Jestem totalnie zielona w takich rzeczach, bałam się, że wszystko będzie po angielsku i pełno dziwnych opcji. A tu strona po polsku, duże przyciski, prosta rejestracja. Bonus powitalny trochę mnie prz... Zobacz więcej
Zawsze byłem slotowy, ale tu z ciekawości kliknąłem poker i w sumie pozytywne zaskoczenie. Stoły są przejrzyste, zasady dobrze opisane, nie ma lagów w rozdaniach. Nie jestem jakimś asem, więc gram na... Zobacz więcej
Męczyłem jeden konkretny automat chyba z tydzień, cały czas drobne straty, raz mała wygrana, nic specjalnego. Już miałem go porzucić, aż w końcu siadło free spiny i poleciało kilka fajnych trafień. Wy... Zobacz więcej
Twindor casino | 15 000 zł + 500 FS + x2 punkty!
Polska
- bonus-checker-now.click
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Sloty tematyczne są super
Uwielbiam sloty z motywem mitologii i tutaj znalazłam kilka perełek. Fajne grafiki, historyjki, nie tylko bezmyślne kręcenie. Dzięki temu czuję, że to trochę bardziej gra niż tylko hazard.
Nie spinam się, gram mało
Wchodzę tu raz na kilka dni, czasem na tydzień zapomnę, i to mi pasuje. Nie chcę żyć kasynem, tylko traktować to jak Netflixa w wersji hazardowej. Tu się da, bo nikt mnie nie zmusza ciągłymi powiadomieniami czy agresywnymi promocjami.
Nieczytelny regulamin
Czytam ten ich regulamin i nic z tego nie rozumiem, jeden paragraf odsyła do drugiego, pełno prawniczego bełkotu. Później się tym zasłaniają przy każdej reklamacji. Mogliby napisać po ludzku, ale nie, musi być gąszcz pułapek.
Zaskoczyło mnie, że support pamięta rozmowę
Napisałam drugi raz w podobnej sprawie i konsultant odwołał się do poprzedniego czatu, wygląda na to, że mają historię, fajnie, bo nie musiałam wszystkiego tłumaczyć od nowa.
Kasyno robi wrażenie tandety
Grafika, fonty, układ strony – wszystko wygląda jak tani szablon. Po kilku minutach nie miałem zaufania, że to miejsce naprawdę zadba o moje dane i pieniądze. Może przesadzam, ale wizualnie wypadają bardzo słabo.
Śmiesznie dobra ruletka
Ruletki na żywo zwykle mnie nudzą, ale tutaj stoły są jakoś fajnie prowadzone, krupierki żartują, czas szybciej leci. Jasne, że kasa topnieje jak się człowiek zagapi, ale przynajmniej nie jest sztywno i nie czuję się jak w banku, tylko w grze.
Wygląda uczciwie
Nie mam narzędzi, żeby sprawdzić algorytmy, ale po zachowaniu gry widzę, że czasem daje, czasem zabiera, tak jak powinno. Wypłaty dochodzą w rozsądnym czasie, nie miałem sytuacji, że coś zablokowali bez powodu. Dopóki tak będzie, to będę tu wracał.