Bosch Car Service Tune Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Har i dag fået skiftet kontakt til fartpilot, super fint stykke arbejde. Der er jo sikkert en grund til at man nu gennem over 25 år STADIG benytter samme værksted. Startende med Ole Petersen, og nu... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg bookede en tid hos Bosch-værkstedet i Tune til fejlfinding på min bil. Jeg modtog en bekræftelse på mail, hvor prisen var aftalt til 500 kr. Da jeg hentede bilen, havde de lavet arbejdet på k... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fremragende service fra start til slut. Blevet opdateret løbende undervejs - kun kæmpe ros.

Informacje dotyczące firmy

1. Warsztat samochodowy
  2. Elektryk samochodowy
  3. Naprawa samochodu

Napisane przez firmę

Kør ind hos Bosch Car Service Tune v/Bjørn Jørgensen, hvor vi kan tilbyde den bedste servicering af din bil, fordi vi har samlet alt under samme tag. Hos Bosch Car Service Tune v/Bjørn Jørgensen udfører vi service og reparation, til det vi kalder ”uautoriserede priser”, som ganske enkelt betyder, at du opnår mere fordelagtige priser, end du normalt vil finde hos autoriserede værksteder. Vi har samarbejdsaftaler med bl.a. FDM, LIC og Personalezonen, og gør opmærksom på at medlemsrabatter, mængderabatter og tilbud ikke kan kombineres.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Atter en god oplevelses

Har i dag fået skiftet kontakt til fartpilot, super fint stykke arbejde.
Der er jo sikkert en grund til at man nu gennem over 25 år STADIG benytter samme værksted. Startende med Ole Petersen, og nu med Bjørn Jørgensen, som ejer af værkstedet i Tune...:)

25 kwietnia 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Uacceptabel at hæve prisen uden varsel!

Da jeg hentede bilen, havde de lavet arbejdet på kun 15 minutter, men alligevel udskrev de en regning på 849 kr. Ingen forklaring, ingen advarsel – kun en højere pris end det, der var aftalt.
Jeg mener, dette er klar og tydelig snyd og en meget uprofessionel måde at behandle kunder på. Jeg forventer, at en aftale bliver overholdt, især når den er bekræftet skriftligt!
Jeg vil bestemt ikke anbefale dette værksted, hvis man ønsker en fair og gennemsigtig service.

17 grudnia 2024
Opinia niezależna

Hej Daud

Tak for din henvendelse.

Jeg er utrolig ked af din dårlige oplevelse i dag d. 17/12, og kan kun beklage. Jeg har desværre ikke været en del af dialogen eller haft så meget med sagen at gøre, men kan sagtens sætte mig ind i din frustration.

Hvis du sender mig en mail på: bgj@boschcarservicetune.dk med kontooplysninger vil jeg sørge for at tilbageføre 349,- kr som du har betalt for meget.

God aften

Med Venlig Hilsen
Bjørn Jørgensen
INDEHAVER

Stor tilfredshed

BoschCar værksted Tune er helt speciel. Man mødes af flinke medarbejdere, som yder en stor service og vejleder kunden om muligheder og kommende priser. Herudover får man tryghed, for man ved, at arbejdet er gjort 100%, og der er ikke lavet mere end man selv havde accepteret.
Fremragende værksted.

19 maja 2022

Hej Gitte 😊

Det er en smule forsinket, men bedre sent end aldrig som man siger 😉

Tak for din fine anmeldelse... Det er rart at hører, at du har været glade for os.

Med venlig hilsen
Bosch Car Service Tune

Super service

Super service, fair priser og rare mennesker.

23 grudnia 2021

Hej Thomas 😊

Tusind tak for den fine anmeldelse!... Det var en super sjov & lidt anderledes opgave at løse 👍

Så det var dejligt til en afveksling...

Rigtig god jul & godt nytår, og på gensyn i det nye år 🎅

Med venlig hilsen
Bosch Car Service Tune

Stefan

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej