Jeg har igennem en del år virkelig været plaget af tinitus på begge ører. Har tidligere prøvet anden behandlingsform lydterapi, som ikke kan positiv virkning. Lige fra det første besøg hos Thoma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Klinikken ligger i rolige og smukke omgivelser og jeg valgte å bo på klinikken under mit 10dagers behandling.et godt valg, stort deilig værelse med bad og kjøkken Ble tatt godt hånd om av Thomas Bor... Zobacz więcej
Jeg har bare gode ord å si om Borgaa. Thomas tok vennlig imot meg og startet behandling samme dag. Nå har jeg startet behandlingen med frekvensbaseret lydterapi og håper den vil hjelpe med min tinnitu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har været igennem et 3 måneders forløb med Lenire til behandling af min tinnitus. For første gang i 2 år blev styrken reduceret og tonen faldt. Samtidig fik jeg som følge deraf en bedre hørelse... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Specialklinikken Borgå blev grundlagt i 2001, og har siden specialiseret sig i behandling af to forskellige kroniske lidelser: Tinnitus og øjensygdommen AMD. Vi har introduceret danskerne for en række behandlingsformer, der ikke tidligere har været set herhjemme: Øjenbehandling med infrarødt lys, frekvensbaseret lydterapi og laserbehandling mod tinnitus. Sidste skud på stammen er lanceringen af Lenire, en helt ny behandlingsform, der har vist klinisk dokumenteret effekt og langvarig lindring for patienter ramt af tinnitus. Et behandlingsforløb hos os skræddersyes efter dine behov og muligheder. Vi tilbyder således alt fra omfattende behandlingsophold med overnatning inkluderet, til rene online-baserede behandlingsforløb, der kan gennemføres hjemmefra, blot ved hjælp af en telefon og en computer.
Kielgastvej 3, 7800, Skive, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Ryddig, velorganisert og punktlighet.
Tider tilpasset Fjordlines ankomst- og avgangstider i Hirtshals.
God personlig kontakt med åpenhet og tillit.

Odpowiedź od Specialklinikken Borgå
Super oplevelse og rigtig god forklaring på den behandling jeg skal have 👌👌

Odpowiedź od Specialklinikken Borgå
Veldig bra undersøkelse ble forklart veldig greit hva behandlingen innebar. Resultat etter 10 behandlinger viste 20 prosent bedring av synet. Vi ble så godt tatt vare på rolig og fine omgivelser.👍👍💪

Odpowiedź od Specialklinikken Borgå
Lang tids psykisk udbrændthed, stress og et angreb med zooster virus i højre side af ansigtet førte til tab af hørevnen på det ene øre, der medførte en virkelig ulidelig tinnitus. Jeg har fundet Borgås skelnen imellem den fysiske del af tinnitus - der kobler til frekvensen - og den psykiske del - der kobler til intensitet (oplevet lydstyrke) for relevant. Målet er at reducere begge dele. Borgås både grundige, redelige og empatiske forklaringer om min situation reducerede i sig selv på stressen og dermed oplevet lydstyrke. Især det empatiske har jeg savnet i mit møde med lægerne i det offentlige system. Jeg valgte først både laser- og infrarød behandling. Det fik på en uge frekvensen til at falde fra 3200 Hz til 2880 Hz. Dernæst fulgte 3/4 år med 2x½time Lenire dagligt. En ret stor indsats - men min frekvens er nu under 300 Hz. Samtidigt er stressen fulgt med ned. Så i dag har jeg stadigvæk tinnitus, men den er gået fra at være en invaliderende faktor til at være et tåleligt vilkår i livet. Tak for hjælpen.

Odpowiedź od Specialklinikken Borgå
Jeg fik svar på mine spørgsmål vedr. mulig behandling af tinnitus og retningslinjer for hvordan behandlingen kan strikkes sammen, så jeg føler mig godt rustet inden den første egentlige konsultation, hvor der skal oprettes journal og laves et mere konkret behandlingsforløb
Yderst behageligt og effektivt forløb.
Jeg har modtaget 5 laser/infrarød behandlinger for at få dæmpet mit tinnitus og det har virket.
Utroligt behageligt sted at komme og man modtager super hjælp og sparring. Der er en varm og kærlig energi over stedet.

Odpowiedź od Specialklinikken Borgå
Trods Specialklinikken ikke kunne hjælpe mig med min Tinititus, har jeg kun positivt at sige om klinikken.
Yderst venlig og kompetent behandling.
Jeg fornemmer klart, - de ved hvad de taler om.
Trods jeg ikke kom af med Tinitussen vil jeg klart anbefale til andre at prøve.
Helt overbevidst om at der ligger muligheder for andre at kvitte den belastende "støj".
Ble tatt godt hånd om av Thomas Borgå som og var min behandler
Thomas er veldig profesional og kunnskapsrik, kunne ikke fått en bedre behandler og jeg vil fortsette med behandling, jeg lærte og meget om kost og hvor viktig det er for helsen, takk for et fint opphold hilsen Hildegard Tengberg-Hansen Stavanger
Man bliver modtaget på en venlig måde så man føler sig godt tilpas samt man får god forklaring på hvad & hvordan det kommer til at foregå med behandlingen.:-)
Personalet var veldig hygglig og hjelpsom . Bygningen som vi overnattet i er veldig lytt .Behandlingen jeg mottok hjalp meg ikke .
Ser man bort fra den omsorgsfulde og professionelle modtagelser og udelukkende ser på udbyttet fra Lenire behandlingen. Så er resultatet en større livskvalitet der kommer til udtryk ifm. størrer overskud til familien, arbejdet og ikke leve fra dag til dag, men kan overskue resten af livet med tinitus.
Lenire var den absolut sidste Joker på hånden ift. håndtering af min tinitus, og er efter ca. 3-4 mdr. noget der skulle være sket tidligere og ikke efter 1-1.5 år.
Tak til personalet på klinikken for professionalismen, forståelse og omsorg.
har købt øjenvitaminer flere gange, og er tilfreds, rimelig hurtig levering
Lydterapien har flyttet min tinnitus-tone ned til en lavere frekvens, hvilket har gjort den mindre generende.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.