Legiano Casino Recenzje

Średnia

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 35

Napisz recenzję

Późny wieczór, mała wygrana

Wpadłam tu z reklamy, trochę z ciekawości, trochę z nudy. Zarejestrowałam się szybko, wrzuciłam 70 zł, bonus wskoczył, więc miałam więcej do grania. Przez godzinę byłam na minusie, ale nagle jeden slot oddał i skończyłam z jakieś 180 zł. Mogłam grać dalej, ale stwierdziłam, że na pierwszy raz wystarczy i kliknęłam wypłatę. Musiałam zrobić weryfikację, co było trochę upierdliwe na telefonie, ale poszło. Następnego dnia rano pieniądze były na koncie. Czy będę grać codziennie? Raczej nie, ale raz na jakiś czas czemu nie.

3 sierpnia 2026

Uczę się na błędach z zakładami

Na początku wrzucałem od razu za wysokie stawki i oczywiście szybko przegrywałem. Teraz gram bardziej zachowawczo, mniejsze kwoty, dłuższa zabawa. Kasyno pozwala łatwo zmieniać stawkę z rundy na rundę, więc nie ma problemu z dopasowaniem do budżetu. Wypłaty dalej przychodzą, więc zaufanie rośnie.

Małe plusy się liczą

Nie mam jakichś wielkich historii, że wygrałem fortunę, ale ogólnie po paru miesiącach widzę, że częściej kończę sesje na lekkim plusie niż dużym minusie. Oczywiście zdarzają się przegrane, to normalne, ale przynajmniej mam poczucie, że gry nie są „przykręcone” na maksa. Wypłaty mniejszych kwot typu 100–200 zł przechodzą szybko, często tego samego dnia. Nic spektakularnego, po prostu uczciwe, normalne granie.

Sprawdza się jako plan B

Jak odwołają mi spotkanie ze znajomymi albo nie ma nic ciekawego w kinie, często kończy się na tym, że wieczór spędzam tutaj. Nie jest to może szczyt marzeń, ale jako plan B działa super. Gry różnorodne, opcje wpłaty i wypłaty wygodne. Tyle mi wystarczy.

Pierwszy bonus ogarnięty

Na początku kompletnie nie wiedziałam o co chodzi z tym obrotem bonusu, serio myślałam, że mnie oszukują. Napisałam na czacie, babka z supportu wytłumaczyła to prostymi słowami, bez jakichś formułek. Trochę musiałam się naklikać, ale finalnie udało się wyczyścić bonus i wypłacić 200 zł z pierwszej wpłaty 80 zł. Trwało to dwa dni, ale dla mnie ok, przynajmniej już wiem, co i jak na przyszłość.

Promocje tylko dla nowych

Jak już grasz jakiś czas, to praktycznie nic ciekawego nie dostajesz. Wszystkie lepsze bonusy są dla nowych graczy, a starzy mogą się pocałować w nos. Czuję się jak klient drugiej kategorii.

Kręcę dla dźwięku, serio

Brzmi śmiesznie, ale lubię po prostu dźwięk wygranej linii. Czasem ustawiam najniższą stawkę i kręcę, żeby to usłyszeć. Oczywiście to nadal prawdziwe pieniądze, więc pilnuję się, ale frajda jest. Kasyno wszystko nalicza poprawnie, więc mogę się skupić na tej małej przyjemności.

Design średni, reszta super

Szczerze mówiąc, wygląd strony mi nie leży, takie trochę wszystko na raz, kolorów za dużo. Ale jak już się przeklikam do gier, to jest naprawdę dobrze. Nie zacina, nie wyrzuca, automaty się szybko ładują. Depozyt i wypłata kartą działają bez kombinacji. Jeden raz support nie odpowiedział mi od razu, tylko po 20 minutach, ale za to konkretnie. Więc na minus tylko ten przesadzony design, cała reszta na plus.

3 sierpnia 2026

Mąż się wkurza, ja się bawię

Mąż marudzi, że znowu gram, ale ja po prostu lubię sobie poklikać w te kolorowe obrazki. Wpłacam swoje pieniądze, nie przesadzam z kwotami, więc nie czuję, że robię coś złego. Kasyno działa, pieniądze nie znikają, wypłata mi przyszła normalnie na konto, więc nie widzę problemu. Oczywiście trzeba uważać, ale to jak ze wszystkim.

Fart na ruletce

Nigdy wcześniej nie grałem w ruletkę online, zawsze tylko automaty, a tutaj kolega mi pokazał stół na żywo i się wciągnąłem. Fajne uczucie, jak kulka wpada tam, gdzie postawiłeś, udało mi się podwoić depozyt 200 zł w jakieś 15 minut, potem od razu wypłaciłem, żeby nie kusiło. Do wypłaty zero problemów, tylko standardowa weryfikacja wcześniej, którą już miałem zrobioną. Teraz staram się wchodzić tylko czasem, bo wiem, że łatwo przegiąć.

3 sierpnia 2026
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (51 recenzji)