Rivo Casino Recenzje

3,2

Zajęło mi jakieś dwa tygodnie grania po trochu, żeby zebrać sensowną kwotę do wypłaty. Ale jak już zebrałem te 700 zł i zleciłem przelew, to byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Zweryfikowali mnie tego... Zobacz więcej

Średnia

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 54

Napisz recenzję

Wygrana od razu przelana

Wygrałem trochę więcej niż zwykle i od razu zrobiłem wypłatę, żeby nie głupieć. System przyjął, po paru godzinach status zmienił się na zrealizowany, a następnego dnia pieniądze były już na koncie. Bez żadnych telefonów i głupich pytań.

Mini wygrana na telefonie

Leżałem w łóżku, klikałem bez większego celu i nagle wpadło 250 zł na jednym slocie. Od razu wypłaciłem, bo znam siebie, że bym wszystko oddał. Przyszło następnego dnia, więc technicznie działa to jak trzeba.

31 lipca 2026

Spokojne kolory, nie męczą oczu

Mam wrażliwe oczy i często po godzinie przed komputerem jestem zmęczona. Tu po godzinie w kasynie czuję się mniej zmęczona niż na innych stronach. Może przez brak krzykliwych neonów. Dla mnie na plus.

Bonusy świąteczne sympatyczne

W święta mieli taką prostą promocję z kilkoma spinami dziennie. Nie wygrałem nie wiadomo ile, ale fajnie było mieć coś ekstra, jak i tak siedziałem w domu przy komputerze. Lepsze to niż reklamy sklepów.

Lubię turnieje tutaj

Zazwyczaj ignoruję wszystkie turnieje, ale tu parę razy się wkręciłam. Fajnie, że można się ścigać z innymi na jakichś konkretnych slotach, a nagrody są w miarę realne, nie tylko dla jednego zwycięzcy. Raz wpadło mi miejsce w środku stawki i zwrot części przegranych, przyjemna niespodzianka. Dzięki temu gra ma trochę inny smak.

Spoko na live

Bardzo lubię ich stoły na żywo, krupierzy mili, nie pajacują, ale też nie są jacyś sztywni. Czasem sobie z nimi żartuję na czacie, działa to całkiem płynnie. Minimalne stawki nie są kosmiczne, więc można grać nawet przy mniejszym budżecie. Zdarzyło mi się przegrać więcej niż planowałam, ale to już moja wina, nie kasyna. Technicznie wszystko jest okej.

Zaskoczył mnie wybór gier

Myślałem, że będzie kilka nudnych maszyn, a jest tego naprawdę masa. Stoły na żywo, normalne sloty, dziwne gry z jakimiś bonusowymi kołami, człowiek aż głupieje co wybrać. Ja i tak wracam do blackjacka i jednego slota z książkami, ale fajnie, że żona też znalazła coś dla siebie, bo lubi te kolorowe pierdoły z bonusami.

31 lipca 2026

Tablet w pionie i poziomie działa

Śmieszna rzecz, ale na jednym kasynie w pionie nic nie działało. Tu mogę obrócić tablet jak chcę i interfejs się dopasuje. Jak leżę w łóżku, to jest mega wygodne, bo nie muszę kombinować, jak go trzymać.

Dobre na krótką sesję

Odpalam na 20 minut w przerwie w pracy i zamykam. Logowanie szybkie, sloty się ładuja bez czekania, mogę zagrać parę rund i wrócić do roboty. Na taki szybki reset głowy to całkiem przyjemne miejsce.

Szybka akcja, szybka strata

Są dni, że sloty naprawdę zjadają depozyt w 10 minut. Miałam taki wieczór, trochę mnie to wkurzyło, ale z drugiej strony wiem, na co się piszę. Samo kasyno działa ok, tylko trzeba mieć zimną głowę i nie klikać bez opamiętania.

31 lipca 2026

Pierwsza wygrana w życiu online

Nie gram zwykle w takie rzeczy, ale znajomy wysłał mi link i mówił spróbuj, najwyżej przegrasz stówkę. Wpłaciłam 80, dostałam jakiś mini bonus i zaczęłam klikać na automacie z owocami, jak za starych czasów. No i weszła funkcja z darmowymi spinami, serce mi waliło, patrzę a tam 620 zł wygranej. Myślałam, że będzie problem z wypłatą, ale po potwierdzeniu danych na drugi dzień miałam kasę na koncie. Dla mnie mega miła niespodzianka, już wróciłam parę razy, chociaż staram się nie przesadzać.

31 lipca 2026

Nie czuję się tu traktowana jak frajer

Może to głupio brzmi, ale w niektórych miejscach miałam wrażenie, że liczą na to, że nic nie czytam i wszystko połknę. Tu regulaminy są jasne, support nie kręci, promocje są takie, jak opisano. Jak coś jest ryzykowne, to wiem, że to mój wybór, a nie zastawiona pułapka.

Zaskoczył mnie cashback

Szczerze, nie czytałem za bardzo zasad promocji, więc byłem zdziwiony, jak po kilku gorszych dniach nagle dostałem zwrot części przegranej kasy. Niby to nie była ogromna kwota, ale sam gest robi robotę. Od razu poszła na kolejną sesję, a jakże, ale przynajmniej miałem wrażenie, że coś wraca.