Reakcja na opinię
Jag är riktigt nöjd med Boostbites. De känns seriösa och trovärdiga, och det märks att de lägger mycket fokus på kvalitet, särskilt att deras produkter är tredjepartstestade vilket ger extra trygghe... Zobacz więcej
Odpowiada na 45% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jag upplevde en extrem dålig upplevelse inom kundsupport... Jag hade avbrutit min prenumeration via mejl, men sen nästa månad så har det dragits pengar och en beställning är påväg. Jag blev så överaskad och förvånad så jag hörde av mig till kundsupport, och blev bemött så vidrigt. Ush.
Jag ville retunera min vara och få pengarna tillbaka eftersom det var ett misstag, jag ville inte ha paketet. DÅ fick jag svar att de VÄGRAR att jag får mina pengar tillbaka. Sen om jag vill returnera min vara så måste jag betala 199Kr?!!
Det kallar jag för ett RÅN. Sedan också så hjälpte de inte mig att fixa till felet till prenumerationen... Jag förstår att företag vill tjäna pengar, men detta sättet är inte okej. Man som kund ska bli behandlad bra och ändå uppleva att man får hjälp och bli fin bemött. Jag skriver denna varning för att varna er kunder innan ni bestämmer att prenumenera.
De har förlolrat mig som kund iallafall.

Odpowiedź od Boostbites
Bra saker! Tyvärr bättre produkter förra hösten! Konsistens och smaken var mycket bättre.

Odpowiedź od Boostbites
Beställde boostbites med smaken "cherry cola" vilka visade sig vara helt oätbara. Jag tänkte göra en reklamation av min beställning (ordnr: 11974). Jag kontaktade företaget både via deras frågeformulär på hemsidan och direkt till deras e-post (support@boostbites. se). Nu har det gått flera veckor utan svar samtidigt som dom ändå verkar ha tid att sitta och gå i försvar på diverse negativa recensioner. Dom fortsätter dock skicka spam-mail där dom söker partners och samarbeten, så mailen verkar onekligen fungera.
Usel produkt. Ännu sämre kundservice. Avstå från att köpa något från detta företag.

Odpowiedź od Boostbites
Inte bra. Dem är vidirga, smakar inte alls gott. Pulver är 100 gånger bättre än at köpa Boostbites

Odpowiedź od Boostbites
Riktigt bra gummies med god smak och snabb leverans. Jag är mycket nöjd och kommer definitivt att beställa igen!

Odpowiedź od Boostbites
Jag har testat många olika kreatinprodukter genom åren, men det här är utan tvekan det enklaste och godaste sättet att få i sig kreatin.

Odpowiedź od Boostbites
Väldigt nöjd med produkten och väldigt goda smaker!
Är även nöjd med kundtjänst som svarar dygnet runt!

Odpowiedź od Boostbites
Trevlig kundtjänst och de var extremt snabba på att byta smaken på min prenumeration. Väldigt bra produkt överlag och känner effekt. Nya receptet med magnesium och vitamin d3 är mycket bra! Toppen produkt, rekomenderar!

Odpowiedź od Boostbites
De nya kuberna i större format är nästintill oätbara. Något måste ha blivit fel i receptet..?!🤷♀️
Ni inser då också att "alla" de fina recensioner ni har fått är innan ni ändrade receptet. Ni har helt enkelt haft för lite kreatin i de gamla som var godare..

Odpowiedź od Boostbites
Nytt sämre recept. Såg fram emot att köpa Boostbites igen efter att ha testat andra mjöliga märken. Köpte på mig för ett halvår. Dra mig baklänges av besvikelse när de tidigare mjuka, lena o goda boostbites bytts ut mot samma mjöliga konsistens som det jag inte ville ha av annat märke. Känns som att tugga på pulver som legat i blöt och bildat klumpar som sedan torkat innan servering.

Odpowiedź od Boostbites
Första sändningen var bra men vid andra beställningen hade receptet ändras och de har nu superobehaglig mjölig konsistens och dålig smak. Försökte kontakta dem för återköp men möts att tystnad

Odpowiedź od Boostbites
God produkt och bra kundbemötande! Enkelt att byta smak på prenumerationen.

Odpowiedź od Boostbites
Snabb leverans och otroligt bra produkter!

Odpowiedź od Boostbites
Så enkelt att få i sig rätt mängd utan biverkningar som illamående och magsmärtor som jag alltid fått av kreatin i pulverform.

Odpowiedź od Boostbites
Grymma! Alla smaker är goda och bitarna är förvånansvärt inte grusiga som kreatin kan bli! Så glad att jag testade och kommer definitivt fortsätta. Rekommenderar till alla!

Odpowiedź od Boostbites
Gillade verkligen de första Boostbites som jag beställde förra hösten. Sen kom det nya smaker, vilket jag inledningsvis såg positivt på. Men cherry cola med ny ”sockrig” konsistens föll mig inte alls i smaken. Beställde då sour Apple för att testa, men blev lika besviken. Gillar inte smakerna och definitivt inte konsistensen, som känns ”sockrig”. Blir för mig som barndomens marmeladgodis. Så dessvärre blir det inte fler köp från min sida.

Odpowiedź od Boostbites
Jag tycker att Boostbites är riktigt bra. De smakar mycket bättre än kreatin i pulverform, som ofta kan vara jobbigt att dricka. Med Boostbites slipper man blanda och tänka på dosering, det är bara att ta dem direkt vilket gör det mycket smidigare i vardagen. Dessutom är de goda, så det känns inte som ett måste utan mer som något man faktiskt ser fram emot. Rekommenderas verkligen!

Odpowiedź od Boostbites
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.