Boostbites Recenzje 41

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag är riktigt nöjd med Boostbites. De känns seriösa och trovärdiga, och det märks att de lägger mycket fokus på kvalitet, särskilt att deras produkter är tredjepartstestade vilket ger extra trygghe... Zobacz więcej

3,1

1 gwiazdka

Odpowiada na 45% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 1 z 5

Jag upplevde en extrem dålig upplevelse…

Jag upplevde en extrem dålig upplevelse inom kundsupport... Jag hade avbrutit min prenumeration via mejl, men sen nästa månad så har det dragits pengar och en beställning är påväg. Jag blev så överaskad och förvånad så jag hörde av mig till kundsupport, och blev bemött så vidrigt. Ush.
Jag ville retunera min vara och få pengarna tillbaka eftersom det var ett misstag, jag ville inte ha paketet. DÅ fick jag svar att de VÄGRAR att jag får mina pengar tillbaka. Sen om jag vill returnera min vara så måste jag betala 199Kr?!!

Det kallar jag för ett RÅN. Sedan också så hjälpte de inte mig att fixa till felet till prenumerationen... Jag förstår att företag vill tjäna pengar, men detta sättet är inte okej. Man som kund ska bli behandlad bra och ändå uppleva att man får hjälp och bli fin bemött. Jag skriver denna varning för att varna er kunder innan ni bestämmer att prenumenera.

De har förlolrat mig som kund iallafall.

6 maja 2026

Hej Lina,

Vi tycker självklart att det är tråkigt att du väljer att lämna en negativ recension, särskilt då vi har besvarat dig varje gång du kontaktat oss och försökt hjälpa dig så gott vi kan inom ramen för vår policy.

Vi har gått igenom ärendet och kan se att din prenumeration fortfarande var aktiv när nästa order skapades. Vi kan även se i prenumerationshistoriken att avslutningsflödet påbörjades, men inte slutfördes. Därför behandlades ordern automatiskt enligt den aktiva prenumerationen.

När du kontaktade oss guidade vi dig kring hur prenumerationen avslutas korrekt och hänvisade till de villkor som gäller för prenumerationsköp och returer. Våra villkor finns tydligt tillgängliga på hemsidan och gäller lika för alla kunder.

Vi beklagar att du upplevt situationen negativt, men vi har gjort vårt bästa för att hjälpa dig utifrån de villkor som gäller.

BoostBites

Oceniono na 3 z 5

Bra saker

Bra saker! Tyvärr bättre produkter förra hösten! Konsistens och smaken var mycket bättre.

24 kwietnia 2026

Hej Pascal,

Tack för din feedback och att du är en trogen kund, det uppskattas verkligen.

Vi förstår att smaken och konsistensen kan upplevas annorlunda jämfört med tidigare batcher. Vi har utvecklat produkten vidare med fokus på kvalitet, funktion och innehåll – bland annat med magnesium och D3 – vilket också kan påverka konsistensen något.

Samtidigt är det många kunder som uppskattar den nya versionen, men vi tar självklart med oss din feedback internt. Vårt mål är alltid att göra produkten ännu bättre.

Tack igen för att du delar med dig!

Vänligen,

Oceniono na 1 z 5

Beställde boostbites med smaken "cherry…

Beställde boostbites med smaken "cherry cola" vilka visade sig vara helt oätbara. Jag tänkte göra en reklamation av min beställning (ordnr: 11974). Jag kontaktade företaget både via deras frågeformulär på hemsidan och direkt till deras e-post (support@boostbites. se). Nu har det gått flera veckor utan svar samtidigt som dom ändå verkar ha tid att sitta och gå i försvar på diverse negativa recensioner. Dom fortsätter dock skicka spam-mail där dom söker partners och samarbeten, så mailen verkar onekligen fungera.

Usel produkt. Ännu sämre kundservice. Avstå från att köpa något från detta företag.

16 kwietnia 2026

Hej Joakim,

Vi vill börja med att förtydliga att vi inte har kunnat hitta något mejl från dig i vår supportinkorg kopplat till det du beskriver. Om vi inte mottagit ditt mejl har vi tyvärr inte haft möjlighet att besvara det.

Cherry Cola är dessutom en av våra absolut mest sålda smaker och en favorit bland många av våra kunder. Smak är självklart individuellt, men att beskriva produkten som “helt oätbar” stämmer inte överens med den feedback vi generellt får från kunder. Det är såklart tråkigt att höra att Cherry Cola inte föll dig i smaken.

