Kan bare endre leveringsadresse i mobilappen. Jeg har brukt Bookis et par ganger for noen år siden. Jeg flyttet og kjøpte en fagbok på Bookis.com på pc i nettleseren nå i januar 2026. Da je... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Konseptet er genialt, spesielt for salg og kjøp av brukte bøker. Kundeservice er også hyggelig og veldig behjelpelig! Det eneste som trekker ned er selve brukergrensesnittet (appen er verre enn net... Zobacz więcej
har brukt bookis for å kjøpe pensumslitteratur og har nå kjøpt fra nesten ti selgere. bøkene her er litt dyrere enn det som er mulig å få tak i andre steder, spesielt med tanke på fraktspris, men det... Zobacz więcej
Enkelte bøker er billigere å kjøpe nye via bokhandel, frakten er mye billigere, enn å kjøpe via bookis. Bok til 45 kroner legges på 69 i frakt og 19 kroner i servicegebyr, mens det i en bokha... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kjøp og selg både brukte og nye bøker enklere enn noen gang hos Nordens største markedsplass kun for bøker. Send bøker fra din dørmatte, og få betalt! Bookis har et stort utvalg brukte og nye bøker, og svært gode priser.
Dane kontaktowe
Norwegia
- support@bookis.com
- bookis.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Genialt
Flott måte å få kjøpt bokperler som ikke lenger finnes i butikk.
Hvorfor har jeg ikke gjort dette før
Hvorfor har jeg ikke gjort dette før? Brukt Bookis mener jeg. Fantastisk enkelt med HeltHjem🤩
Veldig fornøyd
Fant bøkene jeg lette etter
Fant bøkene jeg lette etter. Og veldig greit med betaling og levering av bøkene.
Dårlig kundeservice holder ikke løfter
Dårlig kundeservice holder ikke løfter, holder folk for narr. Juger og sier en ting og gjør noe annet. Tilbakebetaler ikke penger de skylder! Ikke et firma jeg skal bruke igjen
Veldig enkelt å bruke og rask levering.
Rask levering og ryddig betalingsmåte
Rask levering og ryddig betalingsmåte. Boken var pent brukt, veldig fornøyd.
Manglende utbetaling
Bookis har ikke betalt ut penger for de siste bøkene jeg har solgt og som er levert.
De sender ikke kopi av kontaktskjema og er svært vanskelige å få tak i.
Videre benytter de Helthjem hvor svært mange forsendelser ikke kommer dit de skal. Har fått bøker i retur fordi de ikke er levert til selger.
Quick and easy
This is my first time buying a used book in the Bookis app and I am definetly doing it again.Really quick and easy.
Easy way to find used books
Easy to find what you are looking for and easy communicate with sellers.
Meningsløst av Bookis
Meningsløst at Bookis kun tilbyr levering via Helt Hjem som er et 100% uetterettelig opplegg. Boken jeg nå solgte forsvant og så får jeg tapet. Helt Hjem er tøvete. Ikke henter de engang når de skal, 70% av gangene. Og så forsvinner pakker t.o.m. så det er et ubrukelig system. På finn.no kan man velge andre leverandører.
Godt utvalg av bøker
Godt utvalg av bøker. Kom i rask kommunikasjon med selger. God leveringsavtale med Helthjem.
Enkelt og raskt
Enkelt og raskt. Endelig fikk jeg tak i en bok som ikke lenger er i trykk, og det til en billig penge.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.