Twee Victron accu's besteld op vrijdag na sluitingstijd. Volgens de website waren ze op voorraad en voor 22.00 uur besteld de volgende dag geleverd. De communicatie over de bestelling en verzending... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Snel geleverd, goede communicatie en een zeer scherpe prijs. Ik heb een Victron blue smart ip67 12v 17a gekocht en ingebouwd in mijn camper. Op Vrijdagmiddag besteld en op zaterdagochtend geleverd. Zo... Zobacz więcej
Korte wachttijden, kundig en vriendelijk aan de telefoon. Retour zenden wordt snel en duidelijk afgehandeld (goed te volgen welke stappen er zijn/worden gezet en vlotte voortgang). Victron producten z... Zobacz więcej
Ik ben heel goed geholpen. Ik kwam met vragen over een Victron installatie samen te stellen uit o.a. via Marktplaats gekochte onderdelen. Dat was geen probleem. Een paar dagen later heb ik de ontbr... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
U wilt ook lekker watersporten? Vind de watersportartikelen die bij u passen! Breed assortiment, grote voorraad. Snel en gratis verzonden.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Uitstekende kwaliteit Disney producten…
Uitstekende kwaliteit Disney producten en snelle bezorging.
Goede prijs en snelle levering
Hier was het product leverbaar voor dezelfde prijs als elders met korting. Ook nog eens een snelle levering. Helemaal top.
Aankoop Victron SmartSolar MPPT 100/20
Snelle levering en goede prijs
Eerlijkheid
Vlotte afhandeling, correcte bediening, met problemen kan je altijd bij hen.
Uitstekend product met een scherpe…
Uitstekend product met een scherpe prijs en snelle levering.
Uitstekende service en super snelle levering!
Ik heb besteld bij Bootman.nl en alles verliep perfect.
Ze hadden het product op voorraad (wat elders zeldzaam is!) en de levering was supersnel.
Duidelijke communicatie, betrouwbaar bedrijf en nette verpakking.
Echt top — ik bestel hier zeker opnieuw.
Bedankt Bootman!
Snelle én goede levering van een uitstekend product Tacklive T8 booster
Voor mijn schoonvader van 91 jaar een Tacklife T8 Startbooster gekocht. Hij had deze zelf gevonden via Internet en was meteen verkocht. Dat kwam door de goede informatie en de goede reviews. Verder was het een scherpe prijs. Het geheel, netjes verpakt, werd super snel geleverd. 's Middag 17 november 2025 om 4 uur besteld en de volgende dag om 9.15 uur aan huis geleverd, TOP! Ook was de booster, met accessoires, netjes verpakt in een stevige harde kunststof opbergdoos.
Hij was zeer tevreden over de degelijke uitvoering van de booster én de accessoires. Jammer vond hij het dat de booster nu in deze week afgeprijsd is van €99 naar €75 euro. Maar, ja, Het was nog niet in de week van Blackfriday. Groet Klaas vanuit een winters Spakenburg
Betrokken medewerkers met verstand van zaken.
Ik heb online wat vragen gesteld over buitenboordmotoren die vrij snel werden beantwoord. Ben ook langsgeweest in de showroom in IJsselstein om iets te bekijken en een pakketje op te halen. Ook daar weer dezelfde positieve ervaring.
Goede service, netjes verpakt en 1 dag later al in huis.Top!!
Bestelling snel verzonden goed verpakt…
Bestelling snel verzonden goed verpakt en zeer duidelijke communicatie via de e-mail. Aanrader om hier te kopen.
Prima verzorgd
Prima verzorgd. Snelle levering. Victron heb ik nu voor gekozen. Shunt en batterij monitor. Nog niet aangesloten, maar ben wel voor kwaliteit gegaan.
Snelle levering, zeer goede verpakking en compleet.
Achat MPPT Vitron 250/100
Commande traitée rapidement et livraison express.
TOP!
Op dinsdag einde dag besteld, op woensdagochtend in huis. Top dus!
alles is gegaan zoals je het verwacht…
alles is gegaan zoals je het verwacht wat tegenwoordig niet meer altijd zo is! Top!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.