Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Het is goed bedoeld maar mij persoonlijk helpt het niet. Hoop voor andere mensen wel. Ik vind het in iedergeval goed uitgevonden. Succes.

Oceniono na 5 z 5

Ik was eerlijk gezegd nogal sceptisch in het begin, want ik heb al zoveel dingen geprobeerd om te stoppen met roken. Maar Boomboe heeft me écht verrast. Na een paar dagen merkte ik al verschil, minde... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

Ongelooflijk

Nadat boomboe binnen was, nu bijna 2 weken niet meer gerookt, na 50 jaar!!!!;

Wat super om te horen Rita! Fijn dat Boomboe zo goed bevalt 🙌🏻

Oceniono na 2 z 5

Het is goed bedoeld maar mij…

Het is goed bedoeld maar mij persoonlijk helpt het niet.
Hoop voor andere mensen wel.
Ik vind het in iedergeval goed uitgevonden. Succes.

Odpowiedź od Boomboe

Wat jammer om te horen dat het jou niet helpt Jolanda, maar fijn dat je wel ziet wat het voor anderen kan betekenen. Dat waarderen we enorm! 🙏

Nou ja

Nou ja, ik kan er weinig van maken. Binnengekregen. Precies alles in elkaar gedraaid. Maar smaakt gewoon naar een bamboe stok. Verschillende zaken geprobeerd. Maar of we doen iets niet goed. Of het is gewoon een slecht product.

Dit gaat in ieder geval niet zorgen dat er gestopt wordt met roken hier. Heel jammer wel. Want 2 sets besteld maar dit kan zo de prullenbak in

2 kwietnia 2026

Beste Miranda,

Jammer om te lezen dat je ervaring met Boomboe niet aan je verwachtingen voldoet.

De beleving van smaak en gebruik is erg persoonlijk en kan per gebruiker verschillen.

Uiteraard vinden we het jammer dat het voor jullie niet de gewenste ervaring heeft gebracht.

Oceniono na 5 z 5

Een bijzondere stok achter de deur!

Zeer prettig en uitgebreid. Vooral de cursus erbij is motiverend. Ik ben nog niet helemaal gestopt maar dat gaat lukken. De smaak is heerlijk evenals de rare gewaarding dat je rook uit moet blazen en die is er niet. Helpend

Wat goed om te horen Anja! Bedankt voor het delen van je ervaring 🙌🏻

Oceniono na 1 z 5

Of ik gebruik het niet op de juiste…

Of ik gebruik het niet op de juiste manier maar het doet eigenlijk niets
Gr.Ria

Odpowiedź od Boomboe

Jammer om te horen dat het onduidelijk voelt hoe je Boomboe moet gebruiken, onze klantenservice is altijd beschikbaar voor vragen en oplossingen.

Stuur gerust een mailtje met je vragen Ria, dan kunnen we kijken hoe we het beste kunnen helpen!

Oceniono na 1 z 5

Ik hou niet van fruit smaken

Ik hou niet van fruit smaken. En jammer dat er geen neutrale is.

Odpowiedź od Boomboe

Jammer dat de fruitsmaken niet helemaal bij je passen Linda, we hebben ook een mint smaak die misschien wél bij je past.

Zou je ons even een mailtje willen sturen? Dan kunnen we indien gewenst de mint smaak naar je opsturen.

Oceniono na 4 z 5

Als jarenlange rookster moet ik…

Als jarenlange rookster moet ik toegeven het helpt, al goede resultaten na een week

Odpowiedź od Boomboe

Wat super om te horen Rita! Bedankt voor het delen van je ervaring.

Wees gewaarschuwd

Beste trustpilot onderneem eens aktie tegen BB deze review was al beoordeeld en ok bevonden en weer online gezet. Ze reageren en ik mag daar ook weer op reageren en hoppa direct rapporteren ze weer en zo blijven we aan de gang hé

- 30dgn niet goed geld terug is niet waar
- je mag je niks open maken, geen stickertje van een folie verbreken en sowieso nemen ze het stokje zelf nooit terug
- nergens terug te vinden waar BB deze stokjes laat producent/maken en ook nergens waar de zakjes met cores vandaan komen.
- in de algemene voorwaarden vrijwaren zijzelf van alle mogelijke gezondheidsrisico's.

Zijn geen aannames zijn feiten waarop jullie geen antwoord geven en daarmee potentiële klanten misleiden en dat mag niet punt.

Jullie zijn mij nu al weken aan het dwarsbomen door elke review te bezwaren en dat zegt genoeg voor een “bedrijfje” wat niets te verbergen heeft.

18 lutego 2026

Beste Wendy,

Jammer dat je dit zo hebt ervaren. De bestelling is volledig afgehandeld en terugbetaald, daarmee is de oorspronkelijke kwestie afgerond.

Wij bieden een 30 dagen tevredenheidsgarantie.
Voor hygiënegevoelige producten gelden daarbij duidelijke voorwaarden, die op onze website zijn toegelicht.