Vi tar alltid kundärenden på allvar och hjälper gärna till om ett ärende faktiskt kommer in till oss. Du är därför välkommen att kontakta oss igen via rätt supportkanal och gärna inkludera ditt ordernummer, så kan vi kika närmare på ditt ärende.

Vänligen,

Inte bra

Inte bra. Dem är vidirga, smakar inte alls gott. Pulver är 100 gånger bättre än at köpa Boostbites

22 kwietnia 2026

Hej Mustafa,

Tack för din recension.

Vi har försökt hitta en order kopplad till ditt namn, men kan inte se att du har köpt Boostbites från oss. Därför har vi bett om mer information för att kunna verifiera köpet.

Anledningen är att vi vill säkerställa att recensioner baseras på en riktig köpupplevelse och att feedbacken kommer från en kund som faktiskt har testat produkten. Det är viktigt både för oss och för andra kunder som läser recensionerna.

Om du faktiskt har beställt får du gärna återkomma med ordernummer eller e-postadressen som användes vid köpet, så hjälper vi dig självklart vidare.

Oceniono na 5 z 5

Riktigt bra gummies med god smak och…

Riktigt bra gummies med god smak och snabb leverans. Jag är mycket nöjd och kommer definitivt att beställa igen!

6 kwietnia 2026

Oceniono na 5 z 5

Jag har testat många olika…

Jag har testat många olika kreatinprodukter genom åren, men det här är utan tvekan det enklaste och godaste sättet att få i sig kreatin.

27 kwietnia 2026

Oceniono na 5 z 5

Väldigt nöjd med produkten och väldigt…

Väldigt nöjd med produkten och väldigt goda smaker!
Är även nöjd med kundtjänst som svarar dygnet runt!

26 kwietnia 2026

Oceniono na 5 z 5

Trevlig kundtjänst och de var extremt…

Trevlig kundtjänst och de var extremt snabba på att byta smaken på min prenumeration. Väldigt bra produkt överlag och känner effekt. Nya receptet med magnesium och vitamin d3 är mycket bra! Toppen produkt, rekomenderar!

22 kwietnia 2026

Oceniono na 1 z 5

De nya kuberna i större format är…

De nya kuberna i större format är nästintill oätbara. Något måste ha blivit fel i receptet..?!🤷‍♀️
Ni inser då också att "alla" de fina recensioner ni har fått är innan ni ändrade receptet. Ni har helt enkelt haft för lite kreatin i de gamla som var godare..

26 marca 2026

Tack för din feedback.

Vi förstår att smak och konsistens är väldigt individuellt och att den uppdaterade versionen inte passar alla. Samtidigt vill vi förtydliga att vi har väldigt många glada och nöjda kunder som uppskattar den nya versionen.

De flesta av våra recensioner finns idag direkt på våra produktsidor, där många kunder har lämnat positiv feedback både före och efter ändringen. Vi har även nyligen börjat komma igång mer aktivt med Trustpilot, och även där ser vi att många kunder delar positiva upplevelser.

Vi vet att det är omöjligt att göra exakt alla nöjda, särskilt när det gäller smak och konsistens, men vår ambition är alltid att försöka göra varje kund så nöjd som möjligt. Därför tar vi feedback som din på allvar och använder den när vi fortsätter utveckla produkten.

Ändringen gjordes inte för att försämra produkten, utan för att förbättra innehållet och funktionaliteten. Vi har bland annat arbetat med större gummies, uppdaterad konsistens och tillsatt magnesium och vitamin D3. Vi förstår däremot att alla inte föredrar samma smak eller textur.

Vi uppskattar att du har testat Boostbites.

Nytt sämre recept

Nytt sämre recept. Såg fram emot att köpa Boostbites igen efter att ha testat andra mjöliga märken. Köpte på mig för ett halvår. Dra mig baklänges av besvikelse när de tidigare mjuka, lena o goda boostbites bytts ut mot samma mjöliga konsistens som det jag inte ville ha av annat märke. Känns som att tugga på pulver som legat i blöt och bildat klumpar som sedan torkat innan servering.

24 kwietnia 2026

Odpowiedź od Boostbites

Vi hör vad du säger och vi fattar att det blir en besvikelse när man förväntar sig exakt samma upplevelse som tidigare.

Vi vill dock vara tydliga: receptet uppdaterades i november (Boostbites 2.0) och har varit konsekvent sedan dess. Förändringen gjordes medvetet för att förbättra innehållet – bland annat med magnesium och vitamin D3 samt en mer exakt och säkerställd dosering via tredjepartstest. Det påverkar både smak och konsistens.

