Product is via de post niet aangekomen. De respons van de klantenservice was snel en super behulpzaam - ze hebben direct een nieuw product opgestuurd. Een summa cum laude service
Een heel mooi klein bordje laten maken voor op een tuinbankje. ( in liefdevolle herinnering aan.....). Ik had per ongeluk een verkeerde sterfdatum opgegeven. Ik kreeg toen gratis een nieuw bordje me... Zobacz więcej
Sticker besteld met bedrijfsnaam voor op mijn auto. Redelijk eenvoudige website om de sticker te ontwerpen. Op andere websites was ik afgehaakt omdat de configurator irritant was. Mijn sticker was goe... Zobacz więcej
Levertijd en communicatie Aan de voorkant is alles perfect (configurator, mail met order etc.) maar aan de achterkant gaat het mis... product is (nog?) niet geleverd volgens afgegeven levertij... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ontwerp je eigen bord in twee minuten! Eenvoudige bestelling, snelle levering, lage prijzen.
Holandia
- info@bordenmax.nl
- bordenmax.nl
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Geen bestelling ontvangen
Geen bestelling ontvangen, onderzoek laten uitvoeren bij dhl. Niks meer gehoord erna

Odpowiedź od Bordenmax.nl
For the price i paid its not worth it
For the price i paid its not worth it. Incredibly simple, something like this you can find on etsy for 1/3 of the price. It just looks like a printed paper of my design with 2 pieces of glass glued each side. So dissapointed, probably wont even use it. Waste of money

Odpowiedź od Bordenmax.nl
Zag er netjes uit prima prijs kwaliteit…
Zag er netjes uit prima prijs kwaliteit verhouding
gebruiks vriendelijke website en een prima produkt
De website is gebruiks vriendelijk en het bordje is van goede kwaliteit
Doen wat ze beloven en meer.
Veel keuzes in verschillende bordjes. Snel bezorgd. Zien er goed uit.
Goede communicatie, snelle levering
Goede communicatie, duidelijke instructies, snelle levering.
klantvriendelijk en oplossingsgericht
Bordje voor Atelier
Heel mooi bordje laten maken, ziet er top uit en van goede kwaliteit
Goeie service
Helemaal top
De RVS plaatjes waren prachtig gegraveerd! De online tool is ook super gebruikersvriendelijk. Had na contact snel bericht en ben vriendelijk en zorgzaam geholpen. Zou dit bedrijf zeker aanraden!
De betrouwbaarheid en kwaliteit is gewoon goed
Netjes de gevraagde zaken geleverd dus helemaal goed
Snel en accuraat gewerkt
Snel en accuraat gewerkt. Mooi aluminium bordje met mooie duidelijke tekst.
Duurt erg lang
Duurt erg lang, niet op een paar dagemn te plannen. Blijkt helemaal uit Zweden te moeten komen

Odpowiedź od Bordenmax.nl
Een plaat besteld voor op een pilaar…
Een plaat besteld voor op een pilaar bij een graf. Kon online verschillende mogelijkheden maken en zo kijken wat ik echt wou/mooi vond. Besteld, goed geleverd en het is precies geworden zoals we het bedacht hadden.
Ik zou hier zeker weer bestellen.