Verdere aannames in deze review herkennen wij niet als onderdeel van de daadwerkelijke koopervaring.

Snele levering

Snele levering
Goed produkt maar ik moet er wel aan wennen maar komt goed

27 stycznia 2026

Odpowiedź od Boomboe

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review Hermien.
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met het product!

Smaakt is goed.

Alles verliep zoals het hoort.

26 stycznia 2026

Odpowiedź od Boomboe

Bedankt voor het delen van je ervaring Jim, fijn dat de smaken goed bevallen!

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering, Of het produkt werkt zal de tijd moeten leren. Voor nu rook ik de helft minder en dat is een goed begin.

10 lutego 2026

Odpowiedź od Boomboe

Bedankt voor het delen van je review Peter, en wat goed om te horen dat je nu al de helft minder rookt.
Dat is zeker een goed begin, ga zo door!

Leveringen duren even

Leveringen duren even.
De eerste keer was het pakket verloren en hebben ze een nieuw opgestuurd.
De tweede keer levering ok mits wat geduld.

6 grudnia 2025

Odpowiedź od Boomboe

Dank je wel voor het delen van je ervaring Ilse,
jammer dat de eerste zending niet goed is gegaan — fijn dat we dit snel hebben kunnen oplossen.

We dragen bestellingen altijd de eerstvolgende werkdag over aan de bezorgdienst, maar begrijpen dat het wachten soms frustrerend kan zijn.
Bedankt voor je geduld en voor de mooie 4 sterren!

Oceniono na 2 z 5

Ik kocht er een en eentje gratis maar…

Ik kocht er een en eentje gratis maar ik kreeg er maar één

26 stycznia 2026

Hi Elke,
Dank voor het delen van je review.
Wij hebben geen actie (gehad) waarbij een gratis product werd aangeboden.

Mocht je denken dat er iets niet klopt met je bestelling, neem dan even contact met ons op, dan helpen we je graag verder! 🙌🏻

Goede ervaring

Laten we beginnen met de klantenservice. Snelle en vriendelijke reactie op vragen, dat was al top.

Ik heb boomboe gekocht met 21 daags stappenplan. Momenteel op dag 16 en ik ben zo goed als gestopt. Weet niet waarom maar het werkt.
Rook(te) al 15 jaar met meerdere stoppogingen. Tot nu toe lijkt dit de beste.

30 grudnia 2025

Odpowiedź od Boomboe

Bedankt voor je review, Mark! Geweldig om te horen dat Boomboe voor jou het verschil maakt en dat je al zo ver bent gekomen, daar doen we het voor! 🚀

Oceniono na 1 z 5

Ik vind dit geen goed product

Ik vind dit geen goed product.
Het is niet aangenaam in de mond. Zowel het stokje zelf als de smaak.
Het geeft ook zeker niet dezelfde voldoening als een sigaret of een vape.

1 grudnia 2025

Beste Lindy,

Bedankt voor je review, wat jammer dat het product voor jou niet aangenaam was in gebruik en niet de voldoening gaf die je had gehoopt.

Smaak en gebruikservaring zijn heel persoonlijk.

Ons product is bedoeld als alternatief en ondersteuning, maar we begrijpen dat het gevoel en de smaak anders kunnen zijn dan bij een sigaret of vape.

We stellen je feedback op prijs en nemen dit mee om onze producten en communicatie verder te verbeteren.

geen stappenplan ontvangen

Ik had 2 starterspakketten besteld en een 21 dagen stappenplan.
Door een misverstand werd het stappenplan niet geleverd. Dat werd echter snel en vakkundig geregeld van zodra boomboe.nl op de hoogte werd gebracht.

3 grudnia 2025

Beste Sam,

Bedankt voor je review, het is natuurlijk wél de bedoeling dat je het stappenplan ook ontvangt. Deze komt jammer genoeg wel eens in de spam folder terecht, zou je ons een email willen sturen zodat we het stappenplan alsnog kunnen toesturen? 🙌🏻

Boomboe

Levering goed en snel

Levering goed en snel. Product goedkope productie, smaakjes vallen er snel uit. Meer weerstand bij inhaleren zou de imitatie van echt roken echter doen lijken.

6 grudnia 2025

Beste Tom,

Bedankt voor je review, we zullen je feedback meenemen om onze producten te blijven ontwikkelen.

Goede vervanger voor stinksigarrtten

Snel geleverd, met stappenplan. Ik ben nu pas op dag 1 van het stappenplan. Ik vind de mint smaak lekker en heb nu al het idee dat een gewone sigaret niet meer smaakt. Dat is erg snel maar wel heel fijn. Uiteindelijk is dat wat ik zo graag wil. Stoppen met die vieze stinksigaretten. Dank voor deze goede vervanger.

18 listopada 2025

Odpowiedź od Boomboe

Bedankt voor het delen van je ervaring en wat super om te horen! Ga zo door 🙌🏻🌱

Boomboe

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej