We hebben een photobooth gehuurd voor onze bruiloft en zijn erg tevreden! Het was allemaal makkelijk te regelen, ook het ontwerp voor je fotostrip. Maar vooral de kwaliteit van de foto’s was echt top!... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
We hadden deze gehuurd voor ons verhalenfestival. De levering en ophaling verliep soepel. Het maken van de foto's ging heel goed en waren van goede kwaliteit. Iedereen vond ook dat het heel snel k... Zobacz więcej
Het reserveren van de photobooth voor onze bruiloft ging erg makkelijk, we konden zelf de tijden kiezen wanneer die werd geleverd en we hebben ons eigen fotokaartje kunnen ontwerpen. Dit gaf een leuke... Zobacz więcej
Werd netjes afgeleverd, prima uitleg. We zijn heel tevreden zijn goed geholpen toen we nog een vraagje hadden. Echt een aanrader!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Photobooth huren voor bruiloft, feest en evenement. Bij Boothville huur je een photobooth voor een scherpe all-in prijs. De huurprijs is altijd inclusief bezorgen, ophalen, onbeperkt afdrukken, gepersonaliseerde fotostrip en uitstekende klantenservice.
Dane kontaktowe
Oostbaan 1125, 2841 ML, Moordrecht, Holandia
- 088 112 56 65
- info@boothville.nl
- boothville.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle en goede service
Snelle en goede service. Fijn dat we een tijdslot konden kiezen wanneer de photobooth gebracht en gehaald werd.
Echt een aanrader
Echt een aanrader. Komen afspraken goed na. Top service. Kan het iedereen aanbevelen. Groetjes cynthia
Fantastisch geregeld van begin tot het…
Fantastisch geregeld van begin tot het einde. Duidelijk stappenplan en hele goede prijs/ kwaliteit verhouding. Nu al twee keer een Photobooth besteld.
Best bedrijf ever
Best bedrijf ever
Zonder problemen en geen storingen de mooiste foto s gemaakt en lekker veel
Was zo leuk
Het was echt een succeservaring
Het was echt een succeservaring. Hele fijne en snelle bezorging. Medewerker heeft geholpen met het zorgen dat de fotobooth echt goed kwam te staan. Was vriendelijk en snel. En de fotobooth deed helemaal wat we ervan verwachten.
Makkelijk in gebruik
Makkelijk in gebruik. Mooie foto's en goede service. Voor herhaling vatbaar.
Echt een super leuke aanvulling van ons…
Echt een super leuke aanvulling van ons geweldige feest.
Wat een leuke foto's zijn er gemaakt door de gasten.
Alles top geregeld, foto's allemaal digitaal binnen gehad en later ook nog alle fotostrips bijbesteld via Boothville
Goede service!
Fijne communicatie: vriendelijk en behulpzaam.
Mooie heldere foto’s, goede kwaliteit.
Zorgde voor veel plezier op mijn feest.
Top service
Goede makkelijke fotokast, duidelijk en makkelijk met bestellen. En super service met het afleveren en ophalen.
Goede service en kwaliteit foto’s
Goede communicatie, service en goede kwaliteit foto’s!
Top service
Top service, goede en duidelijke communicatie. Fotobooth wordt gebracht en geïnstalleerd en ook weer opgehaald door zeer vriendelijk personeel. De kwaliteit van de foto’s is prima. Wij hebben een leuke herinnering aan het feest.
Snelle communicatie en goede service.
Superconcept zo'n photobooth!
Superconcept zo'n photobooth! Geweldige toevoeging op feestjes. Leuke herinneringen. Boothville leverde en haalde netjes conform afspraak. Goede prijs-/kwaliteitverhouding.
Helemaal wat je wil!
Onbezorgd gebruik kunnen maken van de photobooth van Bootville! Mooie foto’s en snelle levering van de digitale foto’s. Ook contact verliep zonder zorgen!
Ontwerpprogramma van de fotostrip kan nog iets gebruiksvriendelijker..
prijs/kwaliteit is perfect!
Prachtige fotospiegel en top service!
Top, maar tikkie donker
Top! Alles supergoed geregeld, goede duidelijke communicatie, goede service. M'n enige opmerking is dat het licht dat uit de staande fotozuil komt misschien nét wat weinig is als je de photobooth in een donkere omgeving gebruikt. Geen mislukte foto's hierdoor, maar wat aan de donkere kant. Zou mooi zijn als je het licht van de machine kon aanpassen aan de lokale omstandigheden.
Fijne service!
Fijn dat we vooraf een tijdvak kregen waarin we de photobooth konden verwachten. Vriendelijke service en alles werd goed uitgelegd!
De photobooth stond er op tijd
De photobooth stond er op tijd. Ophalen ging prima. Het apparaat werkte helemaal naar behoren
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.