Den “mjölighet” du beskriver är inte ett fel i produkten, utan en effekt av den aktiva ingrediensprofilen och vår coating (som inte är socker) för att förhindra att gummies klibbar ihop. Det är alltså en direkt konsekvens av att prioritera funktion och innehåll över en mer “godislik” känsla.

Vi förstår att det inte passar alla, men det är ett medvetet val från vår sida, och något vi också kommunicerat i samband med uppdateringen.

Om du har fler frågor eller vill att vi kikar på din order specifikt är du självklart välkommen att kontakta oss på support@boostbites.se så hjälper vi dig vidare där.

Allt gott,
Boostbites-teamet

Oceniono na 1 z 5

Mjölig konsistens och obehaglig smak…

Första sändningen var bra men vid andra beställningen hade receptet ändras och de har nu superobehaglig mjölig konsistens och dålig smak. Försökte kontakta dem för återköp men möts att tystnad

1 kwietnia 2026

Hej Jonas,

Vi förstår att smaken och konsistensen kan upplevas annorlunda – det är något vi också varit transparenta med. I november uppdaterade vi receptet (Boostbites 2.0) för att förbättra innehållet, bland annat genom att inkludera magnesium och vitamin D3 samt säkerställa exakt dosering via tredjepartstest. Det innebär en viss förändring i både smak och textur jämfört med tidigare version.

Det du beskriver som “mjölig konsistens” är inte ett produktionsfel, utan en effekt av den aktiva ingrediensprofilen och vår coating som används för att undvika att gummies klibbar ihop. Den innehåller inte socker och är en del av kvalitetssäkringen.

När det gäller kontakt med oss så har vi, som vi nämnt, inte kunnat hitta något mejl från dig i vår support. Vi svarar alla ärenden löpande, vår mailadress är support@boostbites.se.

Vi står bakom vår produkt och kvalitet – samtidigt är smak subjektivt, och vi har över 35 000+ sålda påsar samt många återkommande kunder som uppskattar just den uppdaterade versionen.

Hör av dig igen så hjälper vi dig vidare.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, toppenprodukt och bra kundtjänst

2 kwietnia 2026

Odpowiedź od Boostbites

Tack för ditt omdöme, det uppskattas verkligen! Du är alltid välkommen åter!

Smidigt och enkelt!

Så enkelt att få i sig rätt mängd utan biverkningar som illamående och magsmärtor som jag alltid fått av kreatin i pulverform.

1 kwietnia 2026

Rekommenderar till alla

Grymma! Alla smaker är goda och bitarna är förvånansvärt inte grusiga som kreatin kan bli! Så glad att jag testade och kommer definitivt fortsätta. Rekommenderar till alla!

Min erfarenhet av Boostbites

Gillade verkligen de första Boostbites som jag beställde förra hösten. Sen kom det nya smaker, vilket jag inledningsvis såg positivt på. Men cherry cola med ny ”sockrig” konsistens föll mig inte alls i smaken. Beställde då sour Apple för att testa, men blev lika besviken. Gillar inte smakerna och definitivt inte konsistensen, som känns ”sockrig”. Blir för mig som barndomens marmeladgodis. Så dessvärre blir det inte fler köp från min sida.

Odpowiedź od Boostbites

Stort tack för att du delar med dig – och extra kul att höra att du verkligen gillade våra första Boostbites 🙌

Vi förstår vad du menar kring den nya konsistensen. I vår uppdaterade version (Boostbites 2.0) har vi gjort förändringar i receptet för att förbättra innehållet och funktionaliteten, bland annat med tillsatt magnesium och vitamin D3. Den “sockriga” känslan du beskriver kommer från ytbeläggningen, som används för att få rätt textur och för att undvika att gummiesarna klibbar ihop – men vi förstår att den inte passar alla.

Smak och konsistens är såklart väldigt individuellt, och även om våra smaker idag är bland våra mest uppskattade (med över 50 000+ sålda påsar), tar vi verkligen till oss av feedback som din när vi fortsätter utveckla produkten framåt.

Tråkigt att höra att det inte blev en fullträff den här gången – men vi uppskattar verkligen att du har varit kund hos oss!

Therése Gustafson

Jättegott!

Oceniono na 5 z 5

Jag tycker att Boostbites är riktigt goda och grymma

Jag tycker att Boostbites är riktigt bra. De smakar mycket bättre än kreatin i pulverform, som ofta kan vara jobbigt att dricka. Med Boostbites slipper man blanda och tänka på dosering, det är bara att ta dem direkt vilket gör det mycket smidigare i vardagen. Dessutom är de goda, så det känns inte som ett måste utan mer som något man faktiskt ser fram emot. Rekommenderas verkligen!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej