smagt. Efterfulgt af økologisk kalvemørbrad af meget høj kvalitet med skønt og lækkert tilbehør. Desserten sad også lige i skabet.
Stedet er meget velforberedt og opmærksomme på allergigener som i mit tilfælde er vigtigt.
Stedet er hyggeligt. Personalet den aften var Michael og Magnus, meget smilende, opmærksomme, og med en utrolig fornemmelse god service. Virkelig en god oplevelse!
Dbh Anette
Fantastisk og dejlig oplevelse:
Fantastisk og dejlig oplevelse:
Vi holdt vores firmajulefrokost på Bossa Nova og det fortjener i den grad 5 stjerner.
Super lækker mad, fantastiske vine og deres altid smilende, hjælpsomme og dygtige personale.
Vi kommer helt sikkert igen
Meget hyggeligt sted
Meget hyggeligt sted, med fantastisk betjening og lige så fantastisk mad, ikke billigt, men pengene værd.
Rigtig hyggeligt sted med skøn…
Rigtig hyggeligt sted med skøn atmosfære. Lækker mad, bøffen var stegt perfekt og retterne godt sammensat. Rigtig gode kaffebønner og super opmærksomt personale. Tak for en god oplevelse.
Muligvis bedste spisested i Køge…
Har været til et firma arrangeret julefrokost på Bossa Nova.
Uden tvivl bedste spisested i Køge.
Kan varmt anbefales
Største anbefaling
Som altid er der super lækker mad, god stemning og god betjening.
Bor selv i Køge og var idag d
Bor selv i Køge og var idag d. 4-04-2024 for første gang, sammen med en god ven på Bossa Nova på Køge havn. Og sikke en oplevelse, vi fik Bøf bearnaise, og jeg tør godt sige at det var den bedste bøf jeg til dato har spist. Hold fest den var god. Bossa Nova er ikke så stort et sted, men til alle der læser her, gør jer selv den tjeneste at bestille bord og prøv det.
Det er super godt og samtidig et hyggeligt sted med god stemning.
Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer der. 👌
Fantastisk mad og god betjening
Fantastisk mad og god betjening. Ejeren, Jesper forstår at hygge om gæsterne.
Hyggelig atmosfære i en lille gammel bygning. Kommer helt sikkert igen
Stedet som aldrig har skuffet med mad, service eller atmosfære;o)
Dette er stedet vi tager til når vi skal have det bedste mad, bedste stemning og ikke mindst den bedste service;o)
Vi bor i en forstad til kbh men vælger ALTID Bossa Nova da vi aldrig er blevet skuffet på nogen måde når vi har lagt vejen forbi, kun det bedste er godt nok for Bossa Novas personale...
Vi havde et vennepar med fra Fredericia og de sagde at det ikke var sidste gang de ville besøge Bossa Nova, så Bossa Nova er helt sikkert værd at køre langt for at få oplevelsen af smag og atmosfære...
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.